Dodaj do ulubionych

Sklep z koszulkami

27.01.17, 20:16
Hej. Poszukuję jakiegoś fajnego sklepu z koszulkami takimi nietypowymi... Najlepiej takie tematyczne a nie takie, że połowa Lublina w takich będzie chodzić. Znacie takie?
Obserwuj wątek
    • Gość: piekarz Sugestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.17, 20:26

Kup gładką t-shirt i wydrukuj sobie własne hasło.
      Na przykład: Jestem inna i cudowna.
      • milena1_1 Re: Sugestia 28.01.17, 22:04
        Ja jestem laikiem jeżeli chodzi o takie DIY. Wolę zamówić koszulkę z jakimś fajnym napisem i spokój. Nie znasz żadnych stron czy coś z takimi? Albo może znasz jakiś sklep, w którym można sobie samemu koszulkę stworzyć? Zależy mi na dobrej jakości koszulce.
        • wampir-wampir Re: Sugestia 28.01.17, 22:37
          Łomatkoboskozktóregobądźkoscioła - tyle tego jest!!!

1 - lokalnie: www.google.pl/#q=koszulki+z+w%C5%82asnym+nadrukiem+lublin

2 - ogólnie: www.google.pl/#q=koszulki+z+w%C5%82asnym+nadrukiem

A jakość koszulki zależy od jej gramatury. Jeśli wybierzesz najniższą (te są najtańsze), to po dwóch praniach będziesz mieć szmatę do podłogi z fajnym napisem czy co tam jeszcze sobie domalujesz.
          • milena1_1 Re: Sugestia 31.01.17, 21:51
            Ja wiem, że jest dużo. Ale mi chodzi o sprawdzone sklepy. Właśnie dlatego żeby jednak zamówić porządną a nie ścierkę za 10zł... Więc pytam o konkretne nazwy a nie rzucenie linka z google.pl
            • wampir-wampir Re: Sugestia 31.01.17, 23:03
              Tak, wiem, że gimbaza ma problemy ze zrozumieniem prostych tekstów, dlatego powtórzę: kup sobie czystą koszulkę o przyzwoitej gramaturze i zleć nadruk na niej.
              • milena1_1 Re: Sugestia 04.02.17, 17:32
                Znalazłam już sama sklep didwear.com gdzie nie muszę kombinować z kupowaniem koszulek i jeszcze szukaniem żeby zrobić nadruk sobie. Więc dzięki "wapirze" za niepomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka