Dodaj do ulubionych

Lublin............

IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 20:19
Jeszcze tu jestes? Mowie jak czlowiekowi nie musisz byc mily i przyjemny,
badz grzeczny, Lublin. Uszanowanie,
Paul
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Re: Lublin............ IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:00
      .........jestes nie poprawny. Nie bede cytowal twoich "cip" i "chujow", bo
      nawiasem mowiac marne myly, te twoje "chuje". Zachowujesz sie jak rozwydrzone
      dziecko, jak sie po lapkach nie da, albo paskiem po pupie to nie zrozumie.
      Lublin, prosze zaoszczedz nam obu nieprzyjemnosci. OK, zaoszczedz sobie
      nieprzyjemnosci;-}. Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: lublin z toba nie ma o czym rozmawiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:03
        Oczywiscie, Zenon.
        Przeczytaj komentowany artykuł »
        Autor: Gość: Paul IP: *.nwrk.east.verizon.net
        Data: 23.09.2004 15:40 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        Gość portalu: Zenon napisał(a):

> Zydow odwiedzajacych Polske ten kraj niewiele interesuje. Przyjezdzaja by
        > odmowic Kadisz nad grobami swego narodu, swych dziadow, wujow,
        ciotek...ktorych
        >
        > niegdy nie mieli okazji poznac. To rodzaj nieustannych zydowskich Zaduszek w
        > ktorych Polska jest tylko miejscem. I niczym wiecej.
        > Oni tu przyjezdzaja do swoich zmarlych, a nie do was rozgadani internauci.
        Przyjezdzaja i zostawiaja jak kazdy przyjezdny PIENIADZE. Nikt kurwa z was,
        tlukow o tym nie raczyl pomyslec. Pleciecie tylko bzdurki, balwanicie sie do
        kwadratu, zamiast cieszyc sie ze do tej zdziczalej i zatechlej polski wogole
        ktos przyjezdza i panstwo cos z tego moze miec np. jakis procent pieniedzy na
        emerytow i rencistow, albo 5 km glupiej autostrady. W watku nikt nie raczyl
        odpowiedziec na moje grzecznie postawione pytania, bo najprawdopodobniej nie
        umial tego merytorycznie zrobic. Przelewacie tylko z pustego w pruznie jakies
        pierdoly o biednym "narodzie palestynskim" i "polskich wiesniakach". A kto
        mieszkal w przedwojennej polsce na wsi? WIESNIACY, tepi, glupi, zawistni jak z
        Chlopow. Facet nie wyskoczyl z pociagu w centrum miasta, tylko na wsi i.....
        no kurcze, "dopadli go" wiesniacy. Proste jak budowa polskiego, wiesniackiego
        cepa. I wiecie co? Nie wiele sie zmienilo, tyle ze czesc polskiego
        wiesniactwa uzywa tera internetu i madrzy sie i wali glupoty trzy po trzy i sie
        puszy i obraza.
        Wiorsty i mogily, jak za cara. Uszanowanie,
        Paul

--------------------------------------------------------------------------------

link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=15995994&a=16047788
        • Gość: Paul Lublin, czy jestes antysemita?n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:08
          • Gość: lublin czy jestes antypolakiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:12
            cytat z cytatu:

"...Pleciecie tylko bzdurki, balwanicie sie do
            kwadratu, zamiast cieszyc sie ze do tej zdziczalej i zatechlej polski wogole
            ktos przyjezdza..."
            • Gość: Paul Nie. Czy mozesz odpowiedziec na moje pytanie.n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:14
              • Gość: lublin Re: Nie. Czy mozesz odpowiedziec na moje pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:22
                czytales moje posty to wiesz. skoro nie mwiesz to znaczy ze jestes nie tylko
                swolocza ale i kretynem nie umiejacym czytac.

swoja droga jak tak sie czyta rozne fora Gazety Wyborczej to sie odnosi
                wrazenie ze administratorzy nie panuja nad sytuacja albo nie chca panowac.

• Gość: lublin Pozostawiam innym ocene a nie tylko twoim klonom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:26
                "...zdziczalej i zatechlej polski ..."

ty nie jestes ani Polakiem ani Zydem ani Amerykaninem.

Jestes zwyklym smieciem.
                • Gość: Paul Jako prawdziwy, uczciwy Polak boisz sie... IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:40
                  ....odpowiedziec na zadane pytania? Wstydzil bys sie Lublin. Uszanowanie,
                  Paul
                  • Gość: Paul I co, stchorzyles, ucielkles, podwinales ogonek... IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:54
                    ...pod siebie. Pewnie w grupie razniej, nie? Uszanowanie,
                    Paul
                    • Gość: lublin juz tobie czy komus odpisywalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 23:11
                      na podobne bezzasadnie durne pytanie ze nie jestem i co z tego?
                      cytowalem twoje obelgi pod adresem Polski zamieszczone przez ciebie akurat w
                      watku o zolnierzach z Izraela.
                      ogon podwinalem? po prostu nie siedze non stop na liscie ani na necie.
                      ty nie jestes nawet kpiarzem, jestes chorym czlowiekiem.
                      • Gość: Paul Ale ja sie ciebie tu i teraz pytam......... IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 23:59
                        ....i powinienes wykazac choc odrobine przyzwoitosci udzielajac mi odpowiedzi.
                        Poza tym uwazam ze klamiesz. Jestes podlym klamca, chowajacym sie za jakies
                        biedne retoryczne wybiegi. Tez to kiedys pisalem, ale powtorze: ja
                        przynajmniej potrafie rowniez przegrywac na swoj rachunek.
                        Gość portalu: lublin napisał(a):

> na podobne bezzasadnie durne pytanie ze nie jestem i co z tego?
                        Pozwolisz ze ja zadecyduje ktore pytania sa bezzasadne i durne, zwlaszcza jesli
                        chodzi o ciebie.
                        > cytowalem twoje obelgi pod adresem Polski zamieszczone przez ciebie akurat w
                        > watku o zolnierzach z Izraela.
                        To nie byly obelgi to byly fakty. Obelgi znalazly sie pod adresem zolnierzy
                        IDF, ja je odpowiednio skomentowalem.
                        > ogon podwinalem? po prostu nie siedze non stop na liscie ani na necie.
                        Ja tez nie. Ale ty masz ogon i go podwijasz, z czasem moze ci odpadnie i
                        staniesz sie bardziej podobny do nas wszystkich.
                        > ty nie jestes nawet kpiarzem, jestes chorym czlowiekiem.
                        To twoja opinia. Jak chcesz mozesz mi wspolczuc. Jednak na twoim miejscu
                        martwil bym sie o swoj tylek. Uszanowanie,
                        Paul
                        • Gość: lublin do jakich WAS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:19
                          wszystkich? jesli takich jak ty to w zyciu przenigdy. dobrze ze jestes
                          izolowany w tym new yersej razem z kilkoma innymi komuchami.
                          • Gość: Paul Aj jaj jaj.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.10.04, 00:29
                            Oj lublin, lublin, ile czasu ja, biedny Paul, mam swoja brode z zalu szarpac,
                            ze ty taki glupi, ty nie glupszy niz moja koza, ty glupszy niz mojej pol kozy,
                            co ja mowie, cwierc mojej kozy. Co ja mam zrobic z toba lublin, no powiedz co,
                            takiego mam zrobic, zeby lzej bylo? To ja ci powiem co ja zrobie. Lublin, ja
                            tobie dam koze, ty sie lublin nie wzbraniaj, ja zadnych weksli nie chce, ja
                            chce swiety spokoj z toba miec, a koza fest i taka madra ze ty od mojej kozy
                            uczyc sie bedziesz. I co ja jeszcze za bezcen ci daje razem z ta madra koza?
                            Co ja mowie z najmadrzejsza koza ktora z Jahwe laski po ziemi chodzi! Lublin,
                            ja ci daje jej mleko, ty je pij i goraczka i omamy znikna. Ja Paul ci to
                            mowie. Uszanowanie,
                            Paul
      • Gość: Barska Re: Lublin............ IP: 81.190.61.* 07.10.04, 22:56
        Przepraszam,ze sie wtrącam,ale gdy to wszystko czytam (sa wyjątki) wydaje mi
        sie,że pewne wątki Forum opanowali pacjenci abramowiccy.Nie nawołuję do
        stosowania cenzury,ale pronowałabym moderatorowi nieco wiekszą aktywnosc.
        Chamstwa mamy za wiele na każdym kroku.Po co i tutaj? A pisze te slowa osoba po
        70.dla jasności.
        • Gość: Paul Re: Lublin............ IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.10.04, 00:37
          Po 70 i pisze....i dobrze pisze i ... Barska, dziarska. I bardzo dobrze, bo
          niektorzy w tym wieku pisac juz nie moga. Co ja mowie pisac? Co poniektorzy to
          wogole nie moga, w kazdym razie nie wiele moga, a chcieli by, no jednak nie
          moga i juz. Pewnie kozie mleko pije. Na zdrowie.
          Uszanowanie,
          Paul
    • hm` Re: Lublin............ 07.10.04, 21:10
      Paul, przyjacielu, gowna sie nie tyka..
      pozdr. hm`
      • Gość: Paul Re: Lublin............ IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:13
        hm` napisał:

> Paul, przyjacielu, gowna sie nie tyka..
        > pozdr. hm`
        Nic co ludzkie nie jest mi obce drogi hm`'ie;-}. Zdrowko, uszanowanie,
        Paul
        • hm` Re: Lublin............ 07.10.04, 21:16
          Twoje zdrowie...;]
          pozdr. hm`
          • Gość: Paul Re: Lublin............ IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:18
            Hehehe....tak sobie wlasnie myslalem....;-}}}. Zdrowie i jeszcze raz;-}
            Uszanowanko,
            Paul
    • Gość: Paul Czy masz cos przeciw innym wyznamiom, rasom?n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:19
    • Gość: Paul Lublin wal nie krepuj sie napisz co cie gryzie.n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:21
    • Gość: bosman Re: Lublin............ IP: 81.190.59.* 07.10.04, 21:46
      Chłopaki, przejdźcie na GG.I szybciej i bez świadków.
    • Gość: Paul Re: Lublin............ IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 21:51
      Bosmanie, to wazne Lublin przy swiatkach wymysla mi od smieci i innych takich
      odbiera dume z bycia Polakiem/Amerykaninem/Zydem i do tego sugeruje swoj
      antysemityzm, powolujac sie na moje braki we wlasciwym odzczytywaniu jego
      postow, zalac sie przy tym ze moderatorzy na forum nie pracuja. Facet pelen
      sprzecznosci, ale malo ciekawy;-}. Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: bosman Re: Lublin............ IP: 81.190.59.* 07.10.04, 22:22
        Paul, bez obrazy ale obaj jesteście siebie warci. Ja też mam mordę
        niewyparzona, sam zresztą wiesz bo ścięliśmy się kiedyś ze sobą. Staram się
        jednak panować nad sobą - nooooooo chyba że mnie ktoś wkur.....i. Ale powiem Ci
        jedno. Ty umiesz przyznać się do błędu, nieodpowiedniego zachowania,odezwania.A
        to szanuję. Jestem wrogiem wszelkiego ...izmu:rasizmu,antysemityzmu,itp, jak
        również skrajnego katolicyzmu.Dlatego np. tępię wszelkiego rodzaju "jedynie
        słuszne poglądy i ich głosicieli".Mogę sie nie zgadzać z kimś w tym czy owym
        ale dopóki nie obraża mnie za moje poglądy dopóty szanuje go, ale jak "wsadzi
        mi palec w oko" to "walę w ryj".Cenię też czyjeś zdanie wyrażone dobitnie,
        czasem ostro, ale też wyłącznie do momentu gdy nie zacznie naruszać czyjegoś
        dobrego imienia lub lub wręcz ubliżać.Sam czasem ostro sie wypowiadam ale
        staram się robić to bez naruszania czyjejś godności.Jednak gdy ten ktoś draśnie
        moją, nie pozostaję dłużny. Pozdrawiam.Podyskutował bym z Toba przy dużym
        browarku.
        • Gość: Paul Re: Lublin............ IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 22:24
          Podyskutował bym z Toba przy dużym
          > browarku.
          Ja rowniez. Pozdrawiam, uszanowanie,
          Paul
    • empi Re: a`propos.... 07.10.04, 22:16
      Bezpieczny domek na działce

SZANOWNI PAŃSTWO !

Właściciele domków na działkach najczęściej słabo zabezpieczają swoje mienie,
      co stanowi dobrą okazję dla złodziei. Popełniają też poważny błąd pozostawiając
      bez nadzoru w domkach różne przedmioty przedstawiające wartość dla przestępców.

GDY PRZYJDZIESZ DO DOMKU POZA SEZONEM

1. NIE wchodź od razu do wewnątrz. Obejdź domek dookoła sprawdź czy nie zostało
      dokonane włamanie.

2. Zainteresuj się także domkami obok , może ktoś inny także poniósł straty.

3. Stwierdzając włamanie pamiętaj o kilku zasadach: nie wchodzą do wnętrza
      domku, nie sprzątaj nic do czasu przybycia Policji, nie naprawiaj uszkodzeń,
      staraj się jak najmniej dotykać przedmiotów by nie zatrzeć ewentualnych śladów.

4. Zwracaj uwagę na przygodnie spotkane osoby poruszające się po terenie
      działek ( jeśli ich zachowanie wydaje się Tobie dziwne zapamiętaj ich wygląd-
      powiadom Policję ).

ZANIM ZAMKNIESZ KOLEJNY SEZON DZIAŁKOWY

1. Zabierz ze sobą wartościowe przedmioty .

2. Pozostawione rzeczy oznakuj w miejscach Tobie znanych, a o ile jest to
      możliwe wykonaj zdjęcia fotograficzne tych rzeczy.

3. Spisz numery fabryczne tych rzeczy np. pompa, silnik, sprzęt RTV, AGD -
      numery przechowuj w miejscu swojego zamieszkania. W przypadku kradzieży będzie
      można je zarejestrować jako poszukiwanie co ułatwi ich odnalezienie.

4. Jeśli to możliwe, nie zasłaniaj okien, niech złodziej widzi, że wewnątrz
      domku nie ma rzeczy wartościowych.

5. Jeśli stać Cię ubezpiecz domek. Nie licz na szczęście. Włamanie jest
      przykrym wstrząsem, a firma ubezpieczeniowa choć trochę zrekompensuje Tobie
      poniesione straty materialne.

6. Zabezpiecz domek przy pomocy różnorodnych urządzeń technicznych ( kłódki
      antywlamaniowe. kraty, alarmy itp.).

Program Prewencji Kryminalnej KMP Grudziądz

pzdr.

• Gość: Paul Gratuluje empi....brak mi slow;-}}}.n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.04, 22:19
      • Gość: Paul Na marginesie... IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 06:42
        ...podejrzewasz kogos o jakies wlamania do domkow? Uszanowanie,
        Paul
    • Gość: Paul Re: Lublin............ IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.10.04, 18:04
      Ja tak sobie mysle czy takie bydle jak ty bedzie traktowac moja madra koza jak
      na jej madrosc przystalo. To ja ci od powiadam. Nie bedzie, ale moja koza swa
      dobrocia i madroscia cuda czyni a jak dobry Jahwe da, to ty tego mleka sie
      napijesz i jeszcze lepiej i dla ciebie i dla mojej kozy bedzie. Uszanowanie,
      Paul
    • Gość: Paul Re: Lublin.............. IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.10.04, 18:44
      Tylko ty nie waz sie mojej kozy palcem tknac i nie tylko palcem. Ja juz wiem
      co ty za swolocz i ty pewnie moja biedna koze wykorzystac chcesz wbrew naturze?
      Ani mi sie waz, lublin, zaklinam cie i rece do niebios wznosze, zebys ty mojej
      kozy urzywal nie zgodnie z biedaczki przeznaczeniem! Uszanowanie,
      Paul
    • Gość: Paul Lublin, ty nie badz mily, ty badz koszerny!n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.10.04, 19:04
    • Gość: Paul Lublin, jak tam moja koza? IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 06:36
      A koszernie sie zachowujesz......oj nie wydaje mi sie lublin. Lublin ty sie
      lepiej wstydz, co ja mowie.....lublin ty sie boj, lublin ty sie boj Boga.
      Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: lublin haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:35
        jesli myslaleś ze sobie stworzyłeś watek do obrzucania sie blotem to sie
        pomyliles.
        ja z kozimi dupami nawet blotem sie nie obrzucam.
        • Gość: Paul Lublin, ja otworzylem watek do dyskusji... IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.10.04, 18:04
          ...twoj rozumek nie wychodzi ani na cal poza swa ksenofobiczne nature? To
          powiedz czy jestes antysemita czy nie, czy jestes klamca czy nie, czy mozna cie
          brac na powaznie, czy.....sam ci na to odpowiem - nie. Uszanowanie,
          Paul
          • Gość: lublinek Re: Lublin, ja otworzylem watek do dyskusji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:06
            ty mi nawet do koziej dupy nie dorastasz pchlo zasmarkana szambem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka