Dodaj do ulubionych

KREDYT BANK

IP: *.man.ats.pl 22.11.04, 10:25
cześć nie jestem z Lublina. chciałem się dowiedzieć, czy w KB pracują LUDZIE,
czy można tam po ludzku załatwic sprawy dot. spłaty nie swojej zaległości (
poręczyciel), czy P. dyrektor banku jest "przyjazdny", jak takie sprawy sie
tam załatwia.Bardzo proszę o pomoc, może ktoś tam pracuje, a może coś takiego
już załatwiał, będę wdzięczny za pod...odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: wąsik Re: KREDYT BANK IP: *.man.ats.pl 22.11.04, 14:08
      czy naprawdę nikt nigdy nic tam nie załatwiał. litości
      • bastiatan Może i załatwiał, ale tryb niedokonany jest tutaj 22.11.04, 15:38
        jak najbardziej na miejscu. A co do "przyjazdności"... pracownicy tegoż banku
        używali nieco innej nazwy własnej firmy: Kretyn Bank.
    • ceper_pepper 801 360 360 22.11.04, 15:58
      Zadzwoń - dowiesz sie (prawie) wszystkiego
      • Gość: Wąsik Re: 801 360 360 IP: *.man.ats.pl 23.11.04, 10:03
        ale po co ja mam tam dzwonić ( juz dzwoniłem do Banku) pracownicy obiecują ,że
        już niedługo, że za dwa tygodnie, ze już... i jak do tej pory (3 miesiące) nic.
        cisza, więc co mam sie pojawić osobiście ( odradzają) i z kim mam rozmawiać? do
        dyrektora nie można sie "dostać" a pracownicy, no cóż.. nic nie wiedzą
    • Gość: CZŁOWIEK Re: KREDYT BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:20
      Co prawda nie mam nic wspólnego z kredytami, ale nie bardzo rozumiem Twoj
      problem; kazdy kto chce splacic zaleglosc (tym bardziej przeterminowana) jest
      przyjmowany z otwartymi rekami. Nie wiem skad ta potrzeba widzenia sie z
      dyrektorem (ktory swoja droga jest jak najbardziej w porzadku).
      Ludzie moga byc ludzmi, ale instytucja jest instytucja i procedur przestrzegac
      trzeba, a te w KB wciaz nie sa przyjazne klientowi, niestety.
      • Gość: Wąsik Re: KREDYT BANK IP: *.man.ats.pl 24.11.04, 07:47
        jakoś nikt mi nie raczył nawet odpowiedzieć na pismo , które skierowałem w tej
        sprawie . To jak to jest z tymi otwartymi rękami?
        • Gość: CZŁOWIEK Re: KREDYT BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:22
          Bez poznania szczegolow nie jestem w stanie nic Ci doradzic, rozumiem, ze nie
          chodzi o zwykla splate kredytu, bo wtedy nie byloby zadnego problemu; prawda
          jest taka, ze kazdy, nie tylko kredytobiorca, czy poreczyciel moze splacic
          kredyt, nie potrzeba do tego zadnych pism. Jesli faktycznie kredyt jest juz w
          windykacji, to wal prosto do pani kierownik dzialu windykacji i z nia rozmawiaj.
          • Gość: Wąsik Re: KREDYT BANK IP: *.man.ats.pl 24.11.04, 12:40
            jestem poręczycielem wekslowym , więc muszę uważać na jakąkolwwiek wpłate a
            sprawa ciągnie się ponad 3 lata i nic nie robią dłużnikowi głównemu a mnie też
            nie powiadamiali ( sam sie dowiedziałem wpis do BIK )i sam prosze o wyjaśnienia
            całej sprawy
            • nabukko Re: KREDYT BANK 24.11.04, 12:47
              zadzwoń na nr: 0-81 446-56-30 lub 441-55-44 lub 441-56-46. Jest to dział
              windykacji w Lublinie, ul. 1 maja, nr domu nie pamietam. Po restrukturyzacji
              banku trochę sie pozmieniało.
    • nabukko Re: KREDYT BANK 23.11.04, 22:30
      rozumiem z twojego postu, że jesteś poręczycielem. Jeśli kredyt jest
      przeterminowany, zgłoś sie do sekretariatu i poproś o skierowanie do kierownika
      działu windykacji lub o rozmowę z kierownikiem oddziału lubelskiego Kredyt
      Banku. Jeśli wyjaśnisz, że chcesz regulować sprawę a przy okazji wpłacać jakąś
      kasę na pewno ci sprawę ułatwią.
      • Gość: X Re: KREDYT BANK IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 25.11.04, 10:27
        ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka