Dodaj do ulubionych

Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 01:53
Witam! Już spać przez to wszystko nie mogę jak widać. Szukam w Lublinie
dobrego ginekologa, który pomoże mi wyleczyć nadżerkę. Chcę mieć dzidziusia,
ale boję się, że mogą być powiklania. Opinie na ten temat są podzielone.Leczę
się u jednej pani ginekolog, ale chcę ją zmienić ponieważ nie udziela mi
żadnych konkretnych informacji. Z internetu dowiedziałam się więcej niż od
niej. Wyobrażcie sobie, że robiła mi cytologię, ale nawet nie poinformowała
mnie jaka grupa mi wyszła. Może ktoś był kiedyś w podobnej sytuacji. Bardzo
proszę o konkretne nazwiska i opinie na temat danych lekarzy. SERDZECZNE
DZIĘKI!!!
Obserwuj wątek
    • haganah Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! 25.11.04, 10:22
      Jest doskonały ginekolog Bielewicz.
      Pracuje w szpitalu w Policach, poza tym ma gabinet w okolicach ul. Jadwigi w
      Szczecinie.
      Świetne diagnozowanie, uczciwe prowadzenie.
      Polecam.
      • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:44
        Czy leczył sie ktoś u doktor truszkowskiej, która przyjmuje w Przychodni na
        Zana?
    • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:27
      Dzięki bardzo za odpowiedż, ale szukam lekaża w Lublinie.
      • dj_tosia Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! 25.11.04, 15:28
        Wejdź na forum "ciąża i poród".NIE PANIKUJ!
        Polecam dr Chołubka z Kraśnickich.Kompetentny i kulturalny.
      • Gość: ola Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: 212.182.102.* 26.11.04, 01:04
        polecam doktora Haratyma. Pzryjmuje w Luxmedzie, przy Radziwiłłowskiej. Cena
        wizyty 60 zł. Naprawde pomoze Ci.
    • Gość: Agniesia Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: 80.53.167.* 25.11.04, 16:08
      Polecam Ci swietnego ginekologa Jacka. M. Robaka. Przyjmuje w lux medzie i
      dodatkowo pracuje na patologii ciazy w szpitalu na staszica. Zna sie bardzo
      dobrze na tym co robi. Nie zastanawiaj sie tylko biegnij do niego. A... i
      udziela baaaaardzo wyczerpujacych porad. Polecam Ci go z calego serca.
    • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 01:29
      Bardzo dziękuję za informacje. Ma to dla mnie bardzo duże znaczenie. Mam 26 lat
      i dotąd nie staraliśmy się z mężem o dzidziusia. Przy rutynowej koontroli
      okazało się, że mam nadżerkę i nawet gdybyśmy teraz bardzo chcieli musimy
      raczej poczekać aż ją wyleczę.Mam nadzieję, że nastąpi to niedługo chociaż
      zdaję sobie sprawę, że może to potrwać. Być może też dlatego chęć posiadania
      już dzidziusia nagle tak we mnie wzrosła. Obawiam się, że coś może być nie tak
      itp. Widzę, że solidarność kobieca istnieje i chwała Wam za to. Jeszcze raz
      serdeczne dzięki!!!
    • Gość: Bianka Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: 80.53.11.* 26.11.04, 01:29
      Mi nadżerkę wyleczyła dr Janina Ławniczak z Luxmedu na Radziwiłłowskije,
      polecam serdecznie. A stanowczo odradzam dr Szalak-Kwiatkowską, zedrze z Ciebie
      kase za wypalankę w szpitalu u siebie, a i tak będą nawroty! Już ja przez to
      przechodziłam, że nie wspomnę o tym, że robiła mi wypalankę, co u kobiety która
      nie rodziła, jest nie wskazane!!!Pozdrawiam i życzę powodzenia
      • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 01:36
        Dzięki Blanko za radę. Właśnie o to chodzi, że wszystko zależy od lekarza.
        Opinie na temat tej choroby są podzielone i trudno takiemu laikowi jak ja
        wybrać najlepsze rozwiązanie. Dlatego cieszę się, że mi odpisałaś ponieważ masz
        to już za sobą i z pewnością możesz mi dobrze doradzić. POZDROWIONKA!!! Ps.
        jeżeli możesz to napisz mi czy masz już potomstwo? Jeżeli tak, to czy nie
        miałaś żadnych problemów z zajściem w ciążę?
      • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 01:39
        Bianko napisz mi jeszcze proszę w jaki sposób pomogła ci pani ginekolog? Chodzi
        mi o metodę leczenia. Wiem, że to sprawa indywidualna, ale zawsze to więcej
        sprawdzonych informacji. POZDRAWIAM!!!
        • Gość: Bianka Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: 80.53.11.* 26.11.04, 01:53
          Leczyłą mi nadżerkę takim preparatem: Soykogen, który aplikowała na chore
          miejsca. No a jeżeli chodzi o potomstwo, to niestety, ale od pół roku
          bezskutecznie staramy się z mężem o dziecko:((( Nie wiem czy to ma związek z
          tym, że wcześciej miałam wypalankę. Ale pani ławniczak powiedziała, że to nie
          będzie miało wpływu na moje zdrowie i zajście w ciążę, ewentualnie tylko
          troszke gorszy poród będę miała, bo zmienił mi się kształt szyjki macicy przez
          tą przypalankę. Ale jestem pełna nadziei, że w końcu doczekamy się naszego
          maleństwa:)
    • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:16
      Bianko z całą pewnością wkrótce doczekacie się swojego potomstwa. Trzymam
      kciuki i za Was i za nas i za nasze śliczne bobaski!!!. Pozdrawiam!!!
      • Gość: Agawa Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.resetnet.pl 30.11.04, 02:39
        napiszę Ci tylko tyle: Mam 43 lata i od 20-kilku lat rózni mądrzy leczą mi
        nadżerkę. I nic. Juz zrezygnowałam. Mam dość. A co do dzieci, to mam dwoje, a
        jakże. Jakoś ta nadżerka w niczym nie przeszkodziła. Co nie znaczy, że nie masz
        jej leczyć, może Tobie się uda. Sama w sobie nie jest przeciwwskazaniem dla
        ciąży, czego dowodem są moje dzieci i dzieci wielu moich koleżanek. Ot, tak z
        życia wzięte.
    • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 02:00
      Dzięki bardzo za informacje i dobre rady. Proszę o więcej!!!
      • Gość: magda Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.umcs.lublin.pl / *.umcs.lublin.pl 30.11.04, 10:54
        Ja o nadżerce dowiedziałąm się gdy byłam juz w ciąży. Moja pani doktor
        powiedziała, że dla przebiegu ciąży nie ma to znaczenia. I, że wylecze ją sobie
        po porodzie. I wyleczyłam. Byłam u doktor Łopuckiej, która przyjmuje w
        przyszpitalnej przychodni ginekologicznej na ul. Staszica. Są do niej długie
        kolejki, trzeba zapisać się miesiąc wcześniej. Wyleczyła mi nadżerkę właśnie
        preparatem Solcogyn. Nie polecała zamrażania i wypalanek szczególnie jeśli
        planuje się jeszcze dziecko ponieważ na szyjce robią się wtedy blizny. Wtedy
        podczas porodu trudniej i dłużej się rozwiera. Pozatym jeśli nadżerka jest
        bardzo zaawansowana i Solcogyn nie byłby skuteczny jest nowa metoda
        fotokoagulacja czy coś podobnego, która nie zostawia blizn. Nie wiem tylko czy
        w Lublinie już ją się stosuje.
    • Gość: Kaska Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.devs.futuro.pl 30.11.04, 11:26
      Polecam doktora Leszka Radomyskiego, z tego co wiem jako jedyny w Lublinie
      leczy nadżerki promieniami podczerwonymi. Jest to metoda bezblolesna, zabieg
      trwa 3-4 minuty i w przeciwieństwie do innych metod szansa powrotu nadżerki
      jest prawie zerowa. Ja ją usuwałam jakieś 5 lat temu i dalej wszystko jest ok.
      Tu jest strona gabinetu www.hormony.pl i możesz sobie poczytać o tej i innych
      metodach leczenia nadżerek.

Tu są namiary:
      Wschodnie Centrum Osteoporozy i Endokrynologii Ginekologicznej
      lek. med. Leszek Radomyski,
      Lublin, ul. Grażyny 25/20,
      tel./fax (081) 743-46-57,
    • zuzaeb Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! 30.11.04, 13:20
      Gość portalu: szukająca napisał(a):

> Witam! Już spać przez to wszystko nie mogę jak widać. Szukam w Lublinie
      > dobrego ginekologa, który pomoże mi wyleczyć nadżerkę. Chcę mieć dzidziusia,
      > ale boję się, że mogą być powiklania. Opinie na ten temat są podzielone.Leczę
      > się u jednej pani ginekolog, ale chcę ją zmienić ponieważ nie udziela mi
      > żadnych konkretnych informacji. Z internetu dowiedziałam się więcej niż od
      > niej. Wyobrażcie sobie, że robiła mi cytologię, ale nawet nie poinformowała
      > mnie jaka grupa mi wyszła. Może ktoś był kiedyś w podobnej sytuacji. Bardzo
      > proszę o konkretne nazwiska i opinie na temat danych lekarzy. SERDZECZNE
      > DZIĘKI!!!

cześć, nadżerkę leczono mi kiedyś prywatnie jakimś laserem (byłam nastolatką)
      ból ogromny- znieczulenie, plus jeszcze cotygodniowe zasypki,
      teraz jestem w trakcie leczenia sylcogyn i tę metodę wolę, też nieprzyjemne,
      ale bezpieczne i nie zostają ślady, prowadzi mnie dr Siudak + przychodnia na
      Weteranów, mam dzidziusia, trochę już duży ma 4 lata, często po porodzie robią
      się nadżerki, ale cóż trzeba jakoś sobie radzić, pozdrawiam i głowa do góry.
    • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:43
      Naprawdę bardzo dziękuję za wszelkie informacje. jesteście wielkie. Nie
      przeraża mnie już ta nadżerka aż tak bardzo jak wcześniej. Wiem już, że można
      sobie z nią poradzić i że nie tylko ja mam z tym problem, chociaż to żadne
      pocieszenie. Wogóle nie powinno być takiego chorubska i tyle. My kobiety mamy
      naprawdę przechlapane.
      ps. Najwazniejsze, że bobaski sobie z tym radzą.
      Pozdrowienia dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: magda Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.umcs.lublin.pl / *.umcs.lublin.pl 01.12.04, 10:49
        FOTOKOAGULACJA TO WŁAŚNIE PROMIENIE PODCZERWONE, O KTÓRYCH PISAŁA KAŚKA.
        POZDROWIENIA!!
        • Gość: nike18 Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: 212.182.32.* 01.12.04, 21:49
          Nadzerke wyleczylam tez Solcogynem ale teraz mam gorszy problem jestem w
          siodmym miesiacu ciazy i na szyjce macicy zrobil mi sie polip. Nadzerka nie
          przeszkadza w zajsciu w ciaze wiec glowa do gory i do dziela. Zycze Ci
          slicznego dzidziusia.
    • Gość: bea Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.ismedia.pl / 62.233.132.* 02.12.04, 19:49
      Polecam Ci Panią doktor Haberek z Patologi Ciąży z Jaczewskiego, przyjmuje w
      gabinecie na Chodźki. Miła, kompetentna. Mam za sobą 2 poronienia, ale teraz
      jestem szczęśliwą matką drugi raz. Polecam! Pomogła mi i moim koleżankom.
    • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:30
      Czy leczyła się któraś z Was u doktor Truszkowskiej,przyjmuje chyba w
      przychodni na Zana?
    • Gość: beata Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:54
      Witaj, ja też miałam nadżerkę a jednak nie przeszkodziło mi to w zajściu w
      ciążę i urodzenieu dzidziusia. Polecam dr Gulanowską, pracuje w szpitalu na
      Kraśnickich, ale ja chodziłam do niej prywatnie do TEHANDU na Czechowie.
      Pozdrawiam i trzumam kciuki.
    • Gość: Mysza875 Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.info / 217.17.34.* 06.12.04, 10:25
      witam!!
      polecam prof.Jakiela , przyjmuje na Krakowskim przedmieściu 13 , wizyta 100 zł
      ale warto, leczą sie u niego kobiety z całej polski!!!!
    • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:08
      Dzięki serdeczne za wszystkie rady i opinie!!!
    • Gość: szukająca Re: Mam nadżerkę!!!Chcę zostać mamą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:16
      POZDROWIENIA WSZYSTKIM KOBIETKOM!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka