Dodaj do ulubionych

Od Barskiej dla świata

03.12.04, 13:55
Kochani moi Forumowicze, moje światełka na ciemnym niebie. Chciałam Wam
podziękować. Nie wiem, co bym bez Was zrobiła! Moja wrodzona inteligencja
połączona ze niezwykłą w tych barbarzyńskich czasach skromnością nie pozwala
mi na codzienne apoteozy Waszych osób. Dlatego czasami nazywam Was głupolami
(oczywiście nie wprost, bo mój takt mi na to nie pozwala). Ale chcę, żebyście
wiedzieli, że to pieszczotliwie. Ja w ogole to mam troszkę rozdwojenie jaźni
(co normalnym jest, jeśli się tyle czasu już żyje na tym świecie), więc się
nie zdziwcie, jak zaraz cos napiszę zupełnie odwrotnego i będę udawała, że to
nie ja napisałam tego posta.
Aha, tak najbardziej, to ja uwielbiam Turawskiego, lublina (ach, co to za
mózg jest światły) i empiego, aaa, i męża mojego Barskiego 65 (Kotku, nie
zdradzam Cię z Kurczokiem, tylko z Pruszkowskim, bo tak w ogóle to ja
komunistów nie znoszę).
Obserwuj wątek
    • barska Kurczok=Kurczuk oczywiście -piszę dla ludzi 03.12.04, 14:01
      mniej światłych niż ja, co by mogli nie zrozumieć
      • Gość: BARSKA Kolejna prowokacyjka idioty IP: *.lublin.mm.pl 03.12.04, 17:40
        Znow sie jakis idiota (idiotka)podszywa pode mnie. A bawcie sie,jak nie macie
        nic do roboty!Joanna Barska. PS Ciekawe,kto sie tutaj tak zabawia? Ale
        dzieciakiem moze byc i Turawski ("zdradziecki")...Wczoraj ktos sobie wybrał
        nick Barski 65 bodaj,czekam na nastepne inicjatywy bałwanów.
        • Gość: lublin alez sie podszyl ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:00
          Alez to komputerowy geniusz, kombinator !

Oczywiscie to bylo wielkim zartem.

Obywatelko/telu BARSKA czy nie widzicie ROZNICY pomiedzy nickami: barska tlustym drukiem ( bo zarejestrowany ) i malymi literami a nickiem BARSKA zwyklym drukiem i niezarejestrowanym a wiec i z widocznym czesciowo adresem nadawcy czyli BARSKA IP: *.lublin.mm.pl ?

Na prawde nie widzicie? Okularki zapodzielismy w ostatnim szfunku ?
          • Gość: BARSKA Zart,ale głupi IP: *.lublin.mm.pl 03.12.04, 18:37
            Też,"lublin",jestes tu gosciem.Nie loguję sie celowo,nie chcę,by mi w e-mailach
            wysyłano smiecie.Logowanie ujawnia mą pocztę.Poniał? Owszem,otrzymuję e-maile
            od przyjaciol,ale nie na "gazetę".A okularow nie noszę,jesli to Cię
            interesuje...I co to za forma "zapodzielismy"? Gdybym miała ptasi
            móżdżek,mogłabym z powodzeniem podszyc sie pod Twój nick "lublin".Tego typu
            zabawę zostawiam jednak niesfornym dzieciakom,nawet w powazniejszym nieco
            wieku,bo są tacy,ktorzy zawsze pozostają bachorami.
            • Gość: lublin eles ty glupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:47
              nic nie zkumalas chyba istotnie jestes tak stara za jaka sie podajesz.
              gdyby ktos n aprawde chcial sie podszyc pod ciebie to dalby nick BARSKA a nie barska a do tego musial by uzyc tego samego internetowego providera poniala?

podszyj sie pod lublin i to juz przypominam tylko ze musisz zmienic wczesniej net-providera.

co do emaili na Gazecie to nikt ci ich nie kaze czytac jak ich objetosc wyczerpie pojemnosc skrzynki to wiecej nie przyjdzie poza tym to darmowa skrzynka wiec co jakis czas sama Gazeta te emaile za ciebie oczysci.

jestes kompletny nieczajnik w sprawach kompowo-netowych.

ja mam wlasnie nierejestrowanego nicka bo mi nie zalezy na tym czy ktos sie pod niego podszyje czy nie w przeciwienstwie do ciebie babciu.
            • Gość: lublin ales ty glupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:48
              nic nie zkumalas chyba istotnie jestes tak stara za jaka sie podajesz.
              gdyby ktos n aprawde chcial sie podszyc pod ciebie to dalby nick BARSKA a nie barska a do tego musial by uzyc tego samego internetowego providera poniala?

podszyj sie pod lublin i to juz przypominam tylko ze musisz zmienic wczesniej net-providera.

co do emaili na Gazecie to nikt ci ich nie kaze czytac jak ich objetosc wyczerpie pojemnosc skrzynki to wiecej nie przyjdzie poza tym to darmowa skrzynka wiec co jakis czas sama Gazeta te emaile za ciebie oczysci.

jestes kompletny nieczajnik w sprawach kompowo-netowych.

ja mam wlasnie nierejestrowanego nicka bo mi nie zalezy na tym czy ktos sie pod niego podszyje czy nie w przeciwienstwie do ciebie babciu.
        • janbezziemi Re: Kolejna prowokacyjka idioty 03.12.04, 18:07
          Pani Joanno,ten ktos nawet zalogował sie jako Barska.Musiała mu Pani solidnie
          zajść pod skórę,skoro aż doszło do takiego "tricku".Mnie kiedys,gdy
          wystepowałem jako gość, spotkało to samo,zalogowałem sie i mam spokój,zresztą
          znudziła mnie już ta zabawa na lubelskim forum. Chciałoby sie powiedziec -
          jakie władze miasta,takie i forum.Prowincja,prowincja i jeszcze raz
          prowincja.Polska nie B nawet ale D.Zalogowanie na forum ma jednak minus-mozna
          łatwo skomponowac adres i wysyłac e-meile,ale,na szczęscie,są blokady!
          • Gość: lublin janciu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:53
            a kto ci dziecko kaze logowac sie na ten darmowy email z Gazety prze Outloka ?
            a kto ci w ogole kaze do niego zagladac ?
          • Gość: lublin janciu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:53
            a kto ci dziecko kaze logowac sie na ten darmowy email z Gazety prze Outlooka ?
            a kto ci w ogole kaze do niego zagladac ?
        • empi Re: Kolejna prowokacyjka idioty 03.12.04, 18:08
          Wy tu Barska źle rozumujecie. Tamten nick tłustym drukiem jest, tzn. jakby
          homologowany, zarezerwowany, itd.. Wy zaś swoim zaniedbaniem prowokujecie
          rozróbę. To Wy, wg. forumowego prawa, jesteście drugiej jakoby kategorii. Nie
          macie nicka tylko ksywę.
          pzdr.
          • Gość: cichywielbiciel Od świata do Barskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:16
            Czy Ty aby napewno jesteś kobietą ?
            • Gość: BARSKA Re: Od świata do Barskiej IP: *.lublin.mm.pl 03.12.04, 18:20
              "Cichywielbicielu" - na pewno pisze sie na pewno osobno. Nie pytam,czy jestes
              meżczyzną,bo mnie to po prostu nie interesuje.PS.Pamietaj,ze PO PROSTU tez
              osobno!
        • mali_bu Oj Barska, Barska 03.12.04, 18:29
          Oj Barska, Barska. Kiedy Wy w końcu wydoroślejecie!?
          Wasze zachowanie od jakiegoś czasu jest skandaliczne.
          Ja już się zastanawiam, czy nie zgłosić Was adminowi do zabanowania.
          ............
          • Gość: BARSKA Re: Oj Barska, Barska IP: *.lublin.mm.pl 03.12.04, 18:39
            "mali_bu" zgloś sie,ale do psychiatry.
            • mali_bu Re: Oj Barska, Barska 03.12.04, 18:42
              Hau, hau, hau, wrrr.., hau, hau
              ............
              • barska och, zapomniałam napisać 03.12.04, 19:10
                że mali_bu też uwielbiam, jesteś moim idolem!!! może wybralibyśmy się do tego
                psychiatry razem, co? jestem stara, ale jeszcze jara... poza tym przymioty
                ducha ważniejsze niż ciałą, nieprawdaż? ccccccccccmmmmmmmmmok.
              • Gość: lublin drobna uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:19
                zabanowac to na tym portalu mozna konkretnego nicka rejestrowanego czy nie a nie dostep z konkretnego IP.
                • mali_bu Re: drobna uwaga 03.12.04, 19:38
                  Przecież nie mówiłem tego poważnie. Ot tak tylko coby Barską tknąć.
                  ............
    • barska a nie mówiłam 03.12.04, 19:14
      że się będę wypierała wszystkiego, co napisałam wcześniej? Poraża mnie mój
      instynkt przewidywawczy podpierany wysoko rozwiniętą inteligencją empiryczno-
      samozachowawczo-teriopoznawczą! Ja to jednak naprawdę jestem geniuszem, co by
      nie mówić. I kropka. Pozdrawiam moich wielbicieli. Cmok cmok.
      • Gość: cichywielbiciel Błagam łkam tarzam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:30
        jeszcze jedno cmok cmok
      • Gość: BARSKA Uzurpatorko: polszczyzna! IP: *.lublin.mm.pl 03.12.04, 21:02
        Do uzurpatorki "barskiej" - błąd językowy! Nie mówi się "co by nie
        mówic",ale "cokolwiek by mówic".Kropka.
        • Gość: BARSKA Zabawcie się nieco! IP: *.lublin.mm.pl 03.12.04, 21:15
          www.wiggel.de/wiggel02/flash/games/adventskalender/advent_haus.swf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka