Gość: Andrzej IP: 62.233.189.* 05.12.04, 22:04 Było naprawdę super! Mam przyjaciół na Ukrainie. Musimy ich wesprzeć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DareKK A ja widziałem jak jakiś pijak obrażał Ukrainców, IP: *.it-net.pl 06.12.04, 11:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DareKK A ja widziałem jak jakiś młody dres obrażał IP: *.it-net.pl 06.12.04, 11:20 Ukrainców. Leciały ku.. i inne wyzwiska. A policja, która bezpiecznie schroniła się przy bramie, nie reagowała. Jeden ze stróżów prawa nawet się głupkowato uśmiechał, bo wszystko widział i słyszał. Było mi wstyd, ale sam nie mogłem nic zrobić. Ale ci stróże, to byli chyba tacy "chłopcy-mięso armatnie" policji (ci co jeżdżą na ochronę stadionów w czasie 3-ligowych meczów), więc w zasadzie czego mogłem się spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerd Re: A ja słyszałem.. i marzę o.owolnościi IP: *.it-net.pl 06.12.04, 11:48 www.lasti.republika.pl/razom_nas_bahato.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trockista Re: A ja słyszałem.. i marzę o.owolnościi IP: *.lublin.mm.pl 06.12.04, 11:56 Wolność...moze byc tylko wolność Tomku w swoim domku,ale i tu są ograniczenia! Wolność w czystej postaci jest tylko na cmentarzach.Tam nie ma równych i równiejszych.A z oceną Juszczenki bym się nieco wstrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@n Re: A ja widziałem jak jakiś młody dres obrażał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:56 to trzeba mu było dać w dziub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:03 A to se wspieraj. Najpierw może w naszym kraju biednych byś wsparł finansowo a nie zajmujesz się innym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Co ma piernik... IP: *.lublin.mm.pl 06.12.04, 16:10 "Niech na całym swiecie wojna,byle moja wies spokojna". Internauta "re" nie wie,ze jedno drugiemu nie przeszkadza? A swoja droga jeszcze tu przywoluje ten link info.onet.pl/1019881,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:55 fajnie, fajnie, tylko szkoda, ze tak duzo dresow z lubartowskiej, ktorzy przyszli sie nawalic i pewnie komus skuc morde i zabrac telefon. policja nie robila nic, tylko spisywala kazdego, co na czerwonym swietle przeszedl przed NOVA. ruszyliby czasem dupe i przeszli sie ciemnymi uliczkami i lapali tych, co trawe jaraja w krzakach, albo klej wachaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 22:30 A ja widziałem policję pałującą nastoletnią dziewczynę. Prewencja szukała rozrywki i biła wszystkich. Złapali zataczającego się gościa, bili głową w drzewo a rzuciwszy na ziemię skopali, choć on w ogóle nie przejawiał agresji. Prawdziwi bandyci bili dziewczynę, ona krzyczał o pomoc. Młody obcy chłopak wstawił się za nią, a policją spałowała i wsadziła do budy właśnie jego - bandytów oczywiście nie! Gdy dziewczyna próbowała im powiedzieć że złapali niewłaściwą osobę, również dostała pałką oraz tekst: "sp..aj suko". W Kijowie milicja nie biła niewinnych ludzi!!! U nas również łanie się prawa człowieka... Tak czy inaczej impreza była ok! Razom nas bahato, nas ne podołaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yllw Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: 212.109.42.* 06.12.04, 22:55 Dziekujemy wszystkim! Kijow potrzebuje takiej pomocy. :-) Istnieja gdies foto z tej imprezy? Chcialbym zobaczyc. Razom nas bagato! Nas ne podolaty! Odpowiedz Link Zgłoś