Dodaj do ulubionych

Prowokacje 2004

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:21
Szkoda, że nie wspomnieliście o tym, że drugie miejsce zajęła nasza lokalna
przedstawicielka Agata Paprota. Jej kolekcja wzbudzała, przy każdym
pojawieniu się wielką burzę oklasków. Gratulujemy Agacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Edi Re: Prowokacje 2004 IP: *.wawrysiuk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:48
      Wlasnie siedze i ogladam retransmisje-cos niesamowitego.Ten Gambit idzie jednak
      mocno z czasem.Trzeba miec tylko nadzieje, ze udzieli sie to innym instytucjom
      w naszym miescie
      • Gość: kabong Re: Prowokacje 2004 IP: 213.77.31.* 07.12.04, 19:35
        organizacja imprezy fatalna. beznadziejny prowadzacy (NIE mowie o borku) - az
        mi sie glupio czasami robilo z powodu jego prostactwa. poza tym cala
        formula "zawodow sportowych" do bani. dluzyzny straszne. nie bylo by bardziej
        efektywne ustawienie planszy ze sponsorami + wreczanie ulotek zamiast nudnej
        wymienianki? niech ktos z organizatorow sie przejedzie na podobny pokaz za
        granice - do paryza czy tez nyc i podptrzy jak to sie tam organizuje. wiekszosc
        pokazow nie przekracza 30 minut nie wliczajac oczywiscie after party na ktore
        wstep maja wszyscy uczestnicy i do tego alkohol jest za darmo bo koszty
        pokrywaja sponsorzy. oj, daleka jeszcze droga przed gambitem.
    • Gość: widzka Re: Prowokacje 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:24
      Nie da się ukryć ze gambit się rozwija ale miałabym kilka zastżerzeń do
      wybranej kolekcji jako prowokacji 2004 roku jest żałosna dość ze na naszych
      ulicach jest szaro i ponuro ( chociaż ostatnimi czasy ulega to znacznej
      poprawie)to nadodatek jury stawia na szaroć chociaż większość kolekcji tętniało
      kolorem i radość chyba wynikało to z tego ze jury miało zły dzień i nie
      należało do najmłodszego składu!!
    • Gość: Krzysiek Re: Prowokacje 2004 IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 01:32
      Na prowokacjach nie byłem pierwszy raz, ale w tym roku organizacja była
      fatalna. "Rudy", jak można nazwać prowadzącego, pojawił się na początku pokazu
      i w finale. Pultał się, gubił, przekręcał nazwiska, aż wreszcie się zadyszał.
      Tak tak to nie te lata. Dzieki Bogu był też drugi prowadzący, który jak mógł
      tak tylko rozkręcał widownie. BRAWA DLA TEGO PROWADZĄCEGO !!! Finał był
      tragiczny! To nie eliminacje do mistrzostw Europy!!! Dziwi mnie organizacja na
      tak niskim poziomie, ponieważ ten pokaz odbywa się tylko raz w roku, więc można
      było się do niego przygotować. Za takie pieniądze, za wstęp, wymaga się od
      organizatorów profesjonalizmu. Niestety tu go zabrakło. Nie podoba mi się też
      te sprawozdanie, ponieważ odczuwam jakby reporter troche zaspał na pokazie. Nie
      oddaje ono w pełni tego co się wydażyło w Centrum Kongresowym AR.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka