Dodaj do ulubionych

Odpowiedz na chamstwo

17.12.04, 13:38
Chamstwo wg mnie,ale wg innych dowcipy. Nie mam tego typu poczucia
humoru,zwłaszcza że wpisywane przez niektórych internautów "opinie"przestały
juz mnie bawic. Niniejszym informuję wiec wszystkich zainteresowanych (a
stałam się,o dziwo,dosc tutaj słynna,co mnie powinno cieszyc,ale ma radosc
jest połowiczna),że mój stały nick od teraz brzmi
joannabarska.Wszystkie "barskie",jakie się ewent.pokażą,to
fałszywki.Informuję jednoczesnie,ze poglądy na świat,w którym przyszło mi
życ,są dostatecznie uksztaltowane i nie zamierzam ich zmieniac wg.takiej czy
innej koniunktury.Pozdrawiam tych,ktorzy mi sympatyzują,liczę,że będą to
czynic nadal,aczkolwiek możemy się (pięknie?) różnić. Joanna Barska
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski to ty jestes ta matka joanna od barskich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:56
      hę?
    • mado_a_die Re: Odpowiedz na chamstwo 17.12.04, 13:59
      Wytrwałości w logowaniu życzę. No i nie raz, nie dwa.. skruszymy kopię:).
    • empi Re: Odpowiedz na chamstwo 17.12.04, 14:05
      Joanno, zmądrzałaś. Masz teraz stałego nicka. Nie dziw się i nie żądaj zbyt
      wiele od przypadkowej publiczności forumowej. Starzy bywalcy też wiele razy
      robili takie numery. Spytaj się na forum o cudowne rozmnożenie ryżej małpy,
      która i tak w sposób naturalny się "rozmnożyła". Powinnaś mieć stałego nicka od
      początku. Dlaczego nie zrobiłaś tego od razu, usprawiedliw się :). Może
      zależało Ci na aferze :).
      pzdr.
    • mali_bu Re: Odpowiedz na chamstwo 17.12.04, 14:20
      Joanno Barska!
      Pamiętaj! Aby aktywować swoje konto musisz publicznie na forum podać hasło do
      swojego konta, czyli to którego używasz przy logowaniu. Jeśli tego nie zrobisz,
      stracisz nicka.
      ............
      • joannabarska Masz hasło! 17.12.04, 14:48
        mali_bu napisał:

> Joanno Barska!
        > Pamiętaj! Aby aktywować swoje konto musisz publicznie na forum podać hasło do
        > swojego konta, czyli to którego używasz przy logowaniu. Jeśli tego nie
        zrobisz,
        > stracisz nicka.
        > ...........................................................
        Dzieki. Moje haslo to łubudu w mali_bu. Usciski.
    • Gość: ZYTA1 Re: Odpowiedz na chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:30
      Joanno,wracam do Lublina,wspomogę.Pozdrawiam ciepło. ZYTA1
      • haraburda1 Re: Odpowiedz na chamstwo 17.12.04, 14:40
        Pani Joanno,sledzilam Pani boje.Po co sie szaprac z idiotami? Dobrze,ze ma Pani
        teraz tę "joaanabarska".Pozdrawiam Lena spod Opola Slaskiego
        • joannabarska Dzięki! 17.12.04, 14:46
          Wzruszyłam sie,"haraburdo 1". Moja "sława" dotarła az pod (sląskie)Opole?
          Nono...Dziękuję,ale Twoje słowa poniekąd mnie zobowiązują...
      • joannabarska Wracaj,Zyta! 17.12.04, 14:52
        Gość portalu: ZYTA1 napisał(a):

> Joanno,wracam do Lublina,wspomogę.Pozdrawiam ciepło. ZYTA1
        ------------------------------------------------------------------------------
        No,jakas mila wiadomosc! Odezwij sie,ale radze Ci też utworzyc cos
        stalego,juz ktos jako Zyta 1 byl czy jest zalogowany,ale zyt moze byc i 100!
        Serdecznosci Joanna B.
        • turawski Witam joannębarską wśród "tłustoczcionkowców" :) 17.12.04, 15:50
          ... a i Zyta1 wraca z Zachodu na lubelski grajdołek, jak miło... ;)))
          Trochę martwi mnie wszelako, że "tych Zyt" może być nawet i 100... ;)))

pozdrawiam
          t
          • Gość: ZYTA1 Re: Witam joannębarską wśród "tłustoczcionkowców" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:23
            P.Turawski,cieszę sie,ze i Pan na mnie czeka.Moze przeceniam Panską
            inteligencję,ale na Forum Lublin w porównaniu z tutejszym,gdzie teraz jestem,
            wybór za wielki nie jest. Pozdrawiam.PS. Może bylismy "na ty"? Jesli tak to
            sorry.
    • joasia_barska Re: Odpowiedz na chamstwo 17.12.04, 15:54
      joannabarska napisała:

> Chamstwo wg mnie,ale wg innych dowcipy. Nie mam tego typu poczucia
      > humoru,zwłaszcza że wpisywane przez niektórych internautów "opinie"przestały
      > juz mnie bawic. Niniejszym informuję wiec wszystkich zainteresowanych (a
      > stałam się,o dziwo,dosc tutaj słynna,co mnie powinno cieszyc,ale ma radosc
      > jest połowiczna),że mój stały nick od teraz brzmi
      > joannabarska.Wszystkie "barskie",jakie się ewent.pokażą,to
      > fałszywki.Informuję jednoczesnie,ze poglądy na świat,w którym przyszło mi
      > życ,są dostatecznie uksztaltowane i nie zamierzam ich zmieniac wg.takiej czy
      > innej koniunktury.Pozdrawiam tych,ktorzy mi sympatyzują,liczę,że będą to
      > czynic nadal,aczkolwiek możemy się (pięknie?) różnić. Joanna Barska
      Sympatyzujecie....!!!??? a forum odkrzyknelo "Sympatyzujemy!". I tego tzeba
      mi bylo! Uszanowanie,
      Jedyna na swiecie Joasia Barska.
      • joannabarska Dla "Goscia 22" przede wszystkim! 17.12.04, 16:21
        www.tarentule.com/en/index.php ZNAKOMITY link,głownie w rewanżu
        dla "Goscia 22",choc ,niestety,zajrzą tam i kretyni,klonujący sie teraz
        jako "barska" na potęgę. No,no,musiałam komus dobrze dolozyc.Cieszy mnie
        to.Czekam na ciąg dalszy.Może w Wielki Piątek?
        • Gość: Paul Barska, znowu ci gorzej;-}?n/t IP: *.lodz.mm.pl 17.12.04, 16:25
        • Gość: Gość22 Re: Dla "Goscia 22" przede wszystkim! IP: *.238.72.238.adsl.inetia.pl 17.12.04, 17:23
          Dziękuje za pamięć i ciesze się, że w końcu mam pewnośc, że nie rozmawiam z
          przebierańcem.
    • janbezziemi Re: Odpowiedz na chamstwo 17.12.04, 18:53
      Nareszcie,a wiec dobrze Ci (Pani)radziłem. Smieszy,ze Twoi "przyjaciele" chca
      bawic sie dalej. A zrób im tę przyjemność! Moze dzięki temu nie zapomną liter.
      • bodo53 Re: Odpowiedz na chamstwo 17.12.04, 22:44
        Zdarzyło się Wam w tym nieszczęsnym mieście pełnym frustracji, że komuś zaczęło
        na czymś zależeć i miał odwagę powiedzieć to głośno. Że nie okopała się Barska
        w swoich smutkach egzystencjalnych przed wszechogarniającym chamstwem i
        prostactwem, lecz zaproponowała m.in. inne wymiary (Gałczyński). Tej inności to
        miasto nie trawi...

Ma być zapewne dalej Psia Wólka, sprowadzona wyłącznie do poziomu łatwo
        strawnego dla zajadłych adwersarzy. Przyznam, że nie czytałem jeszcze
        wszystkich postów autorki, gdyż od dłuższego czasu (Lublin in future) nie
        śledziłem systematycznie wątków pojawiających się na tym forum. Ten błąd
        prostuję dzisiaj i mam nadzieję na zwykłą (a nie nadzwyczajną) niezgodę wielu
        przewijających się tutaj osobowości, na "wbijanie" prostackich zagrywek oraz
        autentyczną troskę o przyszłość miasta w którym przyszło Wam żyć, a które było
        miastem mojej najlepszej młodości.

Pozdrowienia dla Pani Joanny...
        • joannabarska Do Bodo 53 17.12.04, 23:12
          BODO 53 - dziękuję za ciepłe słowa,ktore dodają mi wiary,ze jednak warto byc na
          Forum.Znajdż odrobinę czasu i zabieraj głos. Razem jest rażniej. Ciepło
          pozdrawiam -Joanna B. PS A Lublin to rzeczywiscie dziwne miasto. Prowincja-noc-
          jak u Czechowicza...
        • mali_bu Re: Odpowiedz na chamstwo 17.12.04, 23:20
          bodo53 napisał:

> Zdarzyło się Wam w tym nieszczęsnym mieście pełnym frustracji, że komuś zaczęło
          >
          > na czymś zależeć i miał odwagę powiedzieć to głośno. Że nie okopała się Barska
          > w swoich smutkach egzystencjalnych przed wszechogarniającym chamstwem i
          > prostactwem, lecz zaproponowała m.in. inne wymiary (Gałczyński). Tej inności to
          >
          > miasto nie trawi...

Jeśli Barska chce porozmawiać na temat poezji, Baczyńskiego czy Czechowicza to
          proponuję jej zajrzeć na forum Kultura. Tam zazwyczaj zaglądają ludzie z całego
          kraju, którzy mają dużo do powiedzenia na ten temat.
          Gdy chcę porozmawiać o rzeczach ogólnych jak samochody czy Muzyka, to nie łąduje
          ich na forum Lublin tylko idę na fora tematyczne. I nie narzekam, że to miasto
          jest do dupy bo nikt ze mną nie chce mi tu o tym porozmawiać.
          • joannabarska Chyba dosc wyjasnień 17.12.04, 23:57
            mali_bu napisał:

> bodo53 napisał:
            >
            > > Zdarzyło się Wam w tym nieszczęsnym mieście pełnym frustracji, że komuś z
            > aczęło
            > >
            > > na czymś zależeć i miał odwagę powiedzieć to głośno. Że nie okopała się B
            > arska
            > > w swoich smutkach egzystencjalnych przed wszechogarniającym chamstwem i
            > > prostactwem, lecz zaproponowała m.in. inne wymiary (Gałczyński). Tej inno
            > ści to
            > >
            > > miasto nie trawi...
            >
            > Jeśli Barska chce porozmawiać na temat poezji, Baczyńskiego czy Czechowicza to
            > proponuję jej zajrzeć na forum Kultura. Tam zazwyczaj zaglądają ludzie z
            całego
            > kraju, którzy mają dużo do powiedzenia na ten temat.
            > Gdy chcę porozmawiać o rzeczach ogólnych jak samochody czy Muzyka, to nie
            łąduj
            > e
            > ich na forum Lublin tylko idę na fora tematyczne. I nie narzekam, że to miasto
            > jest do dupy bo nikt ze mną nie chce mi tu o tym porozmawiać.
            >
            > ============================================================================
            > Nie podzielam tego poglądu,ponieważ chcę rozmawiać z "tubylcami".Nie chcą ze
            mna rozmawiać? Ha! Ale wymyslać to chcą,prawda,mali_bu???
            • mali_bu Re: Chyba dosc wyjasnień 18.12.04, 01:00
              Zapewne więcej miłośników poezji znajdziesz na forum Kultura niż tutaj.
              Być może liczyłaś na to że wszyscy aktywni uczestnicy forum zaczną wymieniać
              swoje opinie na temat ulubionych poetów. Jednak poezja to niszowa część kultury.
              Kilka procent Polaków przeczytało w tym roku książkę, o czytaniu poezji lepiej
              nie myśleć.
              ............
          • bodo53 Re: Odpowiedz na chamstwo 18.12.04, 00:32
            A o czym tutaj najlepiej się dyskutuje? O d... Maryni...? MPK...? Arcybiskupie,
            co był nadepnął na prowincjonalne kompleksy...?

P.S. Czytałeś jego wypowiedzi nt. kosmologii...? Polecam.
            • mali_bu Re: Odpowiedz na chamstwo 18.12.04, 01:06
              Pewnie o sprawach mniej lub bardziej powiązanych z tym maistem. I Życiński i MPK
              są związane z miastem. A że Życiński jest postacią kontrowersyjną dla niektórych...
              Poezja jest luźno z Lublinem związana. Ale nikt nikomu nie zabrania tutaj o tym
              rozmaiwać. Natomiast mieć pretensje o to, że nikt nie chce o tym rozmaiwać i pw
              dodatku oceniać przez to miasto? Nieporozumienie.
              ............
              • Gość: nieryba Re: Odpowiedz na chamstwo IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 10:16
                Lublin to miasto pachnące burakami
    • Gość: Lidia Re: Odpowiedz na chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:56
      a czy ty Barska masz może telefonik zastrzeżony?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka