Gość: ciekawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:46 potem Bialorus, Rosja i dopiero w tedy w tym idiotycznym kraju upadnie komuna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: Rumunia,Ukraina itd 18.12.04, 18:50 O co konkretnie ci chodzi. Opowiedz nam o swoim problemie. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Rumunia,Ukraina itd IP: *.dashnet.pl / *.pl 18.12.04, 19:42 mali_bu napisał: > O co konkretnie ci chodzi. Opowiedz nam o swoim problemie. również nie wiem... byłem dosyć długo w Rosji i nie zauwazyłem tam komunizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piKier Re: Rumunia,Ukraina itd IP: *.lublin.mm.pl 18.12.04, 19:48 Kadafi,problemem ciekawskiego jest nieznajomosc zasad ortografii. Polskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Rumunia,Ukraina itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:56 polskiej a co ty zydzie masz do Polski?! Odpowiedz Link Zgłoś
rycha7 Przepraszam, że się wtrącam... 18.12.04, 20:22 ...ale "Polskiej" było po kropce, więc jak najbardziej słuszne było użycie dużej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Przepraszam, że się wtrącam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:25 a w tracaj sie rycha wtracajdo wyborow potem juz sie nie wtracisz Odpowiedz Link Zgłoś
rycha7 Re: Przepraszam, że się wtrącam... 18.12.04, 20:36 ....he, he..jeszcze żadnych nie opuściłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Rumunia,Ukraina itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:55 problem to masz ty jelopie a jak upadna ddokloa komunizmy to was zajebiemy bez pudla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piKier Re: Rumunia,Ukraina itd IP: *.lublin.mm.pl 18.12.04, 19:46 Ciekawski, WTEDY - a nie w tedy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Rumunia,Ukraina itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:57 ie znam ydisz w ydisz jest wtedy kamienice? Odpowiedz Link Zgłoś
ioannabarska No i widzisz Ciekawski !!! Gamoniu jeden ! 18.12.04, 20:41 Kto z Barską wojuje od Barskiej ginie. Jeszcze nie do końca sfiksowałam ! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska UWAGA FAŁSZESZ GRASUJE DALEJ! 18.12.04, 21:12 ioannabarska napisała: > Kto z Barską wojuje od Barskiej ginie. Jeszcze nie do końca sfiksowałam ! ================================================================================ UWAGA! Dowcipnis nie daje za wygraną: zalogował się jako ioannabarska. Proszę uprzejmie bywalcow na forum o baczne zwracanie uwagi na pierwszą literkę! Joanna Barska Odpowiedz Link Zgłoś
tulskitokariew BARSKA kim ty do ku.. nędzy jesteś ? 18.12.04, 21:15 albo co oni z Ciebie w pezetpeerji zrobili ? Mało że Ci że stylizujesz się na jakąś stalinowską sklerotyczkę ? Teraz co? Bedziesz młodym lewakiem płci przeciwnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: BARSKA kim ty do ku.. nędzy jesteś ? 18.12.04, 21:34 tulskitokariew napisał: > albo co oni z Ciebie w pezetpeerji zrobili ? Mało że Ci że stylizujesz się na > jakąś stalinowską sklerotyczkę ? Teraz co? Bedziesz młodym lewakiem płci > przeciwnej ? ==========================Mało! Odpowiedz Link Zgłoś