Gość: contina IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.02.05, 22:03 szukam znajomych ze szkolnych lat rocznik 90 technikum po zawodówce pochodzę z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: wspomnienia IP: *.lodz.mm.pl 21.02.05, 23:05 Gość portalu: contina napisał(a): > szukam znajomych ze szkolnych lat rocznik 90 technikum po zawodówce pochodzę > z Bydgoszczy Technikum, po zawodowce i niczego nie nauczyli...ojojoj....;-}. W taki sposob nikogo nie znajdziesz, musze cie rozczarowac. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contina Re: wspomnienia IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.02.05, 15:40 jak nie wiesz o co chodzi to się nie wtrącaj masz swoich znajomych to sobie z nimi pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijusXII Re: wspomnienia IP: *.pronet.lublin.pl 23.02.05, 16:03 ja też szukam znajomych, skończyłem liceum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contina Re: wspomnienia IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.02.05, 20:04 wychowawcą moim był profesor Gąsiorowski uczył j.rosyjskiego Szukam ludzi z jego klasy Technikum Spożywcze po ZSZ specjalność piekarstwo(2,5roku)Matura styczeń 1990.czekam na jakiś odzew!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: wspomnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 02:05 bydgoszczan by sie paru znalazło, ale ze szkół i roczników innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ja bym zrobił tak: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.05, 08:51 1) nawiązał bym kontakt ze szkołą kiedy był lub będzie zjazd absolwentów 2) jeśli był, to na pewno mają spis uczestników "spędu" i spis absolwentów 3) gdy udostepnia ci spis i znajdziesz znajome nazwiska to staraj się uzyskać ich ostatnie namiary 4) jeśli ci namiarów nie dadzą a będziesz miała nazwiska - szukaj poprzez net konkretnych ludzi.Pozdr. bosman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contina Re: ja bym zrobił tak: IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.02.05, 13:16 dzięki za radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contina Re: ja bym zrobił tak: IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.03.05, 22:42 wydaje się że ludzie mają dostęp do sieci ale mało kto chyba? wie o forum Odpowiedz Link Zgłoś