Dodaj do ulubionych

wspomnienia

IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.02.05, 22:03
szukam znajomych ze szkolnych lat rocznik 90 technikum po zawodówce pochodzę
z Bydgoszczy
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Re: wspomnienia IP: *.lodz.mm.pl 21.02.05, 23:05
      Gość portalu: contina napisał(a):

> szukam znajomych ze szkolnych lat rocznik 90 technikum po zawodówce pochodzę
      > z Bydgoszczy
      Technikum, po zawodowce i niczego nie nauczyli...ojojoj....;-}. W taki sposob
      nikogo nie znajdziesz, musze cie rozczarowac. Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: contina Re: wspomnienia IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.02.05, 15:40
        jak nie wiesz o co chodzi to się nie wtrącaj masz swoich znajomych to sobie z
        nimi pisz
        • Gość: pijusXII Re: wspomnienia IP: *.pronet.lublin.pl 23.02.05, 16:03
          ja też szukam znajomych, skończyłem liceum
          • Gość: contina Re: wspomnienia IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.02.05, 20:04
            wychowawcą moim był profesor Gąsiorowski uczył j.rosyjskiego Szukam ludzi z
            jego klasy Technikum Spożywcze po ZSZ specjalność piekarstwo(2,5roku)Matura
            styczeń 1990.czekam na jakiś odzew!!
            • Gość: hmmm Re: wspomnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 02:05
              bydgoszczan by sie paru znalazło, ale ze szkół i roczników innych :)
    • Gość: bosman ja bym zrobił tak: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.05, 08:51
      1) nawiązał bym kontakt ze szkołą kiedy był lub będzie zjazd absolwentów
      2) jeśli był, to na pewno mają spis uczestników "spędu" i spis absolwentów
      3) gdy udostepnia ci spis i znajdziesz znajome nazwiska to staraj się uzyskać
      ich ostatnie namiary
      4) jeśli ci namiarów nie dadzą a będziesz miała nazwiska - szukaj poprzez net
      konkretnych ludzi.Pozdr. bosman.
      • Gość: contina Re: ja bym zrobił tak: IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.02.05, 13:16
        dzięki za radę
        • Gość: contina Re: ja bym zrobił tak: IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.03.05, 22:42
          wydaje się że ludzie mają dostęp do sieci ale mało kto chyba? wie o forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka