Gość: stat IP: 217.153.34.* 09.06.02, 12:40 niebawem sprowadzam sie z rodzina do Ryk.Co sadzicie o perspektywach tego miasteczka i jak sie tu mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduli Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? 11.06.02, 14:21 niestety nie wiem ,ale mam kolege , który tu mieszka , własciwie to żyje teraz w Wa-wie (praca ) ale i tak zapytam , może nie porzucił korzeni do końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? IP: *.*.*.* 12.06.02, 13:47 Z całą pewnością, wszystko zależy od kręgu znajomych i przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? 12.06.02, 14:14 Jak przejeżdżam przez Ryki, to nie wydają mi się zbytnio odpychające ale jakoś nie wpadło mi do głowy zatrzymanie się w Rykach. Może powinnam? Jak już się sprowadzisz do Ryk to daj znać jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? IP: *.*.*.* 12.06.02, 14:23 W Rykach istnieje Wyższa Szkoła Umiejetności Pedagogicznych. i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? 12.06.02, 15:00 a czego i kogo tam uczą? jakis osrodek doskonalenia czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
raduli Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? 12.06.02, 15:22 jeszcze nic nie odpisał kolega , ale wiem ,że jest tam staw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? IP: 217.97.141.* 12.06.02, 15:59 I wieprz płynie nieopodal Odpowiedz Link Zgłoś
raduli Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? 13.06.02, 12:37 jak to , nie ma oczyszczalni scieków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczanin Re: RYKI - CZY DA SIE TU ZYC???? IP: *.rzepicha.ds.polsl.gliwice.pl 27.06.02, 22:27 mieszkam w tym mieście może nie jest zbytnio ciekawe i nieduzo sie tu dzieje ale w sumie jest w pożądku.Osobiście odradzam tą prymitywną uczelnie - jes naprawde dupiasta. Wogóle gdzie masz mieszkać w jakim miejscu i z kąd sie sprowadzasz? A oczyszczalnia scieków to jest i działa w sumie blisko do warszawy to nie jest tak zle lepiej niz w gliwicach gdzie teraz mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś