Dodaj do ulubionych

SPOIWO DO ALUMINIUM I JEGO STOPOW

IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 16.06.02, 19:02
ALUMI PRO-produkt USA wg. wojskowej technologi. NIGDY SPAWANIE ALUMINIUM NIE
BYLO TAK DOSTEPNE LATWE I TANIE! spoiwo ALUMI PRO pozwala niekosztownie
spawac,lutowac aluminium w temperaturze jaka daje dowolny palnik gazowy no. na
propan-butan. DO KAZDEGO OPAKOWANIA DOLACZONA JEST SZCZEGOLOWA INSTRUKCJA.
OPAKOWANIE ZAWIERA 5 precikow x22,5 cm+szczotka do metalu.
www.ilona.7p.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Doskonale!!!!! IP: *.ipt.aol.com 17.06.02, 05:17
      Gość portalu: AS napisał(a):

> ALUMI PRO-produkt USA wg. wojskowej technologi. NIGDY SPAWANIE ALUMINIUM NIE
      > BYLO TAK DOSTEPNE LATWE I TANIE! spoiwo ALUMI PRO pozwala niekosztownie
      > spawac,lutowac aluminium w temperaturze jaka daje dowolny palnik gazowy no. na
      > propan-butan. DO KAZDEGO OPAKOWANIA DOLACZONA JEST SZCZEGOLOWA INSTRUKCJA.
      > OPAKOWANIE ZAWIERA 5 precikow x22,5 cm+szczotka do metalu.
      > www.ilona.7p.com
      Wlasnie o czyms takim marzylem. Od lat zbieram rury aluminiowe i o niczym tak
      nie marze zeby je sobie wreszcie pospawac. Czy to chore? Jak tak sobie tylko
      pomysle o tym aluminium i spawaniu, to az wypiekow dostaje.... Uszanowanie.
      Paul

• eor Re: Doskonale!!!!! 17.06.02, 10:54
        Niniejszym oglaszam, ze bedzie to moj ulubiony watek. Podobnie jak
        niegdysiejszy o rurach bezszwowych. Aluminium zawsze mnie fascynowalo, a w
        formie spojonej stanowi nie lada pozywke dla ducha.
        • lucy_z Re: Doskonale!!!!! 17.06.02, 11:15
          eor napisał(a):

> Niniejszym oglaszam, ze bedzie to moj ulubiony watek. Podobnie jak
          > niegdysiejszy o rurach bezszwowych. Aluminium zawsze mnie fascynowalo, a w
          > formie spojonej stanowi nie lada pozywke dla ducha.

Kogo moje oczy widzą????? Nie, to nieprawda!!! Nie, to przywidzenie!!!
          Eorku!!!!!Przypomniałeś sobie o nas??? Ja nie wiem co tu wymyśleć za karę za
          Twoją nieobecnośc??? A może znowu zniknąłeś żeby się wypowiedzieć za pół roku??? :
          (
          • silverstone zrobie sobie 17.06.02, 11:55
            aluminiowy usmiech! To dobrze robi na diete i ilosc spozywanych pokarmow - kto konsumowal na kolonijnych stolowkach wie czym
            pachnie aluminium :))) Ble!
            Pytanie mam! Czy cala alumninowa akcja odbywa sie pod patronatem Adama Slodowego??? To bardzo istotna kwestia - no bo
            chyba nie robisz tego sam hahahaha!!!
    • Gość: Muminek Re: SPOIWO DO ALUMINIUM I JEGO STOPOW IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.02, 12:47
      A czy jak kupie 5 opakowan dostane dwie szczoteczki?
    • Gość: Muminek Re: SPOIWO DO ALUMINIUM I JEGO STOPOW IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.02, 12:49

> spawac,lutowac aluminium w temperaturze jaka daje dowolny palnik gazowy no. na
      > www.ilona.7p.com

Chodzi mi o powyższa szczoteczke do metalu,zawsze chciałem taka mieć.
      • lucy_z Re: SPOIWO DO ALUMINIUM I JEGO STOPOW 17.06.02, 12:55
        Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Chodzi mi o powyższa szczoteczke do metalu,zawsze chciałem taka mieć.

Do drapania plecków ?????;)
        • Gość: Kaska Re: SPOIWO DO ALUMINIUM I JEGO STOPOW IP: 62.233.135.* 17.06.02, 12:58
          a o co chodzi?
          • eor Re: SPOIWO DO ALUMINIUM I JEGO STOPOW 17.06.02, 13:02
            Nie pytaj o co chodzi tylko czym predzej bierz sie do spajania. Aluminium fajna
            rzecz.
        • Gość: Muminek Re: SPOIWO DO ALUMINIUM I JEGO STOPOW IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.02, 13:12
          lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: Muminek napisał(a):
          >
          >
          > > Chodzi mi o powyższa szczoteczke do metalu,zawsze chciałem taka mieć.
          >
          > Do drapania plecków ?????;)

też : )
    • Gość: Paul Ale lipa..... IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 16:24

> www.ilona.7p.com
      Te piec precikow dawno zuzylem - dzielac je na czworo, szczoteczka sie
      wykruszyla, a palnik wybuchl kiedy babcia probowala rozpalic w nim w kominku,
      uzywajac instrukcji. Przynajmniej o jedna babcie mniej. A rury jak staly tak
      stoja i kiedy je w koncu pospawam?! Uwszanowanie.
      Paul

• Gość: Paul Konsekwencje aluminiowo-spoinowe..... IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 19:15

> www.ilona.7p.com
      Z babcia okazalo sie ze to tylko smierc kliniczna i wlasnie sie "obudzila". Jej
      pierwsze slowa brzmialy:"Niech ja tylko dorwe tego sk...... od spoiw i aluminium!"
      Boje sie wrocic do domu. Bo "my mieszkamy na parterku, babcia w oficynce, drepce
      zadna informacji o calej rodzince. I choc u nas trwa od rana z sodomka gomorka,
      babci o tym sie nie mowi by byla w humorku". Tak czy inaczej dzisiaj spie w
      pracy. Ponoc babcia zazadala nastepnego palnika i bedzie scigac winnych.
      Uszanowanie.
      Paul
      PS Watpie ze zadowoli sie szczoteczka.

• Gość: Bruno Re: Konsekwencje aluminiowo-spoinowe..... IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 22:49
        Kochaj Babcie i tak trzymaj.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka