kaz133 26.03.05, 23:16 .....zyczy Lucy na innym forum a o Swidniku zapomiala?. No, na pewno nie, tylko jak nikt na tym forum sie nie wpisuje to komu i po co????? Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Wesolych Swiat 27.03.05, 18:50 Kaziu, zawstydziłeś mnie;))Ale tam zdążyłam się wpisać a tu juz nie bo mi wysiadł net:( Życzę Tobie i wszystkim, którzy tu wchodzą i czytają, pogodnych, smacznych Świąt. Jeszcze mamy jutro święto więc świetujmy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Wesolych Swiat 27.03.05, 21:06 Mnie też Kaz zawstydził:(( ale przed jutrzejszym Śmigusem-Dyngusem jeszcze zdążę życzyć wam wiele radości, miłości, zdrowia i cudownych rodzinnych spotkań, spacerów i wspaniale spędzonego czasu, który da nadzieję na przyszłość:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Wesolego i Mokrego Smigusa-Dyngusa;)))) 27.03.05, 21:50 Ja, tak jak wiekszosc tutaj, jutro pracuje. Za to mielismy wolny Wielki Piatek. Co kraj to obyczaj;))) Casey Odpowiedz Link Zgłoś