Dodaj do ulubionych

Honorowy lublinianin

IP: 129.81.192.* 23.04.05, 00:51
Czy ow tytul ma byc "na oslode"...
albowiem pana Rocco w Unii Europejskiej
nie chcieli?
Coz, w "Katolandzie" moze
spodziewac sie wszelkich
honorow i zaszczytow!
Obserwuj wątek
    • Gość: Simon Templar Re: Honorowy lublinianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:38
      Ludzie, czy naprawdę nie ma żadnych możliwości powstrzymania tej cholernej
      agresji ze strony środowisk klerykalnych, które nawet gów.. przerobiłyby
      na "święty ekstrement"?

P.S. Czekam niecierpliwie na usunięcie tego listu przez gazetowego cenzora z
      powodu "naruszenia prawa lub regulaminu", który zapewne nie dopuszcza używania
      wyrazu 'święty' w nieodpowiednim towarzystwie.
      • joannabarska Nie pali się! 23.04.05, 12:25
        Nie mam nic przeciwko temu, aby nadac ten tytuł Benedyktowi XVI, bo Lublin
        będzie pierwszym miastem w Polsce, który to uczyni (zapewne), a poza tym obecny
        papież jest już dr.h.c.KUL-u im. Jana Pawła II. Natomiast osoba, którą radni
        chcą teraz uhonorowac, wydaje mi się kontrrowersyjna (komu radni chcą zrobić na
        złość? - może ten akt odbic się na Lublinie rikoszetem!). "Simon Templar" zaś
        użył po przymiotniku "święty" słowa, ktorego nie znalazłam w encyklopedii
        wyrazów obcych. Mała prowokacja?
        • Gość: Simon Templar Re: Nie pali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:30
          Oczywiście miał być "święty ekskrement", ale lapsus palec nie pozwolił.:(
          • Gość: lolo Re: Nie pali się! IP: *.lublin.mm.pl 23.04.05, 15:36
            Od KREMówek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka