Gość: bang! IP: 129.81.192.* 23.04.05, 00:51 Czy ow tytul ma byc "na oslode"... albowiem pana Rocco w Unii Europejskiej nie chcieli? Coz, w "Katolandzie" moze spodziewac sie wszelkich honorow i zaszczytow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Simon Templar Re: Honorowy lublinianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:38 Ludzie, czy naprawdę nie ma żadnych możliwości powstrzymania tej cholernej agresji ze strony środowisk klerykalnych, które nawet gów.. przerobiłyby na "święty ekstrement"? P.S. Czekam niecierpliwie na usunięcie tego listu przez gazetowego cenzora z powodu "naruszenia prawa lub regulaminu", który zapewne nie dopuszcza używania wyrazu 'święty' w nieodpowiednim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Nie pali się! 23.04.05, 12:25 Nie mam nic przeciwko temu, aby nadac ten tytuł Benedyktowi XVI, bo Lublin będzie pierwszym miastem w Polsce, który to uczyni (zapewne), a poza tym obecny papież jest już dr.h.c.KUL-u im. Jana Pawła II. Natomiast osoba, którą radni chcą teraz uhonorowac, wydaje mi się kontrrowersyjna (komu radni chcą zrobić na złość? - może ten akt odbic się na Lublinie rikoszetem!). "Simon Templar" zaś użył po przymiotniku "święty" słowa, ktorego nie znalazłam w encyklopedii wyrazów obcych. Mała prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Templar Re: Nie pali się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:30 Oczywiście miał być "święty ekskrement", ale lapsus palec nie pozwolił.:( Odpowiedz Link Zgłoś