alija_2 06.05.05, 20:54 Czy moglibyście polecić mi jakiegoś sprawdzonego dermatologa z Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Dermatolog w Lublinie IP: *.scene.pl 06.05.05, 21:45 Ja także przyłączam się do prośby, ale z uściśleniem: gdybyście wiedzieli który z lubelskich dermatologów dobrze zna się na łuszczycy - to dodajcie tę informację. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Dermatolog w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:28 Dorota Rogus - Skorupska z Przychodni Drematologicznej - jezeli macie cierpliwosć czekać. Zdecydowanie odradzam dr Wencla (przyjmuje na Odlewniczej, na Weteranów i w kilku innych miejscach). Odpowiedz Link Zgłoś
elgoog Re: Dermatolog w Lublinie 07.05.05, 09:58 Dr Skorupska też przyjmowała w Instytucie dr Eris na Głębokiej i w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej. Polecam też dr Borzęckiego na Łęczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: Dermatolog w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:19 jestem za dr Skorupską lub dr Pawluczuk z przychodni przy 3 Maja. Można się zarejestrowac codziennie, ale trzeba być ok. 6.30 rano i czekac na rejestrację Odpowiedz Link Zgłoś
alija_2 Re: Dermatolog w Lublinie 07.05.05, 13:29 Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Postaram się zapisać do doktor Skorupskiej. Jeszcze raz dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś