Dodaj do ulubionych

tematyka koscielna

20.06.05, 12:58
czy lublin ma jakiego kompleksy w stosunku do Kosciola czy posty o tematyce
antykoscielnej to tylko przejaw lewicowosci srodowiska czy tylko glupota
piszacych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiesława Re: tematyka koscielna IP: *.it-net.pl 20.06.05, 13:02
      Sprawa jest prosta: jest taki ktoś z nickiem PREZU który lekko kościoła chyba nie lubi ale pisze to uczciwie, za to jest ten podszywający się pod niego PREZV który robi to dla jaj, pewnie jakiś dzieciak, co do szkoły nie poszedł.
      Jest też kilka Wiesław, Mariol, Szuwarków i Szywarków ale tu nie wiadomo już kto się pod kogo podszywa. Ja jestem prawdziwa.
      • prezu Re: tematyka koscielna 20.06.05, 13:09
        O dziękuję za opisanie mnie, jednak coś podejrzewam Wiesiu, że to kolejna twoja podszywka-zagrywka.
    • joannazycinska Re: tematyka koscielna 25.06.05, 03:31
      irish76 napisał:

> czy lublin ma jakiego kompleksy w stosunku do Kosciola czy posty o tematyce
      > antykoscielnej to tylko przejaw lewicowosci srodowiska czy tylko glupota
      > piszacych?

ty napewno masz inne kompleksy...
    • Gość: Mona Re: tematyka koscielna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 08:44
      o tej porze - 03.31- tez bym pewnie tylko głupotę mogła napisać
      • Gość: zorbi Re: tematyka koscielna IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 25.06.05, 10:31
        dlaczego od razu głupoty. To już nie można krytykować kościoła ??? Jak ktoś
        krytykuje to już jest głupi ? A jakby tak ktoś nazwał głupkami ludzi związanych
        z kościołem ? Wolno mu, czy nie ?
        • rilian Re: tematyka koscielna 25.06.05, 10:56
          witaj zorbi!

głupota przejawia się w formie. odróżniajmy krytykowanie ludzi od krytykowania
          ich wad. odróżniajmy krytykę członków Kościoła, od krytyki Kościoła. można pluć
          na Polskę, albo pluć na głupich Polaków - tu jest ważna, delikatna różnica. ja
          będąc częścią Kościoła często krytykuję jego członków (księży, zakonnice,
          wiernych), bo bolą mnie błędy popełniane przez nich i ich głupota. ale daleki
          jestem od generalizowania czy mylenia pojęć.

odpowiadając irishowi76 - więcej napotkasz tu głupoty i plucia dziecinnego od
          rzeczowości... takie to forum.
          • Gość: zorbi Re: tematyka koscielna IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 25.06.05, 22:07
            Cześć rilian,
            Co racja to racja. Jak wiesz mierzi mnie generalizowanie. Tak samo w
            przypadku "cały kościół jest be" jak i w przypadku "kto nie z kościołem to jest
            be". Pozdrawiam.
            • Gość: prezu Re: tematyka koscielna IP: *.Interpl / 217.17.41.* 25.06.05, 22:42
              Caly kosciol jest be!
              • prezu tematyka koscielna 25.06.05, 22:43

Tak, to byłem ja! Heeeeheheh.
                • Gość: zorbi Re: tematyka koscielna IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 25.06.05, 22:47
                  Prezu, powiem ci tak. Ci co mnie znają to wiedzą, że "komuch" jestem ale
                  naprawde nie cały kościół jest be. Jego spora część jest według mnie be ale ta
                  większa jest naprawdę ludziom potrzebna...
                  • rilian Re: tematyka koscielna 25.06.05, 22:51
                    i za to cię lubię, zorbi. właśnie żonie opowiadałem kto ty jesteś. też pamięta
                    szagmę.
                    • Gość: zorbi Re: tematyka koscielna IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 25.06.05, 22:55
                      A jak tam pożycie ? Ja też od października 2004 "nie mogę narzekać" i "muszę
                      być szczęśliwy" ;) Ale tak poważnie to w małżeństwie jest ok :)
                      • rilian Re: tematyka koscielna 25.06.05, 23:00
                        bardzo ok i spoko. my przed dwoma miesiącami świętowaliśmy pierwszą rocznicę.
                        co prawda z winy pracy naukowej nie skoczyliśmy na weekend do londynu czy
                        innego paryża, ale co się odwlecze...
                        • Gość: zorbi Re: tematyka koscielna IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 25.06.05, 23:03
                          No to moje gratulacje :))) I życzę Londynu i Paryża naraz. Uszanowania dla
                          małżonki :)
                          • folkatka Re: tematyka koscielna 26.06.05, 01:23

Ode mnie też:))
                            • Gość: bialorus Re: tematyka koscielna IP: *.centertel.pl 07.07.05, 09:54
                              ale my nie chcemy zadnej wolnosci!!
          • irish76 Re: tematyka koscielna 27.06.05, 11:02
            wlasnie o to pytalem. Widze ze pelno na kazdym forum niedowartosciowanych
            szczekaczy. Wiec chce odroznic krytyke rzeczowa od gowniarskiego szczekania
    • irish76 Re: tematyka koscielna 04.07.05, 15:26
      i tak przy tobie wypadam w tej kategorii blado
      • prezu [...] 04.07.05, 21:18
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka