25.07.02, 13:31
GW podała:
Astronomowie nie wątpili, że to kiedyś nastąpi, nie wiedzieli tylko kiedy.
Kiedy w Ziemię uderzy planetoida mogąca wywołać największą katastrofę w
historii ludzkości. Wczoraj poznali datę: 1 lutego 2019 r.
Koniec cytatu.
To co? Pakujemy się?
Obserwuj wątek
    • ryzymalp Re: Koniec... 25.07.02, 13:34
      Nareszcie. Zawsze byłam ciekawa jak to bedzie wyglądać. No i optymistyczna
      waiadomość, że tylko 17 lat męczarni na tym swiecie jeszcze zostało. A zresztą
      i tak coś wymyślą. No i jeszcze jest lato... nie ma oczym w gazetach pisać...
      ile my juz takich "katastrof" przezyliśmy?
      • Gość: Ronja Re: Koniec... IP: 212.244.252.* 25.07.02, 14:17
        Słuchajcie, to urządzimy ogólnoforumową orgię!! Nareszcie wszystko nam
        wolno!!!!!!!:)))))))
        • usmiechnietakaska Re: Koniec... 25.07.02, 14:22
          I tym sposobem wiemy, o czym Ronja myśli w pracy;o)))))))))
        • ryzymalp Re: Koniec... 25.07.02, 14:26
          Ronija , to dopiero za 17 lat. Za 17 lat bedziemy stare i zwiędnięte i nikt nas
          nie zechce na orgię. A jak zrobimy orgie teraz to bedziemy się musiały przez 17
          lat wstydzić. Za wczesnie nam powiedzieli...
          • usmiechnietakaska Re: Koniec... 25.07.02, 14:29
            Ryża;o)))))))))))))))))))))))))))Umarłam ze śmiechu;o))))))))))))))))))
            • ronja Re: Koniec... 25.07.02, 14:31
              To fakt:(
              Ale zawsze taką przyczyne wstydu mozemy tłumaczyć nadchodzącym końcem świata,
              upadkiem wszelkich wartości, zatracaniem się w napawaniu się światem... Ja tak
              moge jeszcze długo wymyslać:))))
              • ryzymalp Re: Koniec... 25.07.02, 14:33
                Z powołaniem sie minełaś . Powinnaś biskupem zostać:-))
                • ronja Re: Koniec... 25.07.02, 14:35
                  hehe, uważasz że biskupi specjalizują się w znajdowaniu wytłumaczeń na
                  organizowanie orgii?:)))
                  • ryzymalp Re: Koniec... 25.07.02, 14:55
                    Nie ale gledza o upadku obyczajów, dekadencji itd.
                    • Gość: Ronja Re: Koniec... IP: 212.244.252.* 25.07.02, 15:26
                      Skąd wiesz, moja córko, ze się minełam?;)
              • eor Re: Koniec... 25.07.02, 14:37
                No, no.... prosze ile jeden maly kamyczek kosmiczny potrafi zdzialac:))) To
                kiedy ta orgietka:)))) Z takimi powaznymi zamiarami nie wolno zbyt dlugo
                zwlekac. Bo co bedzie jesli sie pomylono w obliczeniach i walnie w nas
                wczesniej?:))
                • silverstone odjazdowy ten koniec bedzie :))) 25.07.02, 15:37
                  Eor Ty pomysl co bedzie jak walnie w nas ...pozniej hahahahaha.... radzilabym sie zastanowic nad urzadzaniem orgietek :)))

eor napisał:

> No, no.... prosze ile jeden maly kamyczek kosmiczny potrafi zdzialac:))) To
                  > kiedy ta orgietka:)))) Z takimi powaznymi zamiarami nie wolno zbyt dlugo
                  > zwlekac. Bo co bedzie jesli sie pomylono w obliczeniach i walnie w nas
                  > wczesniej?:))
                  • Gość: RYŻA Re: odjazdowy ten koniec bedzie :))) IP: 195.116.167.* 25.07.02, 15:46
                    silverstone napisała:

> Eor Ty pomysl co bedzie jak walnie w nas ...pozniej hahahahaha....
                    >
                    >
                    Albo w trakcie ;-))))
                    • silverstone Re: odjazdowy ten koniec bedzie :))) 25.07.02, 15:51
                      Jestem za :)))) Jak trakt bylby niezly, to nawet bysmy nie zuwazyli :))

Gość portalu: RYŻA napisał(a):

> silverstone napisała:
                      >
                      > > Eor Ty pomysl co bedzie jak walnie w nas ...pozniej hahahahaha....
                      > >
                      > >
                      > Albo w trakcie ;-))))
                      • Gość: Ronja Re: odjazdowy ten koniec bedzie :))) IP: 212.244.252.* 26.07.02, 08:00
                        Ale koniecznie gdzieś wysoko (jakieś góry, PKiN?), co byśmy na tym trakcie to
                        lecące świecące coś zobaczyli i żeby było to dodatkowym odczuciem:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka