07.07.05, 20:46
Pan pod tytułem Prezu pisze stek wątków.Piszecie,żeby Go ignorowac, tworzone
sa posty na temat powrotów dawnych forumowiczów... A wystarczy ,że pan Prezu
napisze wątek i jest juz kilku wpisujących się.
W tym momencie zaczynam wątpić w inteligencję dopisujących się a nie pana
Prezu.
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: Śmieszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:19
      wlasnie tak, dokladnie tak robia... ale tez i inaczej nie moga, skoro ten
      maniak rozpoczyna w nocy wrzucanie artykulow na forum... przypomina mi sie taka
      piosenka (chyba elity): chlopaki plyne z wami, chlopaki plyne z wami, chlopaki
      plyne z wami... NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! I to jest puenta dla dzialan prezu: jest
      jak gowno, co sie przylepia pod spod lodzi!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lutzek Re: Prezu musi być smutnym człowiekiem... IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 07.07.05, 21:28
        ... skoro w zasadzie cały dzień spędza na Forum. Ja mu nie odpisuję, bo takie "osobistości" mam w zwyczaju po prostu ignorować. Ale zastanawiając się głębiej nad tym człowiekiem doszedłem do wniosku, że musi być bardzo samotny, skoro poświęca tak wirtualnemu miejscu jakim jest Forum aż tyle swojego czasu. Gdyby miał przyjaciół, znajomych, żonę czy też dzieci, to im poświęcałby swoją uwagę, a nie bezproduktywnie czyniłby wpisy co kilka minut. Dlatego składam mu wyrazy współczucia.

lutzek
        • prezu Kolejny komunikat Prezu w/s opinii forumowiczów 07.07.05, 22:12
          Drogi Lutzku
          Przykro mi, że tak myślisz. Niestety, mylisz się.
          Jestem bardzo zadowolonym z siebie człowiekiem, a dla przyjaciół nie mam czasu.
          Nie dlatego, że przesiaduję na forum, a dlatego, że i tak mam ich za dużo.
          Skłamałeś, mówiąc, że mi nie odpisujesz, bo już się dobrze poznaliśmy :-)
          Natomiast, jeśli w/g ciebie obecność w cytuję "wirtualnym" świecie jes symptomem samotnosci, poleciam ci kawiarenki, dyskoteki etc. Nikt się nie załamie, jeśli nas opuścisz. Jeśli jednak masz zamiar pozostać na forum, nie obrażaj mnie. Kilku forumowiczów zdążyło się przekonać, że nie warto. Wyrazy współczucia w stosunku do mnie są dobitnie nie na miejcu - nie jest mi źle, nie jestem smutny, czy samotny. Zatem pomyśl czasem, nim napiszesz kolejny, pejoratywny wobec mnie w brzmieniu, post w moim kierunku.
          Pozdrawiam i życzę uśmiechu :-)
          Prezu
        • Gość: obżydzony he he... samotność onanisty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:10
          jedni trzepią się w łazience inni w parku, a ten pajac preziu przed monitorem,
          a ffuj
        • wielgibolo Re: Prezu musi być smutnym człowiekiem... 07.07.05, 23:53
          Zgadzm sie z Tobą Lutzek. Kiedy czyta sie co ten biedak wypisuje to człowiek w zdenerwowaniu nie myśli z czym tak właściwie ma doczynienia. A my tu wszyscy jesteśmy świadkami tragedi tego chłopaka. Jego zgnuśniała świadomość woła do nas żebyśmy go zauważyli, bo widocznie w realnym świecie nikt go nie słucha. Smutne to. Może sprubujmy mu jakoś pomóc?

Prezu od dzisiaj nie będę cię ignorował - porozmawiajmy. Zwierz nam się. Wspólnie rozwiążemy twój problem.
    • dociek Re: Śmieszne 08.07.05, 06:22
      czarnaandzia napisała:

> Pan pod tytułem Prezu pisze stek wątków.Piszecie,żeby Go ignorowac, tworzone
      > sa posty na temat powrotów dawnych forumowiczów... A wystarczy ,że pan Prezu
      > napisze wątek i jest juz kilku wpisujących się.
      > W tym momencie zaczynam wątpić w inteligencję dopisujących się a nie pana
      > Prezu.

Aniu, wszak tak namiętna aktywność Prezu i generowanie przez niego wątków
      prowadzi w konsekwencji do tego, że wszystkie prawie wątki "są jego". Stąd
      możliwości dopisania się właśnie nie "do niego" zostały drastycznie
      ograniczone. Tym samym, facet zagarnął przestrzeń forum na zasadzie monopolisty.
      Ale mu sie znudzi. Każdemu po pewnym czasie się nudzi, nieprawdaż?
      • Gość: lutzek Re: Śmieszne IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 08.07.05, 07:14
        Przeżyliśmy już tuziny takich nawiedzonych samotników na Forum, przeżyjemy i tego :) Ocknie się prędzej czy później i doświadczy, że to tylko wirtualny świat, w którym jest anonimowym nikim. I zniknie jak mydlana bańka, jestem tego na 1000000000% pewny :)

lutzek
      • lucyfair2005 Re: Śmieszne 08.07.05, 10:16
        Za to do wątku Czarnej chętnie się dopiszę :)
        Pamiętacie niejaką Elżunię z Kanady czy skądś? A pewnego krakowskiego oszołoma
        działającego podobnie do tegoż preza czy jak mu tam? Bombardował forum stosami
        antykościelnych wątków i zajadły był niezwykle? Pisali, pisali, nerwów ludziom
        napsuli i końcu wszelki słuch o nich zaginął. To samo czeka tegoż człeczynę.
        Przy takiej aktywności w sieci albo go w końcu wywalą z roboty/szkoły albo
        skończy mu się zasiłek, a z siedzenia w necie się nie wyżywi - trzeba będzie
        zająć się pracą, a nie bzdurami :)
        Wracać tu, na forum Lublin, niestety nie ma do czego, z jednej strony gnioty
        tego nieszczęśnika, z drugiej tylko informacje o fryzjerach, przedszkolach,
        ginekologach. Troszkę zionie nudą. Jeszcze Paul przez moment znów wniósł jakiś w
        miarę ożywczy powiew ale wziął i znikł:). Pozdrawiam serdecznie.
        • gabriel Re: Śmieszne 08.07.05, 12:27
          Za radą lucyfair2005, wyignorowałem dranie teraz sobie może zakładać wątki aż mu
          się twardziel przegrzeje i połączenie zerwie. Polecam wszystkim innym od razu o
          niebo lepiej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka