Gość: mops IP: *.as5300-9.dialup.nyc.ny.metconnect.net 14.07.01, 03:22 Proponuje temat niech kazdy dopisze swoje ulubione dowcipy. Razem sie posmiejemy, a postow dla Lublina przybedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-9.dialup.nyc.ny.metconnect.net 14.07.01, 03:27 Pech Maly chlopiec placze wnieboglosy Co sie stalo-pyta przechodzen. Moj tata spadl z drabiny i podarl spodnie. Mocno sie potlukl? Nie Wiec dlaczego placzesz? Bo moj brat widzial to, a ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-9.dialup.nyc.ny.metconnect.net 14.07.01, 03:29 Co wieczor zona zdejmuje mi buty-oswiadcza Jan. Kiedy wracasz z pubu?-pyta jego kolega z baru Nie. Kiedy chce wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-9.dialup.nyc.ny.metconnect.net 14.07.01, 03:31 Jas patrzy na nowo narodzonego brata. No tak,na to nie szkoda pieniedzy, ale na rower to sie nie mozna doprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-9.dialup.nyc.ny.metconnect.net 14.07.01, 03:35 Maz jak zwykle czyta gazete przy obiedzie. Zona skarzy sie: Dzieci byly dzisiaj naprawde nieznosne. A najgorszy byl Jasio. Maz odrywa wzrok od gazety. Co ty powiesz? To my mamy i Jasia? Tyle na dzis, udanego weekendu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Z czego sie smiejemy IP: 62.233.134.* 14.07.01, 13:52 Chyba jeszcze na tym forum tego nie pisałem. Pani w szkole pyta dzieci kim są ich tatusiowie.Wszystkie dzieci krzyczą jedne przez drugie, tylko Jaś siedzi smutny.Nauczycielka pyta: -Jasiu a kim jest twój tata? Jaś nic nie odpowiada. Nauczycielka zachęca go wielokrotnie,aż Jaś wstaje i jednym tchem rzuca: -mój tata tańczy przy rurce w klubie dla pedałów!!! Pani się zmieszała i nie pytała już o nic więcej Jasia. Po lekcji pani bez świadków pyta Jasia: -czy twój tata naprawdę tańczy w klubie dla pedałów ? Jaś odpowiada: -nie tylko wstydziłem się mówić przy chłopakach,że mój tata pracuje w Telekomunikacji Polskiej. pozdro (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTP Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 18:49 W knajpie siedzi przy stoliku dwóch murzynów i jeden mulat. Podchodzi do nich kelner i mówi : -słucham najjaśniejszego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:36 > Rasizm w czystym wydaniu Bialy kierowca przejechal murzyna na przejsciu dla pieszych. Tak go trafil,ze murzyn wlecial przez przednia szybe do wnetrza samochodu a przez tylna wylecial. Niestety, nie ma lekko, rozprawa sadowa i wyrok: > 2 lata wiezienia dla murzyna za wlamanie i probe ucieczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:40 Dwóch kanibali złapało człowieka, chcąc go upiec na ogniu. Jeden mówi - Kręć go powoli tak by się zarumienił a ja skoczę po jakąś butelkę i zagrychę, z ziemniaczkami będzie cudo. Wraca i widzi jak kumpel zapierdala rusztem - Czemu tak kręcisz szybko, nawet się nie zarumieni. - Bo mi ziemniaki z ogniska wyjada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Z czego sie smiejemy IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:44 hahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:46 Oooooooooo Janusz w sieci. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Z czego sie smiejemy IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:54 wzajemnie ,,jak szanowne zdrowko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:42 Do dwóch znudzonych krupierów podchodzi piękna kobieta. Kładzie na stole żetony o wartości 100 tysięcy złotych i mówi: - Chciałabym zagrać w ruletkę. Ruleta poszła w ruch. - Jeśli nie macie nic przeciwko temu, zdejmę majtki. Kiedy gram bez bielizny mam większe szczęście - powiedziała hazardzistka. Krupierzy nie zdążyli odpowiedzieć, kiedy kobieta podkasała sukienkę, wprawnym ruchem zdjęła majtki i rzuciła je na oparcie krzesła. - Wygrałam! - krzyknęła po kilku sekundach. Zgarnęła do torebki żetony o wartości 500 tys. złotych, majtki i odeszła od stołu. Po trzech minutach jeden z krupierów ocknął się i zapytał: - Ty, a właściwie to jaki numer wypadł? - Nie wiem, myślałem, że ty patrzyłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:43 > Jak zatopić statek podwodny pełen blondynek? > Wystarczy zapukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:43 - Weź mnie - namiętnie mruczy żona. - Oszalałaś? Przecież ja nigdzie nie wychodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:45 Po uczcie w Kanie Galilejskiej budzą się biesiadnicy totalnie skacowani. Ktoś wykombinował żeby iść po wodę na kaca. Podrywa się Jezus. - To ja pójdę... A biesiadnicy na to: - Nieee, tylko nie on !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Z czego sie smiejemy IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:48 Gutek , Ziutek i Heniutek wybieraja sie do Ameryki. -Chlopaki ale jak my pojedziemy do Ameryki z takimi durnymi imionami . Zmienimy to . Ja bede sie nazywal Guy , Ziutek ty bedziesz Zuy... A Heniutek na to : - To ja nigdzie nie jade.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Z czego sie smiejemy IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:51 Przychodzi facet do lekarza i wyciaga interes , Lekarz pyta : - Co panu dolega , boli ? - NIe. - Za krotki ? - Nie. - Za dlugi ? - NIe. - No to co do cholery ? - Fajny , co ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Z czego sie smiejemy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 16:53 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-10.dialup.nyc.ny.metconnect.net 16.07.01, 02:37 Wnuczek patrzy, jak dziadek bierze lekarstwo. Dziadku dlaczego pijesz tyle tych obrzydliwych kropli? Poniewaz dawniej pilem bardzo duzo smacznych kropli.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-10.dialup.nyc.ny.metconnect.net 16.07.01, 02:39 Ojciec spuszcza synowi lanie. Chlopiec usiluje byc twardy, ale w koncu wybucha Mozesz mnie bic, ale ostrzegam Cie, zemszcze sie na twoich wnukach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empi Re: Z czego sie smiejemy IP: *.ltk.com.pl 16.07.01, 20:35 Dziadek z babcią w łóżku. Babcia odwróć się do mnie!-odzywa się dziadek Oj, dziadek co Ci się zachciewa na stare lata?- pyta się z nadzieją w głosie Mówię Ci odwróć się do mnie i puszczaj bąki na ściane!-odpowiada dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Z czego sie smiejemy IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 21:21 - Jasiu znowu nie odrobiles lekcji , pala. -I tak cie zgwalce ty stara k***o. Nauczycielka cala rozdygotana biegnie ze skarga do dyrektora. - Panie dyrektorze ja juz nie moge dluzej wytrzymac , nie ucza sie,pala papierosy ,pija alkohol w szkole , a Jasio Kowakski powiedzial , ze mnie zgwalci . - Taki rudy ? - Tak. - Z trzeciej C. - Tak. - To zgwalci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Z czego sie smiejemy IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 21:26 Cwiczenia chemiczne w jednostce specjalnej OMON-u. - Maski wniac, maski zniac ,maski wniac , maski zniac.. - Wania , a ty poczemu maski nie znial ? - Prosticie , eto nie maska , u mienia takaja morda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paveua Re: Z czego sie smiejemy IP: *.acn.waw.pl 16.07.01, 22:49 Mój ulubiony kawał z brodą: Strilitz przebywał z tajną misją w Warszawie. Jechał właśnie taksówką z przepisową prędkością 35 km/h, kiedy na Grochowskiej zauważył grupę kobiett, spacerujących spokojnie po chodniku. "Kurwy" - pomyślał Stirlitz. "Stirlitz" - pomyślały kurwy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:28 W ogrodzie ktoś notorycznie wyżerał jabłka z drzew. Ogrodnik postanowił zaczaić się na złodzieja. Gdy w nocy coś zaczęło szeleścić w gałęziach, ogrodnik podkradł się do jabłonki i ujrzał na niej ciemną postać. Niewiele myśląc, złapał złodzieja za jaja i pyta: - Gadaj, ktoś ty?! - Odpowiedziała cisza. Ściska więc mocniej: - Gadaj, pókim dobry, ktoś ty??!!!! - Dalej cisza... ścisnął z całej siły: - Gadaj draniu, ktoś ty ?????!!!!!!!!!! Zduszony głos wyjąkał: - ....Józek..... nie...mo...wa.... ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:29 Lecą ludzie samolotem. Nagle z głośnika głos pilota. - Proszę państwa, proszę się nie denerwować, mamy małą awarię. Proszę przejść na lewą stronę samolotu i spojrzeć przez okienka. Ludzie przechodzą na lewą stronę, samolot się przechyla, a pilot: - Jak państwo słusznie zauważyli, lewy silnik płonie. Mała panika na pokładzie ale od czego drugi silnik... Za chwilę jednak znów głos... - Proszę państwa, a teraz spokojnie, powoli proszę przejść na drugą stronę samolotu i spojrzeć przez okienka... Ludzie już bardziej podenerwowani przebiegają na drugą stronę; - Jak widać proszę państwa, drugi silnik również płonie... Panika zaczyna wybuchać na pokładzie... - A teraz proszę spojrzeć w dół. Wszyscy przylepili się do okienek. - Jak widać, pod nami rozpościera się duże, piękne jezioro, a pośrodku widać mały żółty pontonik. Z małego żółtego pontonika; mówiła dla państwa załoga samolotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:33 Wiek mezczyzn : 0 - 20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny. 20-30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny. 30-40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny. 40-50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić. 50-60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować. 60- ... lat - wypada zmienić markę. Wiek kobiet: 0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta. 20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna. 30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała. 40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana ale wciąż piękna. 50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:34 Jedna blondynka mówi do drugiej: - Wiesz, w tym trzęsieniu ziemi zginęło sto osób, wyobrażasz sobie, sto osób... Druga jej odpowiada: - To straszne. Na stare to będzie milion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:35 Turysta pyta się górala: - Baco czemu ciągniecie ten łańcuch? - A co, mam go pchać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:36 Policja poszukuje dwóch uciekinierów z więzienia i jednego uciekiniera z zakładu dla psychicznie chorych. W parku jeden z policjantów podchodzi do podejrzanie szeleszczącego drzewa i pyta: - Jest tam kto? - Ćwir, ćwir! To ja, wróbelek! Policjant kiwa głową ze zrozumieniem i podchodzi do drugiego drzewa. - Jest tam kto? - Kra, kra! To ja, wrona. - Acha - mówi policjant i podchodzi do trzeciego drzewa. - Jest tam kto? - Muuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:46 Dziwka po nocy z Bilem Gatesem: - A to teraz już wiem, czemu MICROSOFT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:47 Blondynka patrzy na kontakt i mówi: - Biedna świnka zamurowali ją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:50 Słyszy facet strzały w szafie, otwiera ją, a tam marynarka wojenna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:56 Po zademonstrowaniu swych umiejętności kandydatka na śpiewaczkę pyta profesora: - Czy mój głos ma jakieś szanse? - Oczywiście! Na przykład, gdy wybuchnie pożar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:57 Facet pyta strażaka: - Dlaczego już pan odjeżdża? Przecież jeszcze pan nie ugasił całego pożaru!? - Niech pan z pretensjami zgłasza się do mojego komendanta! Ja chciałem pracować na całym etacie, a on dał mi tylko pół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:58 Gość zwraca się do kelnera: - Miesiąc temu jadłem tutaj doskonałą pieczeń. Proszę o taką samą. - Niech szanowny pan chwilkę poczeka. Zapytam w kuchni, czy jeszcze jej trochę zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Z czego sie smiejemy IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 18.07.01, 02:58 Jasio przewrócił się, stłukł kolano i zaczął głośno przeklinać. Przystaje przy nim jakiś mężczyzna i mówi: - To nieładnie! Jesteś za mały, żeby tak przeklinać! - Wszyscy mi tłumaczą, że jestem już za duży, żeby płakać! To co ja mam robić, kiedy sobie stłukę kolano?! Odpowiedz Link Zgłoś