IP: *.2.freezenet.pl / *.freezenet.pl 09.07.05, 20:45
wieczorem 27 czerwca wybralam sie z kolezanka do baru"68"na Krakowskim
Przedmiesciu.Wszystko bylo w porzadku do momentu gdy do lokalu weszlo 4
zachowujacych sie agresywnie dresiarzy.Jeden z nich kazal mi zgasic papierosa
twierdzac,ze nienawidzi gdy kobieta pali(wytracil mi go z reki).powiedzialam
mu,zeby sie odczepil,na co oblal mnie pepsi.Tak sie zlozylo,ze wlasciciel
lokalu,pan Grzegorz Kowalik byl wtedy w barze.opowiedzialysmy mu co sie
stalo,powiedzial,ze sprawdzi nagranie kamery,wyszedl na zaplecze,po czym jak
sie dowiedzialysmy pozniej,po prostu wyszedl tylnym wyjsciem!!!Byl tam
rowniez ochroniarz,ktory wszystko widzial,nie zrobil jednak nic i
powiedzial,ze skoro pan(dresiarz)nie zyczy sobie palenia,to zebysmy go nie
prowokowaly!!!
Nie mamy wplywu na to kogo mozemy spotkac w barze,restauracji itp.,ale od
wlascicieli mamy prawo oczekiwac jakiejs ochrony,interwencji,zawiadomienia
policji.Jeszce raz chce napisac,ze wobec czterech zachowujacych sie
agresywnie osob,ochroniarz nie zrobil nic,a wlasciciel,pan Grzegorz
Kowalik ,po prostu sobie poszedl(wychodzac tylnym wyjsciem).
Obserwuj wątek
    • zorbi1 Re: biernosc 09.07.05, 21:39
      A miała być selekcja, elegancja-francja i co ? Czcze przechwałki a życie
      sprowadziło pana właściciela na ziemię... Pogratulować...
    • Gość: o rany! Re: biernosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:52
      Chcialoby się powiedzieć- ale jaja! Ale tak naprawdę to przykre,ze spotkala cie
      taka sytuacja!Napewno nie pójdę nigdy do tego lokalu!
      • Gość: ciekawski Re: biernosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:00
        Tą degrengoladę w tym kraju zawdzięczasz komunie która przemieszała mafię i przest.epczość oraz kompletny brak szacunku do prawa z polityką i biznesem.
        • Gość: zen Re: biernosc IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 09.07.05, 23:05
          Nie będziemy chodzić do tego lokalu!Czy mam rację?
          • Gość: ???? Re: biernosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:15
            chciałbym kiedyś zobaczyć dresiarza w Lublinie...
        • dociek Re: biernosc 10.07.05, 06:54
          Gość portalu: ciekawski napisał(a):

> Tą degrengoladę w tym kraju zawdzięczasz komunie która przemieszała mafię i
          prz
          > est.epczość oraz kompletny brak szacunku do prawa z polityką i biznesem.

I oczywiście również to zawdzięczasz:

Marsjanom z Marsa,
          watykańskim szpiegom Świętej Inkwizycji,
          tajnym emisariuszom wszechpolskim,
          fundamentalistom z Antarktydy,
          bolszewii mongolskiej,
          moherowym beretom,
          Opus... coś tam,
          itd., itd.
          • Gość: ciekawski debil mierzy innych swoja miara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:37
            typowe
    • Gość: ZigZAg Re: biernosc IP: *.server.ntli.net 10.07.05, 10:59
      I bardzo dobrze zrobili - nie obchodzi was , że trujecie innych? To nie firmy
      tytoniowe powinny płacić odszkodowania palaczom (czytaj ćpunom tytoniowym)
      tylko palacze biernym palaczom.
      Nie pozdrawiam
      ZigZAg
      • Gość: pijusXII Re: biernosc IP: *.pronet.lublin.pl 10.07.05, 13:24
        jesteś poje..y, to tak jakbym ja podszedł do ciebie na ulicy i dał ci w pysk
        mówiąc że kocham zwierzęta i nie podobają mi sie twoje skórzane buty lub kurtka
        • Gość: SprzątaczZonkologi Re: biernosc IP: *.server.ntli.net 12.07.05, 18:44
          ty jesteś poj....ny. Ta ćpunka co zaczeła ten wątek na 85% umrze na raka, jej
          sprawa, ale dlaczego mają też chorować ludzie niepalący bo ćpuny ich trują? Nie
          wspomnę już o biednych dzieciach z rodzin ćpunów gdzie ciągle muszą wdychać
          dym. Każdy palacz myśli, że to nie on zachoruje na raka a potem jak już
          zachoruje do dalej nie widzi przyczyny w swoim nałogu. Ta co zaczęła ten wątek
          jak będzie kiedyś leżała w szpitalu z rurką w płucach przez którą będzie się
          sączyć krew i z każdym dniem będzie miała coraz mniej siły, z każdym dniem
          morfina będzie słabiej działać więc będzie się zwijać z bólu nawet nie pomyśli
          jaka ja byłam głupia, że zaczęłam ćpać tytoń, nie pomyśli jaka byłam głupia, że
          trułam innych ludzi - aż w końcu krew zaleje jej płuca i umrze. To najlżejsza
          śmierć w przypadku raka płuc, którego praktycznie nigdy się nie udaje wyleczyć
          w przeciwieństwie do innych nowotworów - najgorsza śmierć to wielogodzinne
          duszenie się w pełnej świadomości, gdzie lekarze nic nie mogą pomóc by ulżyć
          cierpieniom.
          • xpk Re: biernosc 12.07.05, 19:09
            ale w restauracjach, pubach i wielu innych miejscach są wyznaczone miejsca do
            palenia, albo ogólnie jest przyjete że tam się pali, jeśli komuś to przeszkadza
            może tam nie chodzić,
            ja sama pale, ale nie lubie wychodzić z knajpy i śmierdzieć od skapetek po
            czubek głowy dymem papierosowym, dlatego chodze do miejsc gdzie nie wolno
            palić, a jak sama mam potrzebe to poprostu wychodze na zewnątrz

zachowanie właściciela jest skandaliczne, zapewne to jakiś srajmajtuś który
            obawia się, że dresiarze zrobią mu porządeczek w jego lokalu, moja propozycja
            nasłać sanepid ;-) w odwecie

pozdrawiam

• Gość: ciekawski Re: biernosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:28
        popieram przedmowce. nalezy przestrzegac norm Unijnych w sprawie zakazu palenia i trucia niepalacych!
        a meneli zaprzestac leczenia i problem sie sam rozwiaze!
        • Gość: nie_jestem_menelem Re: biernosc IP: *.chello.pl 12.07.05, 19:14
          mam nadzieję, że jak już "problem się sam rozwiąże" pan ciekawski spotka
          jakiegoś fajnego dresiarza i zostanie przez niego oblany czerwonym winem
          np.dlatego,że :
          - się gapi
          - głupio się uśmiecha
          - ma brzydkie spodnie
          - albo niewyjściową gębę
          itp.itd
      • Gość: karen Re: biernosc IP: 212.160.172.* 15.07.05, 09:34
        Żenujący post powyżej. Mi się nie podoba, iz pije się alkohol, je się mięso,
        chodzi się w butach - nie obchodzi Cie to, iz pozwalasz na zabijanie zwierząt??
        poza tym nie mam zamiaru płacić na osoby chorujące na marskość wątroby, do
        nowotworu także przycyznia się alkohol. Poza tym spaliny, jeśli masz samochód
        to..itd itp. Zawsze można wylać na Ciebie pepsi. Oby tylko pepsi. Nic nie
        usprawiedliwia chamstwa!! Też nie pójdę do 68
        Też bez pozdrowień. Krótkowzrocznosc żenująca. Chyba, że jesteś bez skazy..
    • go2hell ROZCZAROWANIE 11.07.05, 18:23
      a ja myślałam, że w DOBRYCH KLUBACH nie wpuszczają dresów 5-paskowych itp.
      koleżanka założycielka wątku miała rację, nazywając '68' barówą (jeśli to było
      celowe, hehehehehe.....)
      • Gość: sdh Re: ROZCZAROWANIE IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.07.05, 19:14
        ja to nie mogę się doczekać kiedy wreszcie paczka Męskich będzie kosztowała 10 zł to Monte Carlo pójdą w górę pewnie na 7-8 zł. I dobrze tak palaczom!
        • Gość: ZigZag jesteście tylko ćpunami... IP: *.server.ntli.net 13.07.05, 00:01
          W cene fajek powinna być wliczona kwota, którą dostaną biernie palacze jak się
          rozchorują jako odszkodowania + ćpuny czyli palacze powinni płacić większe
          ubezpieczenie zdrowotne tak jak większe (brak zniżek) OC płacą sprawcy
          wypadków. Tylko się nie obrażajcie na nazwę ćpuny - niestety taka jest prawda -
          jesteście tak samo uzależnieni od fajek jak narkomani od kompotu - tylko
          niestety dłużej pożyjecie (ale koniec ten sam). Nawet nie wiecie jak śmiesznie
          wyglądacie jak już nie możecie wytrzymać i wychodzicie w czasie pracy do
          toalety lub palarni hehehe Przechodzi moda na palenie - teraz palenie to
          śmieszność i głupota. Dopowiem wam ciekawostkę: w Finlandii tytoniowych ćpunów
          nie przyjmują na studia medyczne! Ciekawe kiedy Polska się ucywilizuje.
          • Gość: karen Re: jesteście tylko ćpunami... IP: 212.160.172.* 15.07.05, 09:35
            ja sama nie palę, ale Twój post jest żenująco smieszny...Jak pisałam w poście
            powyżej...
    • Gość: druzus__ Re: biernosc IP: *.2.freezenet.pl / *.freezenet.pl 15.07.05, 09:19
      Ciekawe czy jakby tam jego corka byla tez by sobie po prostu poszedl.co za
      palant.
    • Gość: lubelak_____ Re: biernosc IP: *.2.freezenet.pl / *.freezenet.pl 20.07.05, 13:14
      a moze wsrod tych dresiarzy byl jego synalek,dlatego nic nie zrobil(niech sie
      rozerwie synus-grzegorz junior)hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka