Dodaj do ulubionych

Przeganiają naciągaczy na parkingu

11.07.05, 18:41
Straż miejska jest tam teraz non stop.
Obserwuj wątek
    • Gość: Henryka Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: *.it-net.pl 11.07.05, 18:41
      Owszem, sama widziałam dziś.
    • Gość: kasha hihi IP: *.devs.futuro.pl 12.07.05, 09:45
      hihi...ale afera godna prowincjonalnego miasteczka!!!! Jeśli nasza dzielna straż
      miejska i policja nie może poradzić sobie z peseudoparkingowymi to co będzie z
      prawdziwymi bandytami?
    • Gość: Xmena Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: *.speed / 217.153.237.* 12.07.05, 10:58
      Proszę zwrócić uwagę również na płatny parking na ul.Okopowej.Tam też są
      naciągacze.Przy ulicy Wróblewskiego zostawiłam auto na chwilę i zostało
      spuszczone powietrze z koła,Na Placu Litewskim obok Politologii zniszczono mi
      zamek i próbowano ukraść radio oczywiście bez panela-miałam go ze sobą.Tak
      dalej być nie może!
    • Gość: sds Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: *.pronet.lublin.pl 12.07.05, 11:49
      Dziś "pilnowacze" urzędują także na bezpłatnym parkingu obok Urzędu
      Statystycznego. Przy Wydziale Komunikacji około godz 10 zgłosiłem to patrolowi
      Straży Miejskiej. Nie wiem czy podjechali tam, ale o 10.45 kolesie nadal
      proponowali swoje "usługi"
    • Gość: skandal Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:58
      Nie moze ktos zrozumiec? A co tu jest do rozumienia? Bieda,bezrobocie i bandycka lewicowa wladza nie szanujaca prawa.
      • Gość: ### Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: 83.238.200.* 12.07.05, 16:42
        Oczywiście, tak nie powinno być. Ale z drugiej strony, dzięki pseudoparkingowym
        włamań na tych parkingach niema. Znam przypadek z kwietnia tego roku z parkingu
        przy ul. Wodopojnej jak to w czasie mszy odprawianej na pl. Zamkowym za JP
        II ,podczas gdy parking nie był pilnowany przez "dzikusów" zostało wybitych 5
        lub 6 szyb w samochodach. Obsługujący tamten parking pseudoparkingowi przy
        następnej mszy na pobliskim pl. Zamkowym pilnowali aut za darmo i z troską o
        dobre imię parkingu czyli parkingu bezpiecznego.
    • Gość: dąbr.ar Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: 83.238.121.* 12.07.05, 16:37
      Racja brak pracy .Nasza wspaniała polityka Naszych władz.Pozamykajcie jeszcze
      więcej zakładów pracy.. Dajcie do cholery ludziom prace i uczciwe zarobki to
      się skończy cały ten niepotrzebny młyn.
    • Gość: vn Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: 217.97.141.* 15.07.05, 17:14
      ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka