prezu 11.07.05, 18:41 Straż miejska jest tam teraz non stop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Henryka Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: *.it-net.pl 11.07.05, 18:41 Owszem, sama widziałam dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasha hihi IP: *.devs.futuro.pl 12.07.05, 09:45 hihi...ale afera godna prowincjonalnego miasteczka!!!! Jeśli nasza dzielna straż miejska i policja nie może poradzić sobie z peseudoparkingowymi to co będzie z prawdziwymi bandytami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xmena Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: *.speed / 217.153.237.* 12.07.05, 10:58 Proszę zwrócić uwagę również na płatny parking na ul.Okopowej.Tam też są naciągacze.Przy ulicy Wróblewskiego zostawiłam auto na chwilę i zostało spuszczone powietrze z koła,Na Placu Litewskim obok Politologii zniszczono mi zamek i próbowano ukraść radio oczywiście bez panela-miałam go ze sobą.Tak dalej być nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sds Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: *.pronet.lublin.pl 12.07.05, 11:49 Dziś "pilnowacze" urzędują także na bezpłatnym parkingu obok Urzędu Statystycznego. Przy Wydziale Komunikacji około godz 10 zgłosiłem to patrolowi Straży Miejskiej. Nie wiem czy podjechali tam, ale o 10.45 kolesie nadal proponowali swoje "usługi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:58 Nie moze ktos zrozumiec? A co tu jest do rozumienia? Bieda,bezrobocie i bandycka lewicowa wladza nie szanujaca prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: 83.238.200.* 12.07.05, 16:42 Oczywiście, tak nie powinno być. Ale z drugiej strony, dzięki pseudoparkingowym włamań na tych parkingach niema. Znam przypadek z kwietnia tego roku z parkingu przy ul. Wodopojnej jak to w czasie mszy odprawianej na pl. Zamkowym za JP II ,podczas gdy parking nie był pilnowany przez "dzikusów" zostało wybitych 5 lub 6 szyb w samochodach. Obsługujący tamten parking pseudoparkingowi przy następnej mszy na pobliskim pl. Zamkowym pilnowali aut za darmo i z troską o dobre imię parkingu czyli parkingu bezpiecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąbr.ar Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: 83.238.121.* 12.07.05, 16:37 Racja brak pracy .Nasza wspaniała polityka Naszych władz.Pozamykajcie jeszcze więcej zakładów pracy.. Dajcie do cholery ludziom prace i uczciwe zarobki to się skończy cały ten niepotrzebny młyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vn Re: Przeganiają naciągaczy na parkingu IP: 217.97.141.* 15.07.05, 17:14 ok Odpowiedz Link Zgłoś