Dodaj do ulubionych

O kontrolę do wojewody

22.07.05, 19:29
Jeszcze się panowie nie pojednali? Ach, ta prawica:-)

--
Obserwuj wątek
    • Gość: lubek Re: O kontrolę do wojewody IP: *.it-net.pl 22.07.05, 20:10
      jaka prawica zlamaniec i warchulski???
      • prezu Re: O kontrolę do wojewody 22.07.05, 20:51
        to lubek czy ubek w końcu?
    • Gość: stan Re: O kontrolę do wojewody IP: 80.51.249.* 22.07.05, 20:27
      No kto jak kto, ale rękas zauważa jakieś nieprawidłowości. O zgrozo!. Swoją
      drogą te nazwiska bardzo ładnie ukladają się w jedną całość: Złomaniec, Rękas,
      Warchulski, kogusz tam jeszcze trzeba do kompletu, chyba tylko Włocha i
      Kurczuka.Amen.
      • Gość: Prosty Prezu. Re: O kontrolę do wojewody IP: *.exel.pl 23.07.05, 05:42
        Na pewno brakuje Jakubaszka, na ktorego temat szkoda jezyka strzępic, ale
        opowiem wam pewną bajkę. Jest szansa, że i on się doczeka, na to na co
        zasłużył, szkoda mi tylko pewnej pani, która chcąc pomóc swojemu powiedzmy
        bardzo bliskiemu znajomemu, nawet tak bliskiemu, że bliższemu od odleglosci...
        zfałszowała dokument, no nie ważne, jak sprawiedliwości stanie się zadość to
        Jakubaszek poleci z hukiem za swoją głupotę, wojewódzrwo na tym zapewne
        zaoszczędzi dużą kasę, bo nie uda mu się robić żadnych przekrętow... Pani młoda
        i ładna nie wiem, albo zaryzykuje dla swojego lubego i pójdzie w zaparte, i
        ryzykuje utratę wszystkiego - albo oleje jednego kochasia, uszanuje prawo i
        powie prawdę i wtedy zostanie jej to wybaczone, bo działala na polecenie w
        końcu wiecmarszałka a do tego w afekcie, znajdzie innego może nawet lepszego
        kochasia i bedzie żyła długo i szczęsliwie. Ale w tej bajce jest jest jeszcze
        inny czarny charakter - wojtas, on wie o wszystkim, ma dowody w garści i dalej
        liczy że psim swędem jakoś uda się zachować Jakubaszka na stolcu, wtedy ten w
        każdej chwili musi być dyspozycyjny, bo jak nie to wyciągam papiery... Takie
        rozwiązanie dla wojtasa jest najlepsze bo zagarnia wszystko, a Jakubaszek za
        dobre sprawowanie dostanie jakieś ochłapy z pańskiego stołu, coś jeszcze sobie
        ukręci na boku, za uprzejmą i wdzięczną pomocą pidka i jakoś sie przeżyje z
        tymi 10 000 zł miesięcznie pensji. Ale to była wersja bardzo opotymistyczna dla
        tych panów. Mam nadzieję, że życie pokaże, inne bardziej zaskakujące
        rozwiązanie tej sprawy.
        • Gość: doświadczony... Re: O kontrolę do wojewody IP: *.exel.pl 23.07.05, 05:53
          Ja tam bym nie patrzył, ani na Wojtasa, ani na to że sprawiedliwośći stanie się
          zadość, bo z tym róznie bywa. Jakubaszek ma jedno pewne jak w banku, jak się
          jego żona dowie, to ma w.....dol taki, że klka miesięcy bedzie miał zwolnienie
          lekarskie, a tej pani też radziłbym spierniczać gdzie piepż rośnie...
          Oj, Jakubaszek nosisz sie, gdzie sie uda z tym swoim zaganiaczem, widać tak jak
          seksu brakuje ci adrenaliny, którą ci podnosi świadomość że żona może sie o
          wszystkim dowiedzieć, no to się doczekałeś.
          • Gość: pieszczocha Re: O kontrolę do wojewody IP: *.exel.pl 23.07.05, 06:25
            no nie, teraz to ja juz muszę zareagować, byłam blisko z wicemarszałkiem ,
            żaden z niego kochaś, z gęby jedzie, śmierdzi wódą, ślini się i poci a w tych
            sprawach kozak to on nie jest, całkowita klapa, babkiewicz to co innego
            • Gość: stach Re: O kontrolę do wojewody IP: *.exel.pl 23.07.05, 07:32
              wczoraj widziałem jakubaszka bardziej czerwonego od makarewicza, czy coś to
              moze oznacza ?
        • Gość: kemir Re: O kontrolę do wojewody IP: *.karnet.lublin.pl / 213.25.136.* 23.07.05, 09:44
          i to jest bardzo smutne, że takie miernoty jak jakubaszek czy wojtas dalej
          kręcą,kradną i łajdaczą się i uchodzi im to na sucho - A GDZIE PAN PROKURATOR
          PRZECIEŻ CZYTA PRASĘ I INTERNET A GDZIE WŁAŚNIE WOJEWODA TAKI SKRUPULATNY
          URZĘDAS - MILI PAŃSTWO WEŚCIE TO BAGNO ROZPIEPSZCIE BO GROMY SPADNĄ NA WAS
          CZAS NAJWYŻSZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: caro Re: O kontrolę do wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:52
          Sprawdziłem. Wszystko co napisano o Jakubaszku jest prawda! Czekamy na finał.
          Kasia, Grazynka, Ania - brawo.
    • Gość: lubek Re: O kontrolę do wojewody IP: *.it-net.pl 23.07.05, 08:43
      ups "ubekiem" hehe zostalem to extra hihi bede mowil ze ze sluzb jestem.
      matki zony i kochanki
      zone znam tylko rekasa kochanki nie znam a o zadnej matce nie slyszalem.
    • Gość: OBSERWATOR Re: O kontrolę do wojewody IP: 212.106.16.* 23.07.05, 12:53
      to co dzieje się w Lublinie u marszałków to skandal na całą Polskę
    • Gość: a FEEEE!!!!! KONTROLA CAŁEGO URZĘDU!!! IP: *.lublin.mm.pl 24.07.05, 13:37
      I kto to zleca tą kotrole!? żałosne panowie żałosne. Panowie ZŁomaniec i Rękas
      chyba sami zapomnieli co robili jak na stołkach siedzieli. Cały ten urzad do
      wymiany sie nadaje.
      • Gość: widmo Re: KONTROLA CAŁEGO URZĘDU!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:31
        Obecny zarząd sejmiku to kupa nieudaczników, sprzedajnych oraz prostaków, co to
        się w koncu do złoba dorwali.Tylko wspólczuję województwu, bo bardzo ucierpi na
        prywacie. Stołku dostaja same prymitywy bez żadnego wykształcenia.
        Rządy Wojtasa będą szybciej się zakonczą niż mu się to wydaje.
        Taka samą bronią jeszcze raz go pobiją, nawet nie będzie wiedział kiedy.
        A wtedy będzie to wielka kompromitacja całego PSL.
    • Gość: kasia Re: O kontrolę do wojewody IP: *.symboliczna.net 24.07.05, 19:51
      Czy rzecxywiście panowie Rękas i Złomaniec tylko takie działania na rzecz dobra
      województwa są w stanie podjąć. Szczególnie "czysty" p. Rękas. By się wstydził,
      tyle już narobił przekrętów i ma czelność kontrolować innych tylko nie
      siebie.Jeszcze nic dobrego ten sejmik dla regionu nie zrobił.
    • Gość: Wieslaw Jaka prawica? IP: 12.2.154.* 25.07.05, 15:36
      W polsce nie ma prawicy, wszyscy to jedno wychowankowie komunizmu, oszusci i z
      nazwy tylko uwazaja ze sa prawica, tak jak SLD tak i PiS, PO, i inne miniejsze
      populistyczne ugrupowania to jedni wielcy poszusci wychowani na komunistycznych
      i socjalistycznych podrecznikach, nieuczciwi dbajacy tylko o wlasne interesy i
      wlasnych rodzin. Biurokracja przerosla wszelakie granice, po co te rady,
      sejmiki, i inne idiotyzmy, ogrom zastepcow prezydenta, wojewody, zarzady
      marszalka, senat, przeciez to niszczy polske, wszyscy ci ludzie sa
      nieprodukrywni i zyja z pieniadzy podatnikow. A w dodatku zle zarzadzaja. MOze
      nastepne pokolenie wkoncu dostanie normalna edukacje i za kilkanascie lat
      przejmie wladze wtedy bedziemy mogli powiedziec ze w polsce jest jakas prawica.
    • block-buster Wybitny polityk Konrad Rekas z trzema klasami... 25.07.05, 15:58
      szkoly podstawowej.Przekreciarz i tupeciarz.Pies na kase roznych
      fundacji.Obecna przynaleznosc-partia oszolomow.Ty lepiej popros kogos,aby wzial
      cie na normalna sprawdzajaca rozmowe pod tytulem:do czego ja sie naprawde
      nadaje.Nie odpowiem ci,bo sam wiesz najlepiej...
      • Gość: Rękas Re: Wybitny polityk Konrad Rekas z trzema klasami IP: *.resetnet.pl 29.07.05, 22:02
        Po pierwsze skończyłem nieco więcej niż trzy klasy. Po drugie nie wziąłem
        grosza z żadnej fundacji. Po trzecie do czego się nadaję - oceniają wyborcy.
        Jeśli masz się za lepszego wystartuj sam.
        • Gość: red Re: Wybitny polityk Konrad Rekas z trzema klasami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:42
          Konrad nie przejmuj się ,przecież tym ludzim mało wiedzącym mało mającym do
          powiedzenia szczególnie w domu bo małzonki biją ich po mordzie też coś się
          należy więc piszą co wg ich jest prawda a są trzy prawdy prawda święta prawda
          i gó.. prawda.
    • Gość: bużki Złamana łajza ma krótką pamięć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:45
      • Gość: Janek Re: Złamana łajza ma krótką pamięć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:05
        Proponuje nie gledzic na forum tylko pojsc:
        1 Do Urz.Skarbowego i porosic o rozliczenie - ile zarobili a ile wydali i skad
        wzieli piemniadze
        @. Do prokuratora jw.

Z gadania to nic nie bedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka