prezu 26.07.05, 10:28 Od Kajfasza do...? Ile mammy czekać na ukaranie autora tej obłudnej wystawy? Czas w końcu coś z nim zrobić, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mzl ta wystawa była okropna i beznadziejna !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:34 to niszczenie świadomości naszych malutkich dzieci !!! Nie można bronić życia dzieci niszcząc ich umysły !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmena Re: Czy autor wystawy "Wybierz życie" naruszył pr IP: *.speed / 217.153.237.* 26.07.05, 11:59 Mam 52 lata i byłam zbulwersowana tą wystawą. Jak można było zezwolić na coś takiego,przecież oglądały ją dzieci a nie powinny. Dla mnie to była żenująca wystawa. Temat aborcji jest bardzo osobistym i uważam,że nie należy do łatwych. Kazda osoba ma sumienie i to jest jej ciężar na całe zycie. Władze nie powinny dopuścić do takiej wystawy w centrum miast. Moja córka zasłabła na jej widok. Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Czy autor wystawy "Wybierz życie" naruszył pr 26.07.05, 12:27 Temat aborcji a ta idiotyczna wystawa to różne problemy. Ciekawe co Wróbel teraz wymyśli, może jakichś nieboszczyków by tak wystawić??? Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Durnota 26.07.05, 13:53 Znow Lublin wykazal,ze jest po prostu durnowaty. Ale tych,ktorzy zeezwalaja na podobne "wystawy" ,ktos przeciez wybral w demokratycznych wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hds Re: Czy autor wystawy "Wybierz życie" naruszył pr IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 29.07.05, 21:26 52 lata a rozum dziecka, czy zabojstwo jest osobistym tematem popelniajacej je osoby? NIE! Wiec nie pisz takich glupot. Nie polemizuje z tym czy mozna bylo pozwolic na wystawe czy nie. Moze przynajmniej dzieki niej zostanie uratowanych kilka zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cogito Re: Czy autor wystawy "Wybierz życie" naruszył pr IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 26.07.05, 15:54 Chcesz karac autorow wystawe, a aborcje pozostawic legalna (tj. w wlasnego sumienia)? Moim zdaniem nalezy pokazac, ze to jest ZLO. A ze zlem nie ma kompromisow. P.S. Mam juz desc "delikatnych" PeDemokratow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy autor tej notki naruszył prawo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:13 Skoro mamy karać za wystawę, to karzmy również osoby piszące o niej... :D Odpowiedz Link Zgłoś