aaagateczka 04.08.05, 11:39 witam, moze ktoś mi powie czy ulica Okrzeii jest w miare bezpieczna?? Rozpoczynam studia i mam na oku stancje w bloku na tej ulicy, czekam na komentarze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? 04.08.05, 11:53 Dzielnica, generalnie, nie za ciekawa. Są bezpieczniejsze miejsca w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? 04.08.05, 12:24 zgadza się, im dalej w tej części Kaliny, tym więcej dresów... okrzeja ma plusy w postaci względnej bliskości przystanków na Lwowskiej, sklepów i poczty przy tejże ulicy... ale nie rekompensuje to otoczenia, które jest nieciekawe. sa mieszkałem 3 lata trochę bliżej zamku, na lwowskiej, tam jest trochę milej i bezpieczniej (choć przy moich 102 kg i 1,9 m mało kto zaczepia mnie nawet na Żmigrodzie i Lubartowskiej)... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaagateczka Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:43 kurde :( no nic, dzieki za odpowiedzi, rozejrze sie za czyms innym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mofur Nie gorsza niż inne... 09.08.05, 12:36 a to ciekawe...mieszkałem od dzieciństwa na Okrzei, więc pewnie się przyzwyczaiłam,...ale nigdy nie powiedziałabym że na Lwowskiej jest bezpieczniej...zwłaszcza od kiedy brutalnie pobili tam moje kumpele...poza tym te śliczne obskiane tyły sklepów... a z kolei te nowsze dzielnice z pijaną młodzieżą, która nie ma co ze sobą zrobić...Akurat rejon Okrzei jest jak na Kalinę w miare spokojny, bo mieszka tam więcej starszych osób, a nie pełnego energii kwitu młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Bezpieczne dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:22 Wiec jakie sa najbezpieczniejsze wg.Was dzielnice, to ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian zdecydowanie czechów 10.08.05, 08:54 polacam ze wszech miar czechów! stosunkowo młody (ćwierćwieczny w większości), na górce (bardzo wieje, nic nie śmierdzi), mało dresów i menelstwa, całkiem sporo mieszkań wynajmowanych (może nie aż tyle co na LSM, ale...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Nie gorsza niż inne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:24 A co powiecie o ul Kleeberga? to jest boczna Andersa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.acn.waw.pl 09.08.05, 17:18 Może powinnaś zamieszkać gdzieś na wsi i studiować zdalnie, np. przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzo Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:38 najlepsze dzielnice dla studentów to chyba lsm i sławinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.chello.pl 09.08.05, 18:12 a dla studentów medycyny okolice Jaczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:13 Czechów jest bezpieczny i spokojny a mieszkania są ładne. Odpowiedz Link Zgłoś