Dodaj do ulubionych

ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki??

04.08.05, 11:39
witam, moze ktoś mi powie czy ulica Okrzeii jest w miare bezpieczna??
Rozpoczynam studia i mam na oku stancje w bloku na tej ulicy, czekam na
komentarze:)
Obserwuj wątek
    • mali_bu Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? 04.08.05, 11:53
      Dzielnica, generalnie, nie za ciekawa. Są bezpieczniejsze miejsca w Lublinie.
      • rilian Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? 04.08.05, 12:24
        zgadza się, im dalej w tej części Kaliny, tym więcej dresów... okrzeja ma plusy
        w postaci względnej bliskości przystanków na Lwowskiej, sklepów i poczty przy
        tejże ulicy... ale nie rekompensuje to otoczenia, które jest nieciekawe. sa
        mieszkałem 3 lata trochę bliżej zamku, na lwowskiej, tam jest trochę milej i
        bezpieczniej (choć przy moich 102 kg i 1,9 m mało kto zaczepia mnie nawet na
        Żmigrodzie i Lubartowskiej)... ;)
        • Gość: aaagateczka Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:43
          kurde :( no nic, dzieki za odpowiedzi, rozejrze sie za czyms innym
          pozdrawiam
        • mofur Nie gorsza niż inne... 09.08.05, 12:36
          a to ciekawe...mieszkałem od dzieciństwa na Okrzei, więc pewnie się
          przyzwyczaiłam,...ale nigdy nie powiedziałabym że na Lwowskiej jest
          bezpieczniej...zwłaszcza od kiedy brutalnie pobili tam moje kumpele...poza tym
          te śliczne obskiane tyły sklepów...
          a z kolei te nowsze dzielnice z pijaną młodzieżą, która nie ma co ze sobą
          zrobić...Akurat rejon Okrzei jest jak na Kalinę w miare spokojny, bo mieszka
          tam więcej starszych osób, a nie pełnego energii kwitu młodzieży
          • Gość: Anna Bezpieczne dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:22
            Wiec jakie sa najbezpieczniejsze wg.Was dzielnice, to ciekawy temat.
            • rilian zdecydowanie czechów 10.08.05, 08:54
              polacam ze wszech miar czechów! stosunkowo młody (ćwierćwieczny w większości),
              na górce (bardzo wieje, nic nie śmierdzi), mało dresów i menelstwa, całkiem
              sporo mieszkań wynajmowanych (może nie aż tyle co na LSM, ale...).
          • Gość: lotnik Re: Nie gorsza niż inne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:24
            A co powiecie o ul Kleeberga? to jest boczna Andersa
    • Gość: warszawiak Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.acn.waw.pl 09.08.05, 17:18
      Może powinnaś zamieszkać gdzieś na wsi i studiować zdalnie, np. przez internet?
    • Gość: enzo Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:38
      najlepsze dzielnice dla studentów to chyba lsm i sławinek
      • Gość: ja Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.chello.pl 09.08.05, 18:12
        a dla studentów medycyny okolice Jaczewskiego
        • Gość: ula Re: ul. Okrzeii czy bezpieczna dla studentki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:13
          Czechów jest bezpieczny i spokojny a mieszkania są ładne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka