Gość: Robin IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 19:47 Chcialbym zapytac o dobry sklep komputerowy w lublinie(niskie ceny,dobry serwis) Za wszystkie sugestie bede bardzo wdzieczny. Pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dobry sklep komputerowy IP: 195.116.220.* 10.09.02, 16:03 ja polecalbym VICO jesli szukasz kompromisu ceny i normalnej obslugi, tzn. kazdy wciska ci podobne rzeczy ale na plus u nich jest bardzo przyzwoity serwis ktory jesli tylko jest taka mozliwosc zrobi ci pewne kwestie od reki. Dla przykladu problem: bad sektory na dysku (gwarancja) idziesz do np. returnu i goscie ci powiedza cobyc przyjechal z komputerem i zostawil to zobacza. Nie bardzo ich interesuje to ze np. jest ci bardzo potrzebny i nie mozesz tak po prostu przywiezc sprzetu i zostawic. Vico - wyjmujesz dysk bierzesz kwit z dowodem ze jest na gwarancji gosciu przeprowadza powazna rozmowe i po zaczajeniu ze troche wiesz na czym to polega przynosi nowy dysk z magazynu, okleja stickerami i po sprawie.... za to ich cenie, a sprzet skladaja roznie, sypie sie jak wszedzie - trzeba wiedziec co sie konkretnie chce i jest ok. JA OGOLNIE ICH POLECAM CHOCIAZ NIE JEST TO IDEAL - O NIE.... Odpowiedz Link Zgłoś