arco47 22.09.05, 21:15 Witam! Podajcie najlepsze wedlug was miejsca na randke w naszym miescie :D (najlepiej w plenerze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airlover Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 22.09.05, 21:16 Może zalew zemborzycki Prezu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.lublin.mm.pl 24.09.05, 17:31 wyspa na zalewie.Ale tam już nago nie pochodzi. Najlepsza chata.Kupić rodzicom bilety na dwa kolejne seanse do kina i po kłopocie.A może dopiero kłopot się rozpocznie? A jutro na randkę można iść np.do lokalu wyborczego.Ludzi bedzie mało,więc nikt nie będzie przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
arco47 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 22.09.05, 21:17 hmm.. no zalewik to niezle miejsce :) ale juz troche oklepane.. moze macie jeszcze jakies pomysly??:D Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 22.09.05, 21:54 Nie ma to jak randka w czasie meczu na stadionie Motoru Lublin... :) Oczywiście najatrakcyjniejszy mecz za nami - wielka szkoda ! A teraz na serio - Mogą być parki - Saski ale i botanik (a może przedewszystkim ten drugi, bo saski też już troche oklepany). Jest to tym bardziej aktualne, że jesień się zbliża i pojawi się troche jesiennych kolorów na drzewach. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 22.09.05, 23:04 tak-botanik jest piękny jesienią,ale najlepiej wybrać się na tygodniu.W sobotę i niedzielę są tłumy a to nie sprzyja romantycznej atmosferze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 23.09.05, 09:01 alex2222 napisał: > tak-botanik jest piękny jesienią,ale najlepiej wybrać się na tygodniu.W sobotę > i > niedzielę są tłumy a to nie sprzyja romantycznej atmosferze:-) Dlatego w nawiasie proponuję botanik... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.devs.futuro.pl 22.09.05, 22:07 Zdecydowanie skansen, szczegolnie jesli tego dnia sa jakies ciekawe atrakcje tam przygotowane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arco47 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 22.09.05, 22:27 parki juz zostaly oklepane.. :P ;) zalew jeszcze nie do konca.. ;) a skansen wydaje mi sie troche nuudny :P bbo juz tam spooro razy bylem na roznych wycieczkach szkolnych.. :P moze jeszcze jakies miejsca??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satan of Swing Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:01 Opiszcie pokrótce wasze upodobania - znajdziemy coś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 23.09.05, 12:39 A ja proponuje wejście w nocy na wieże Trynitarską,widok zapierający dech w piersiach,wiatr,super atmosfera(zwłaszcza jak sie wchodzi po schodach i słychać śpiew mnichów z głośników)w tym miejscu czuje się historię,a jak wyjdzie się na górę to widać terażniejszość i całe miasto jest Twoje:-)Jedyny minus tej nocnej wyprawy to koszt wejścia na wieże we dwójkę(50zł)no i trzeba wcześniej telefonicznie się umówić.Ale czego się nie robi dla kobiety...Ja tak swoją była zdobyłem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 23.09.05, 16:10 Szkoda, że byłą... :( Można też wybrać się po zmroku na cmentarz na ulicy Lipowej... :) Na pewno nie zrezygnuje z wadnięcie w objęcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 23.09.05, 16:13 No niestety tak bywa w życiu,ale zrobiłem na niej duże i niezapomniane wrażenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.09.05, 12:05 Dobrym miejscem na randkę jest też taras na dachu parkingu Bigmaru na Hempla (pietro niżej jest knajpka otwarta do 22,mozna zamówić piwko i pujść na taras gdzie w nocy jest super widok i atmosfera:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 24.09.05, 12:56 Co do dobrych miejscówek - będąc kiedyś na praktykach w elektrociepłowni Wrotków, miałem możliwość wejścia na bardzo wysoki komin (taki niebieski w stronę zalewu jak się patrzy człowiek). Jednak jest mały problem, nie każdego tam wpuszczają. Ale dzięki praktykom i faktowi, że moja koleżanka chodziła do tej samej szkoły jakoś się udało... :) Przypomniało mi się odrazu, jak pisałeś o wieży... :D Cały Lublin jak na dłoni widać. Człowiekowi może się nawet nie zdawać z dalszej odległości co do rozmiarów tej budowli, ale komin ma wysokość około... 150 metrów !!! Rozmiary mówią więc same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 24.09.05, 12:57 Również co do rozmiarów tej całej randki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.09.05, 13:11 :-)W necie są nawet zdjęcia z tego komina,no widok musi być super,ale nie zaczadziałes tam?:-P Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 24.09.05, 13:26 Ja i tak palę fajki, więc ta inchalacja wręcz pomogła - przez miesiąc nie kupowałem fajek... :D Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 24.09.05, 13:27 Sama oszczędność... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:55 Radawiec lub Swidnik i WDPN za niewielka oplata (podobno wszystko zrobicie dla kobiety;-):P Taki lot Wilga na dluuuuugo zostanie jej w pamieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:33 To ja proponuje jeszcze lepszy numer - spadochrony... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:41 Do skokow potrzebny jest kurs, WDPN - ty zafundujesz, 'powoza' inni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:04 Po co kurs ? Mieszkam na 10 piętrze, a spadochrony sam uszyję... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka do arco IP: *.chello.pl 24.09.05, 15:42 ja byłam zaproszona na pierwszą randkę "w plener". Później odkryłam dlaczego; był tak skąpy /nie - biedny, o nie/, że te plenery wyłaziły mi bokiem. Zaproś gdzie chcesz tylko nie bądx skąpy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: do arco IP: 193.41.113.* 24.09.05, 15:54 pewnie jak zobaczyl twoj brzydki ryj to doszedl do wniosku ze szkoda na ciebie kasy wydawac ... troche samokrytyki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: do arco IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.09.05, 16:48 Z tymi spadochronami to trochę ryzykowny pomysł jak partnerka jest trochę starsza i ma np. zastawki w sercu:D:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VS Re: do arco IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.09.05, 17:27 Już to widzę,"lot" miłosci:-P:_P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do arco IP: *.chello.pl 24.09.05, 17:38 Nie jestem piękna. Mało tego - jestem stara i gruba. Ale wiesz co? Nawet jeśli byłabym staruszką z nietrzymaniem moczu to oczekuje szacunku naleznego mi jako kobiecie. Tak jak twoja mama, siostra, dziewczyna, koleżanka. PROSTACZKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: do arco IP: 193.41.113.* 24.09.05, 19:03 "szacunku naleznego mi jako kobiecie." żyjesz w średniowieczu czy co ?? nikt cie do niczego nie zmusza, robisz to co chcesz ... idziesz tam gdzie chcesz ... masz dwie rece i dwie nogi i glowe na karku - tak samo jak facet... to że jestes kobieta nic dla mnie nie znaczy i do niczego nie zobowiązuje ... te czasy juz sie skończyły PS. na szacunek trzeba zasłużyć - zasłużyła moja mama, babcia, siostra, koleżanka - a na pewno nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do arco IP: *.chello.pl 24.09.05, 20:13 Sądząc po twoim zakutym łbie, to może być właśnie mroczne średniowiecze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: do arco IP: 212.182.116.* 24.09.05, 23:27 cos sie nerwowa robisz ... czyżby cos jednak docierało do resztek mózgu ... prawda w oczy kole ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do arco IP: *.chello.pl 24.09.05, 23:32 a gdzież tam kole! Ja jestem człowiekiem z własciwa samooceną. Ale jakby moje dziecko tak obrażało kogoś starszego, to zaczęłabym się powaznie zastanawiac, czy ten szacunek faktycznie mi się należy. Na razie nie mam kompleksów z tego powodu:)I traktuję tę rozmowę z przymrużeniem oka, bo nerwy potrzebne mi sa do codziennego życia, a nie do trwonienia ich w rozmowie z przygłupem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: do arco IP: 212.182.116.* 25.09.05, 13:50 hehehe ... glupia jestes jak but, a twoje dziecko to jest dopiero przygłup ...szacunek jakos osobie starszej bedzie ci sie dopiero nalezal jak pojdziesz do domu starcow ... i wykopie cie tam twoje kochane dzieciatko ... bedziesz miala duoz czasu na zastanawianie sie gdzie sie podzial szacunek i dojedziesz do wniosku ze wszyscy maja cie w dupie ... jestes debilka i idiotka skoro myslisz ze nalezy ci sie cos wiecej niz innym tylko dlatego ze masz 70 lat zmarszczki na czole i jestes brzydka i glupia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: do arco IP: *.resetnet.pl 25.09.05, 17:21 Straszny z ciebie cham, koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: do arco IP: 212.182.116.* 25.09.05, 17:23 nie jestem twój "koleś" ... buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: do arco IP: *.resetnet.pl 25.09.05, 18:16 I całe szczęście (k)oleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do arco IP: *.chello.pl 25.09.05, 20:36 Stachura powiedziałby do ciebie "ty zbędny bycie!" Ale ja uważam,że takie jednostki sa niezbędne w społeczeństwie, bo na ich tle jaskrawo wyróżniają sie normalni ludzie:) A ja to już w ogóle błyszczę przy tobie jak brylant:)I moje dzieciaki też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: do arco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:57 Jasne ... błyszczysz jak gó.. na lustrze wody ... Stachura może by tak do mnie powiedział "ty zbędny bycie!"...a ja mówię do ciebie ""ty zasrany odbycie""...nawet się rymuje :)...twoje dzieci tez błyszcza ... w zakładzie specjalnej troski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:50 Kawiarnia "Za Piecem" na Al. Racławickich (obok KFC) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Re: Lublin - najlepsze miejsce na randke.. 25.09.05, 18:10 A ja polecam ostatnio bardzo modny taras widokowy przed sądem z widokiem na budowe Plazy. Mozna obserwowac jak sie buduje centrum handlowe od glebokich podstaw. Na pierwsza randke moze za malo romantyczne, ale jak juz sie dluzej znacie to czemu nie, tym bardziej ze jak tam pare razy bylem to zawsze sporo ludzi i zakochani tez sie znajda ;) Odpowiedz Link Zgłoś