Gość: Kaska IP: 62.233.135.* 17.09.02, 08:37 bardzo prosze szanownego kolegę, zajmującego się strona forum, o poukładanie tego w jakąś logiczną całość... wątki sportowe oddzielnie... watki typu komentarz tez może by oddzielnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Kasiu:-)! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 10:50 Gość portalu: Kaska napisał(a): > > bardzo prosze szanownego kolegę, zajmującego się strona forum, o poukładanie > tego w jakąś logiczną całość... wątki sportowe oddzielnie... watki typu > komentarz tez może by oddzielnie, co? > > Nie wymagajmy od "szanownego kolegi" zbyt wiele, nie dosc ze biedak na kompiutrach ma sie obeznawac to jeszcze po kursie logiki ma byc;-). Poza tym kochanie, jak to tak, wszak to forum Lublin sie zowie, klade areszt na waszeci ;-). Suma sumarum "watki sportowe" chyba traktuja o sporcie z naszego regionu, wiec biedacy nasi sportowi gdzie maja sie podziac. Panna taka "Kasia-samosia" i wszystko chciala by oddzielnie;-). No chyba ze sprawa powazna jest i o impulsy tu chodzi........ Radze wiec niniejszym zalozyc watek "Impulsy a sprawa polska", moze "sprawa lubelska", co by o Lublin chodzilo, tak na wszelki wypadek aby watku nam nikt nie wyrzucil, albo "ulozyl", ze niby "nie na temat". Uszanowanko i pozdrowionka, pa, pa... Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Paul IP: 62.233.135.* 17.09.02, 15:32 Paul, słoneczko moje, znaczy sugerujesz, że za dużo wymagam... no to, ten... tego... to ja przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Paul IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 15:18 Gość portalu: Kaska napisał(a): > Paul, słoneczko moje, znaczy sugerujesz, że za dużo wymagam... no to, ten... > tego... to ja przepraszam... Alez skad, moja droga, jak bym smial, nic podobnego, absolutnie, nie, nie, nie;-). Tak tylko cos "misie" napisalo, sam nie wiem co, bardzo przepraszam. Uszanowanie, pa, pa.... Paul Odpowiedz Link Zgłoś