prezydent_lublin 17.10.05, 19:03 Chciałbym założyć temet kto waszym zadaniem najlepiej nadawałby się na prezydenta Lublina. Prosze potraktować temet bardzo poważnie, bo w końcu to dla naszego wspólnego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anooonim Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki 17.10.05, 20:11 Ja bym chcial zeby prezydentem Lublina zostala Zyta Gilowska. Po nauczce z zatrudnianiem swojej rodziny sadze, ze drugi raz nie popelni tego bledu. A poza tym jest to energiczna i obrotna kobieta, ktora moglaby przyspieszyc rozwoj miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki 17.10.05, 20:54 Zyta na stale mieszka w Swidniku, niech wiec powieksza problemy gminy Swidnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki 17.10.05, 20:55 to moze syn Zyty - i synowa koniecznie jako szefowa rady miejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam jeenyyyy 17.10.05, 20:55 ja wiem kto sie napewno nie nadaje : niejaki Pruszkowski Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollbusters ratatatam=dawniej Prezu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:08 ratatatam napisał: > ja wiem kto sie napewno nie nadaje : niejaki Pruszkowski Andrzej Prezu wie co mówi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Dociek! 17.10.05, 23:43 Dociek! zakazałby procesji katolickich - ale by się pożarł z Życińskim! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Dociek! 18.10.05, 12:04 aron2004 napisał: > Dociek! > > zakazałby procesji katolickich - ale by się pożarł z Życińskim! Ma mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Dociek! 18.10.05, 12:50 moj tez bedzie mial - pod warunkiem ze zakaze takze szowinistycznych manifestacji zydow przyjezdajacych do lublina Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Dociek! 19.10.05, 20:23 A gdzie te manifestacje Żydów? Bo w ubiegłym tygodniu to ja widziałem dzikie tłumy na placu Zamkowym rozmodlone w 10 kopii jakiegoś obrazka. Zablokowały główną drogę prowadzącą przez miasto i nie dały żyć normalnym ludziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Dociek! IP: *.lublin.mm.pl 19.10.05, 21:11 dokładnie tak, i biały papa na ratuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bara bara Re: ratatatam=dawniej Prezu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 00:14 Sobczak już startował ,jest żądny władzy ale niepoważny koleś. Poza tym naruszył prawo (sam będąc prawnikiem), nadużył swoich stanowisk (radnego i chyba członka w Zarządzie Spółdzielni)stawiając ogrodzenie bez zezwolenia miasta wokół budynku na Czubach.Sprawa była opisywana w lubelskich gazetach w okresie wakacji.Jeśli prawnik zamiast bronić prawa sam ja narusza i to dla własnych korzyści - to powinien być "skończony dla służby publicznej",pomimo tego ,że ma ładną i fotogeniczną podobno buzię. Chyba w tym uniwersyteckim mieście są jacyś kompetentni , odpowiedzialni i uczciwi kandydaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada parafialna Re: ratatatam=dawniej Prezu IP: *.lublin.mm.pl 18.10.05, 08:21 Prezydentem miasta powinna bezwzględnie zostać osba,kóra ukończyła KUL,legitymuje się tytułem conajmniej doktora (dobrze żeby to był nawet dr re- habilitowany).No i ukończone sudia podyplomowe (mogą być w Jarosawiu,gdzie rektorem był skompromitowany Jarosz). No i przede wszystkim prezydent miasta powinien być desygnowany przez kurię lubelską.A najlepiej gdyby to była osoba duchowna (na czas pełnienia prezydentury może być zwolniona z noszenia uniformu). Wcześniej padło hasło "dociek".Nie ma się z czego śmiać.Uważam,że dociek byłby dobrym gospodazem miasta.Zaznaczam,że znam go jedynie z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronia Re: ratatatam=dawniej Prezu IP: *.lublin.mm.pl 18.10.05, 08:37 A ja myślę,że odpowiednim kandydatem na prezydenta by była osoba posiadająca autentyczny nick joannabarska. Piszę to zupełnie poważnie (bez żadnych aluzji czy podtekstów!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: ratatatam=dawniej Prezu IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.10.05, 09:29 może najlepiej by było żeby rządziła kolegialna rada miasta w składzie : dociek, joannabarska i janbezziemi. miejmy nadzieję że wysłaliby policję z pałami na boże ciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: ratatatam=dawniej Prezu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:15 Czyzby w swym nawiedzeniu i paranoicznych obsesjach niejaki SDH, hieniu i tuzin innych nickow - przeksztalcil sie w arona? Wokol jakiego zlotego cielca tanczysz aronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: ratatatam=dawniej Prezu IP: 83.142.112.* 08.01.06, 08:52 Gość portalu: hmm... napisał(a): > Czyzby w swym nawiedzeniu i paranoicznych obsesjach niejaki SDH, hieniu i >tuzin innych nickow - przeksztalcil sie w arona? Wokol jakiego zlotego cielca > tanczysz aronie? pobieram pensje od : Pruszona, Opus Dei, wojta Niedzwiady i prywatnych przewoznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: ratatatam=dawniej Prezu 25.10.05, 23:41 > Wcześniej padło hasło "dociek".Nie ma się z czego śmiać.Uważam,że dociek byłby > dobrym gospodazem miasta.Zaznaczam,że znam go jedynie z forum. Dzięki, wynika z niniejszego tematu, że chyba ze trzy głosy miałbym już "za". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: ratatatam=dawniej Prezu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:59 Sobczak niech przyniesie najpierw opinie od psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaw111 Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki 18.10.05, 15:12 ja ! na serio jestem mloda nie mam ukladow znam problemy zwyklych ludzi naprawde a nie na potrzeby kampanii kiedys sie zglosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:23 Zgłoś się anusiu111 do kampanii ...buraczanej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki 18.10.05, 18:52 Najlepszy bedzie Prezu :) Czlowiek dobrze zna problemy naszego miasta. Tylko balbym sie o nasze stosunki z Rzeszowem i innymi miastami. A poza tym ciagle jest na forum i moze bedzie czytal co o nim myslimy jako prezydencie :) A na powaznie to dalej podtrzymuje moje poparcie dla Zyty. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki 18.10.05, 19:55 daj spokoj z Zyta bo joannabarska wyskoczy z kandydatura Izy Sierakowskiej ja osobiscie chetnie poparlbym Zbyszka Wojciechowskiego tylko niech sie wiecej juz nie wyglupia z tymi pomnikami :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a masz coś przeciw Sierakowskiej? IP: *.lublin.mm.pl 19.10.05, 20:08 bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki 19.10.05, 20:18 Problem w tym, że Wojciechowski to tylko pomniki pomniki i jeszcze raz pomniki. Widziałeś jego klip wyborczy? Wyglądało to tak jak fragment z filmu wojennego. Konie, żołnierze, armaty, zbroje, szable. Gość ma hopla na tym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki IP: *.lublin.mm.pl 19.10.05, 21:12 niektórzy nazywają "zajob". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki IP: *.resetnet.pl 19.10.05, 00:26 Pruszkowski - o ile nie zostanie wojewodą ma niestety reelekcje w kieszeni. Jeśliby jednak nie mógł kandydować - największe szanse będą mieli Sierakowska i Bryłowski. Z tych samych powodów dobry wynik dostaliby niezainteresowani Ratuszem - Wójcik czy Liszczowa. SLD myślał kiedyś o Harasimiuku, choć prezydentura to odwieczne marzenie Włocha. Platforma rozważała niegdyś Pomorskiego. Wielką ochotę (i małe szanse nawet na start) ma Piątek. Wojciechowski jeśli nie dogada się z Pruszonem wystartuje, ale najpierw musi zmontować jakąś listę do rady miasta (zapewne do spółki z PSL). LPR będzie musiała kogoś wystawić, ale nie ma kogo - chyba, że Mańka sam pójdzie na stracenie. Reszta nie ma większego znaczenia. Aha - no i zdaje się, że tym razem będziemy mieli wybory stricte partyjne, bez chowania się pod niewinnymi nazwami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Życiński - to dopiero kandydat!!!!!!!!!!!!! nt. IP: *.lublin.mm.pl 19.10.05, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobi Proszę pani, proszę pana zagłosujmy ... IP: 213.17.233.* 20.10.05, 21:04 ... na Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki IP: 212.182.102.* 25.10.05, 23:01 Bardzo pilnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki IP: *.it-net.pl 08.01.06, 02:19 ja wiem kto się nadaje!! Tomek, ten z klatki obok.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pruszon musi odejś Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:43 joannabarska lub andrzej.sawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kandydat na Prezydenta Lublina pilnie poszuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:59 O kandydata bym się nie martwił. Nawet bez wyborów,dowolny,wybrany losowo np. z ksiązki telefonicznej mieszkaniec bedzie lepszym prezydentem od obecnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nievip BANKIET TAK ZWANYCH "VIPÓW" TRWA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:29 Dzisiaj w Filharmonii Lubelskiej Bankiet Prezydencki na 400 par! Przygrywa Świąteczna Orkiestra Wzajemnej Pomocy Kolesiów!!!! Bedzie grać dzisiaj i do końca kadencji i ...ani dnia dłużej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: BANKIET TAK ZWANYCH "VIPÓW" TRWA !!!! 08.01.06, 22:49 Miejmy nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś