Dodaj do ulubionych

BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!!

19.10.05, 16:07
No właśnie w odpowiedzi na czarną listę otwieram BIAŁą liste lubelskich
restauracji gdzie można zjesć przede wszystki CZYSTO i pewnie!!!
Obserwuj wątek
    • waztre HADES 19.10.05, 16:08
      Dla mnie 100% rewelacji. Jedzenie wyśmienite, fajna od lat sprawdzona obsługa i
      napewno świeże jedzenie. Jest tylko jeden minus- strasznie zimno!!!!
      • adzi25 Pod łosiem 19.10.05, 21:01
        a ja polecam lokal na Glebokiej, jedzonko w miare, ceny rowniez przystepne.
        Jedynym minusem jest slaba wentylacja, wiec jak jest wiecej osob palacych, to
        czasem srednio sie tam siedzi.
        • adzi25 Re: Pod łosiem 22.10.05, 20:39
          a jeszcze przypomniala mi sie atmosfera-juz ktos o niej pisal tu-smaczne
          jedzenie i wiem ze swieze!!!(wiem bo kolezanka tam pracowala zawczasu)i jeszcze
          jedna knajpka na tej ulicy w strone Victorii(po schodkach w dol)zapomnialam
          nazwy-ale tez dobre jedzonko
    • Gość: anika Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.net / 62.233.189.* 19.10.05, 20:09
      Ja lubie 4 pokoje- ceny znacznie nizsze niz u Szewca, z tego co pamietam nie ma
      jedzonka, ale drinki i piffko OK. Poza tym przewygodne kanapy....
    • Gość: ryża małpa Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:28
      Cafe de Paris (?) naprzeciwko Atmosfery,obok sklepu z butami.
      Doskonałe, wyszukane jedzenie w cenach przystępnych!!!!!
      Jak na Lublin klasa.
      • sonnenkinder Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! 19.10.05, 20:38
        A ja moge polecic mala na uboczu Mimi pizze. Przystepne ceny i mozna znalezc
        smak dla siebie. Moze nie powala klimatem i wystrojem, ale jest ok.
    • Gość: bosman "Ulice miasta" IP: *.lublin.mm.pl 19.10.05, 21:09
      vide: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=30519149&a=30678321
      • Gość: weana Złoty Smok, Wielki Mur IP: *.devs.futuro.pl 19.10.05, 21:16
        Ja polecam te knajpki, chińskie jedzonko i jeszcze nigdy nie spotkałam sie z
        nieświezym. Chodzę tam często i mi smakuje. Może w Złotym Smoku troszkę za dużo
        dają soli do dań... ja dla mnie, są zbyt słone, ale ja ogólnie zawsze mało
        solę. Wielki Mur, tam jedzenie bardziej wyszukane. Polecam obie knajpki.
        • gorgolka Re: Złoty Smok, Wielki Mur 19.10.05, 23:02
          A gdzie ten Wielki Mur?
          • folkatka Re: Złoty Smok, Wielki Mur 19.10.05, 23:06

Pani Pizza na Kościuszki. Lokal sprawdzony od ponad dekady. Najlepsze
            zapiekanki w miescie.
          • Gość: weana Re: Złoty Smok, Wielki Mur IP: *.devs.futuro.pl 19.10.05, 23:49
            Ul. Harnasie na Czechowie, koło poligonu na koncowym 23, 15, 34...
            • Gość: WWW Atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:48
              Bardzo dobre jedzenie i ladnie podane.
              • folkatka Kolejne... 20.10.05, 18:28

Osobiscie bardzo lubię Centralę na Peowiaków (budynek nieszczęsnego Centrum
                Kultury). Zwłaszcza polecam ichniejszą kawę.
                • Gość: ryża małpa Re: Kolejne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:01
                  A jak się tam wchodzi??????
                  • folkatka Re: Kolejne... 21.10.05, 22:04
                    Wchodzisz do CK głównym wejsciem, idziesz korytarzem do końca, potem schodami -
                    i ostatnie drzwi od końca na lewo. Powodzenia:)
    • Gość: łasuch Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: 213.17.233.* 20.10.05, 20:47
      Wpoznaniu w pobliżu Uniwersytetu jest bar mleczny (!!!) standarden dorównujący
      zachodnim barom, w którym można kupić kilkanaście rodzajów pysznych naleśników w
      cenie około 4 zł za porcję.
      Polecam nalesniki ze szpinakiem lub z owocami w bitej śmietanie.
      W Lublinie byle jakie nalesniki kosztują przynajmniej 2 razy drożej i jeszcze
      wmamawiają nam, że są smaczne i tanie.
      • Gość: bosman Naleśniki!!! IP: *.lublin.mm.pl 21.10.05, 18:31
        Polecam naleśnikarnię (tak można to chyba nazwać) na Starówce na ul. Grodzkiej.
        Pyszności i ceny do przyjęcia. A naleśniczki ze szpinakiem - cudo!!!!!!
        Polecam, jakem 120-to kilogramowiec.
        • Gość: aio Re:omlety na Kulu IP: 212.182.32.* 22.10.05, 23:38
          Zanówiłem przypadkowo w stołówce na kulu omleta. Rewelacja!
          • folkatka Re:omlety na Kulu 26.10.05, 10:49

KULowska stołówka jest rzeczywiscie warta polecenia. Ze wzgledu na walory
            oferowanych tam dań, a także ceny - niewielkie!!!
            • _aaa_ stołówka KUL...wspomnień czar:) 26.10.05, 11:01
              No właśnie, gdzie te czasy kiedy cały dziedziniec wypełniała woń gotujacej się zupy z płucek lub innego firmowego zajzajeru...toz przez te wonie stołówkowe pomnik JP2 postawiono w tym a nie innym miejscu...wiele osób słyszało przemykając się o zmierzchu, jak to kardynał szeptał: "Karolu błagam, tylko tam nie wchodź"

łza się w oku kreci a wy tu o omletach:)))))
    • kamilka125 Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! 23.10.05, 12:02
      bardzo dobre jedzenie i mila obsluge znajdziecie w rafaello przy kruczkowskieo
    • Gość: lenka ATMOSFERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:58
      great:)
      • Gość: dominik Re: ATMOSFERA IP: *.it-net.pl 24.10.05, 12:05
        moze mi ktos polecic fajna knajpke na straym iescie gidze mozna sie udac z
        dziewczyną na kolacje ?? bardzo prosze o rade
        • folkatka Re: ATMOSFERA 24.10.05, 20:38

"Złoty Osioł" na Grodzkiej.Urocze miejsce i dobra kuchnia.
          • fzr600 Re: ATMOSFERA 26.10.05, 00:59
            Popieram, popieram!
            "Złoty Osioł" jest super. Super klimat, super wystrój i obsługa, szczególnie
            kelnerki. Pyszne grzańce. Nie jadłem tam dużo dań, ale te które jadłem były
            duże, pachnące i naprawdę smaczne. Zawsze. Tylko te ceny mogłyby być trochę
            niższe, ale dzięki temu nie wszystkich klientów na to stać i knajpa nie
            przypomina typowej, zadymionej, z głośną muzyką knajpy studenckiej. Chociaż nic
            nie mam do studentów.
            • fzr600 Re: ATMOSFERA 26.10.05, 01:02
              I jeszcze jedno. Złoty Osioł to chyba jedno z najlepszych miejsc na randkę itp
              spotkania. Za to trochę mniej nadaje się na spotkania kumpli "przy wódce",
              chociaż i takie tam widziałem.
    • ratatatam "koniec swiata" moja ulubiona mordownia :] 24.10.05, 21:22
      "pod kogutem" tez fajnie , "pub nr 9" tam zagladam po meczach motoru :]
      • Gość: weana PIZZA HUT IP: *.devs.futuro.pl 24.10.05, 23:38
        Serdecznie polecam Pizze Hut. Przemiła obsługa, kultura, kelnerzy na poziomie,
        wysoka jakosć jedzenia, jeszcze sie nigdy nie zawiodłam. W promocjach nie ma
        ściem i haczyków, jasne zasady. Ostatnio najadłam sie za 150 zł a zapłaciłam
        tylko 50 zł razem z moim partnerem. Promocja "KOŃSKIE ZARCIE" i dolewka
        Pepsi... mozna zjeść ile wlezie za 25 zł, i kepner nie robi problemów. Mozna
        tam siedzieć od rana do wieczora i ciągle jeść co tylko dusza zapragnie za
        jedyne 25 zł. POLECAM!
    • Gość: zibione Zdecydowanie polecam Magię i Sielsko- Anielsko, i IP: *.atman.pl / *.atman.pl 25.10.05, 01:19
      Paryska na Szopena
      Ulice miasta i Atrium tez w normie
      • Gość: :) stadnina IP: *.chello.pl 25.10.05, 10:08
        nie wiem czy jeszcze istnieje, ale było to bardzo miłe miejsce z dobrym jedzeniem
    • Gość: Bill Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:01
      Alternatywa na Chopina. Super jedzonko i bardzo dobra obsluga.
      Pozdrawiam
      • Gość: dominik Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.it-net.pl 25.10.05, 11:43
        moze jeszcze ktos cos poleci!!ona pierwszy raz przyjezdza do Lublina, chcialbym
        ja zabrac na stare miasto i gdzies tam na fajna kolacyjke:)
        • Gość: bosman Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.10.05, 21:01
          zdecydowanie"Ulice miasta" przy wejściu na Starówkę po prawej stronie Bramy
          Krakowskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka