waztre 19.10.05, 16:07 No właśnie w odpowiedzi na czarną listę otwieram BIAŁą liste lubelskich restauracji gdzie można zjesć przede wszystki CZYSTO i pewnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waztre HADES 19.10.05, 16:08 Dla mnie 100% rewelacji. Jedzenie wyśmienite, fajna od lat sprawdzona obsługa i napewno świeże jedzenie. Jest tylko jeden minus- strasznie zimno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Pod łosiem 19.10.05, 21:01 a ja polecam lokal na Glebokiej, jedzonko w miare, ceny rowniez przystepne. Jedynym minusem jest slaba wentylacja, wiec jak jest wiecej osob palacych, to czasem srednio sie tam siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Pod łosiem 22.10.05, 20:39 a jeszcze przypomniala mi sie atmosfera-juz ktos o niej pisal tu-smaczne jedzenie i wiem ze swieze!!!(wiem bo kolezanka tam pracowala zawczasu)i jeszcze jedna knajpka na tej ulicy w strone Victorii(po schodkach w dol)zapomnialam nazwy-ale tez dobre jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.net / 62.233.189.* 19.10.05, 20:09 Ja lubie 4 pokoje- ceny znacznie nizsze niz u Szewca, z tego co pamietam nie ma jedzonka, ale drinki i piffko OK. Poza tym przewygodne kanapy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:28 Cafe de Paris (?) naprzeciwko Atmosfery,obok sklepu z butami. Doskonałe, wyszukane jedzenie w cenach przystępnych!!!!! Jak na Lublin klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! 19.10.05, 20:38 A ja moge polecic mala na uboczu Mimi pizze. Przystepne ceny i mozna znalezc smak dla siebie. Moze nie powala klimatem i wystrojem, ale jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman "Ulice miasta" IP: *.lublin.mm.pl 19.10.05, 21:09 vide: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=30519149&a=30678321 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Złoty Smok, Wielki Mur IP: *.devs.futuro.pl 19.10.05, 21:16 Ja polecam te knajpki, chińskie jedzonko i jeszcze nigdy nie spotkałam sie z nieświezym. Chodzę tam często i mi smakuje. Może w Złotym Smoku troszkę za dużo dają soli do dań... ja dla mnie, są zbyt słone, ale ja ogólnie zawsze mało solę. Wielki Mur, tam jedzenie bardziej wyszukane. Polecam obie knajpki. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Złoty Smok, Wielki Mur 19.10.05, 23:06 Pani Pizza na Kościuszki. Lokal sprawdzony od ponad dekady. Najlepsze zapiekanki w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Złoty Smok, Wielki Mur IP: *.devs.futuro.pl 19.10.05, 23:49 Ul. Harnasie na Czechowie, koło poligonu na koncowym 23, 15, 34... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:48 Bardzo dobre jedzenie i ladnie podane. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Kolejne... 20.10.05, 18:28 Osobiscie bardzo lubię Centralę na Peowiaków (budynek nieszczęsnego Centrum Kultury). Zwłaszcza polecam ichniejszą kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Kolejne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:01 A jak się tam wchodzi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Kolejne... 21.10.05, 22:04 Wchodzisz do CK głównym wejsciem, idziesz korytarzem do końca, potem schodami - i ostatnie drzwi od końca na lewo. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łasuch Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: 213.17.233.* 20.10.05, 20:47 Wpoznaniu w pobliżu Uniwersytetu jest bar mleczny (!!!) standarden dorównujący zachodnim barom, w którym można kupić kilkanaście rodzajów pysznych naleśników w cenie około 4 zł za porcję. Polecam nalesniki ze szpinakiem lub z owocami w bitej śmietanie. W Lublinie byle jakie nalesniki kosztują przynajmniej 2 razy drożej i jeszcze wmamawiają nam, że są smaczne i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Naleśniki!!! IP: *.lublin.mm.pl 21.10.05, 18:31 Polecam naleśnikarnię (tak można to chyba nazwać) na Starówce na ul. Grodzkiej. Pyszności i ceny do przyjęcia. A naleśniczki ze szpinakiem - cudo!!!!!! Polecam, jakem 120-to kilogramowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aio Re:omlety na Kulu IP: 212.182.32.* 22.10.05, 23:38 Zanówiłem przypadkowo w stołówce na kulu omleta. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re:omlety na Kulu 26.10.05, 10:49 KULowska stołówka jest rzeczywiscie warta polecenia. Ze wzgledu na walory oferowanych tam dań, a także ceny - niewielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ stołówka KUL...wspomnień czar:) 26.10.05, 11:01 No właśnie, gdzie te czasy kiedy cały dziedziniec wypełniała woń gotujacej się zupy z płucek lub innego firmowego zajzajeru...toz przez te wonie stołówkowe pomnik JP2 postawiono w tym a nie innym miejscu...wiele osób słyszało przemykając się o zmierzchu, jak to kardynał szeptał: "Karolu błagam, tylko tam nie wchodź" łza się w oku kreci a wy tu o omletach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka125 Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! 23.10.05, 12:02 bardzo dobre jedzenie i mila obsluge znajdziecie w rafaello przy kruczkowskieo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: ATMOSFERA IP: *.it-net.pl 24.10.05, 12:05 moze mi ktos polecic fajna knajpke na straym iescie gidze mozna sie udac z dziewczyną na kolacje ?? bardzo prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: ATMOSFERA 24.10.05, 20:38 "Złoty Osioł" na Grodzkiej.Urocze miejsce i dobra kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: ATMOSFERA 26.10.05, 00:59 Popieram, popieram! "Złoty Osioł" jest super. Super klimat, super wystrój i obsługa, szczególnie kelnerki. Pyszne grzańce. Nie jadłem tam dużo dań, ale te które jadłem były duże, pachnące i naprawdę smaczne. Zawsze. Tylko te ceny mogłyby być trochę niższe, ale dzięki temu nie wszystkich klientów na to stać i knajpa nie przypomina typowej, zadymionej, z głośną muzyką knajpy studenckiej. Chociaż nic nie mam do studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: ATMOSFERA 26.10.05, 01:02 I jeszcze jedno. Złoty Osioł to chyba jedno z najlepszych miejsc na randkę itp spotkania. Za to trochę mniej nadaje się na spotkania kumpli "przy wódce", chociaż i takie tam widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam "koniec swiata" moja ulubiona mordownia :] 24.10.05, 21:22 "pod kogutem" tez fajnie , "pub nr 9" tam zagladam po meczach motoru :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana PIZZA HUT IP: *.devs.futuro.pl 24.10.05, 23:38 Serdecznie polecam Pizze Hut. Przemiła obsługa, kultura, kelnerzy na poziomie, wysoka jakosć jedzenia, jeszcze sie nigdy nie zawiodłam. W promocjach nie ma ściem i haczyków, jasne zasady. Ostatnio najadłam sie za 150 zł a zapłaciłam tylko 50 zł razem z moim partnerem. Promocja "KOŃSKIE ZARCIE" i dolewka Pepsi... mozna zjeść ile wlezie za 25 zł, i kepner nie robi problemów. Mozna tam siedzieć od rana do wieczora i ciągle jeść co tylko dusza zapragnie za jedyne 25 zł. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibione Zdecydowanie polecam Magię i Sielsko- Anielsko, i IP: *.atman.pl / *.atman.pl 25.10.05, 01:19 Paryska na Szopena Ulice miasta i Atrium tez w normie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) stadnina IP: *.chello.pl 25.10.05, 10:08 nie wiem czy jeszcze istnieje, ale było to bardzo miłe miejsce z dobrym jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:01 Alternatywa na Chopina. Super jedzonko i bardzo dobra obsluga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.it-net.pl 25.10.05, 11:43 moze jeszcze ktos cos poleci!!ona pierwszy raz przyjezdza do Lublina, chcialbym ja zabrac na stare miasto i gdzies tam na fajna kolacyjke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: BIAŁA lista pubów, restauracji i knajp!!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.10.05, 21:01 zdecydowanie"Ulice miasta" przy wejściu na Starówkę po prawej stronie Bramy Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś