Dodaj do ulubionych

Szkoły językowe...

05.10.02, 10:11
Mam zamiar podszlifować swój angielski. Którą z lubelskich szkół językowych
polecacie??
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Re: Szkoły językowe... IP: *.lublin.mm.pl 05.10.02, 13:31
      Z czystym sumieniem i pełna odpowiedzialnością polecam A1 na Narutowicza -
      przyjemni lektorzy , którzy dbają żeby sie człowiek nie nudził, brak stresów,
      jest naprawdę miło no i dobrze uczą ( sprawdzone w praktyce).
      • maria_maria Re: Szkoły językowe... 06.10.02, 22:55
        Bezstresowo jest fajnie. Ale nie zawsze cię zmotywuje do wkuwania słówek czy
        konstrukcji. A to, nie oszukujmy jest konieczne do zdawania egzaminów.
        Metodyści - przyjemnie i solidnie - atesty motywują do pracy.
        • Gość: ryża małpa Re: Szkoły językowe... IP: *.lublin.mm.pl 07.10.02, 11:47
          W tym przypadku bezstresowo oznacza, że nikt sie na ci9ebie nie drze jak cos
          źle zrobisz ( jak to mi sie zdarzyło na kursie francuskiego).
          • pepperoni78 Re: Szkoły językowe... 07.10.02, 11:50
            Gość portalu: ryża małpa napisał(a):

> W tym przypadku bezstresowo oznacza, że nikt sie na ci9ebie nie drze jak cos
            > źle zrobisz ( jak to mi sie zdarzyło na kursie francuskiego).
            Wiesz, gdyby ktokolwiek na kurise, za który płacę krzyknął na mnie, postarałbym
            się, że by nie pracował tam już...
            • Gość: otho Re: Szkoły językowe... IP: 217.97.141.* 07.10.02, 19:16
              Gdzie się darli na francuskim. Interesuje mnie to bo wlasnie zaczynam nauke
              tego j. i jest szansa jeszcze na ewentualna zmianę.
              • maria_maria Re: Szkoły językowe... 07.10.02, 23:01
                Nie, no jak ktoś się drze to dowidzenia. Szukasz innego miejsca. A teraz
                wszystkim szkołom zależy na słuchaczach bo jest cienko z naborem. Więc i jakość
                usług powinna być lepsza. Tak naprawdę języka się można nauczyć jakąkolwiek
                metodą i z różnych źródeł jak się człowiek sam do tego porządnie przykłada i
                naprawdę tego chce. Wypróbowałam na sobie.
              • Gość: ryża małpa Re: Szkoły językowe... IP: *.lublin.mm.pl 08.10.02, 08:38
                Nie martw się . To było we francji. A Ty gdzie sie wybierasz ?
                • pepperoni78 Re: Szkoły językowe... 08.10.02, 09:56
                  Myślałem o Felbergu, JDJ, A1, albo Andrzejewskiej. Callana wszyscy znajomi
                  odradzają mi. Zastanawiam się jeszcze nad Fundacją UMCS. EMPIK odpada
                  (bardzo "kocham" tą instytucję chociażby za to, że istnieje).
                  • Gość: Dociek Re: Szkoły językowe... IP: *.umcs.lublin.pl 08.10.02, 10:17
                    Polecam Fundację UMCS z czystego "pracowniczego patriotyzmu".
                    • pepperoni78 Re: Szkoły językowe... 08.10.02, 10:23
                      Gość portalu: Dociek napisał(a):

> Polecam Fundację UMCS z czystego "pracowniczego patriotyzmu".
                      Może mają jakieś zniżki dla "swoich" studentów??
                      • Gość: Dociek Re: Szkoły językowe... IP: *.umcs.lublin.pl 08.10.02, 11:31
                        Tak
                        • pepperoni78 Re: Szkoły językowe... 08.10.02, 13:20
                          Dzięki. Przedzwonię do nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka