pepperoni78 05.10.02, 10:11 Mam zamiar podszlifować swój angielski. Którą z lubelskich szkół językowych polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża małpa Re: Szkoły językowe... IP: *.lublin.mm.pl 05.10.02, 13:31 Z czystym sumieniem i pełna odpowiedzialnością polecam A1 na Narutowicza - przyjemni lektorzy , którzy dbają żeby sie człowiek nie nudził, brak stresów, jest naprawdę miło no i dobrze uczą ( sprawdzone w praktyce). Odpowiedz Link Zgłoś
maria_maria Re: Szkoły językowe... 06.10.02, 22:55 Bezstresowo jest fajnie. Ale nie zawsze cię zmotywuje do wkuwania słówek czy konstrukcji. A to, nie oszukujmy jest konieczne do zdawania egzaminów. Metodyści - przyjemnie i solidnie - atesty motywują do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Szkoły językowe... IP: *.lublin.mm.pl 07.10.02, 11:47 W tym przypadku bezstresowo oznacza, że nikt sie na ci9ebie nie drze jak cos źle zrobisz ( jak to mi sie zdarzyło na kursie francuskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Szkoły językowe... 07.10.02, 11:50 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > W tym przypadku bezstresowo oznacza, że nikt sie na ci9ebie nie drze jak cos > źle zrobisz ( jak to mi sie zdarzyło na kursie francuskiego). Wiesz, gdyby ktokolwiek na kurise, za który płacę krzyknął na mnie, postarałbym się, że by nie pracował tam już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Szkoły językowe... IP: 217.97.141.* 07.10.02, 19:16 Gdzie się darli na francuskim. Interesuje mnie to bo wlasnie zaczynam nauke tego j. i jest szansa jeszcze na ewentualna zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_maria Re: Szkoły językowe... 07.10.02, 23:01 Nie, no jak ktoś się drze to dowidzenia. Szukasz innego miejsca. A teraz wszystkim szkołom zależy na słuchaczach bo jest cienko z naborem. Więc i jakość usług powinna być lepsza. Tak naprawdę języka się można nauczyć jakąkolwiek metodą i z różnych źródeł jak się człowiek sam do tego porządnie przykłada i naprawdę tego chce. Wypróbowałam na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Szkoły językowe... IP: *.lublin.mm.pl 08.10.02, 08:38 Nie martw się . To było we francji. A Ty gdzie sie wybierasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Szkoły językowe... 08.10.02, 09:56 Myślałem o Felbergu, JDJ, A1, albo Andrzejewskiej. Callana wszyscy znajomi odradzają mi. Zastanawiam się jeszcze nad Fundacją UMCS. EMPIK odpada (bardzo "kocham" tą instytucję chociażby za to, że istnieje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociek Re: Szkoły językowe... IP: *.umcs.lublin.pl 08.10.02, 10:17 Polecam Fundację UMCS z czystego "pracowniczego patriotyzmu". Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Szkoły językowe... 08.10.02, 10:23 Gość portalu: Dociek napisał(a): > Polecam Fundację UMCS z czystego "pracowniczego patriotyzmu". Może mają jakieś zniżki dla "swoich" studentów?? Odpowiedz Link Zgłoś