Dodaj do ulubionych

Dostęp do internetu

11.11.05, 15:56
inter media na zolnierskiej to lipa nie ma takiego numeru i nie otwieraja drzwi
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: Dostęp do internetu IP: *.chello.pl 14.01.06, 18:11
      Inter-Media uważajcie wszyscy na nich.Brak nuneru,brak serwisu,prędkości
      modemowe a obiecują 128 i 256kb. Nie dotrzymują umowy nie ma netu godzinamy!!
      • Gość: znany Re: Dostęp do internetu inter media!!! IP: 83.238.121.* 28.01.06, 22:03
        to lipa obiecują 128 a jest predkośc modemowa brak serwisu brak odpowiedzi z
        ich strony i wielkie oszustwo!!!cała firma to wielka pomyłka!!
        proszę zobaczyc na ich warunki umowy a na faktyczną predkośc może ktośpodpowie
        jak z ta firma trzeba siedogadac niech zwrócą koszty lub robia tak aby kazdy
        był zadowolony
        • robertw18 GW trąci "niegramotną wiochą"... 03.12.06, 20:27
          "Extrasy" - to chyba wynalazek dokonany zbiorowym wysiłkiem,
          który najpierw ślina na język przyniosła rozmówcy piszącego (tzn. "ekstrasy"), a potem został "unaukowiony" poprzez wprowadzenie, też błędne, do spolszczenia "x".
          Nie lepij napisać: "dodatki" lub "dodatkowo", jeśli nie umie się używać słowa "extra"?
          Wysilając się tak jak to zrobiono GW sprowadza się do poziomu "uczonego" sposobu mówienia a la p. Wałęsa i nieco trąci wioską z czasów niepiśmiennych.
          Pozdr.
          • qqbek GW jest ostoją niegramotnych redaktorów... 14.10.08, 08:36
            ...bo kto to widział, żeby "Internet" (nazwa własna) pisać z małej litery... i
            to w tytule... co następne? "Gazeta w lublinie"???

WSTYD!
            • empi Re: GW jest ostoją niegramotnych redaktorów... 14.10.08, 09:50
              * Czy można już pisać "internet" (przez małe "i")? (surman23@msn.com)
              Można. Wprawdzie nowe słowniki ortograficzne (wydane dwa-trzy lata
              temu) .odnotowują ciągle wyłącznie pisownię wielką literą, Internet,
              ale znane jest już w tej sprawie stanowisko językoznawców. Otóż w
              jednym z komunikatów Rady Języka Polskiego PAN (nr1/8 z 2001 r.)
              podano takie oto wyjaśnienie: "Internet to nazwa własna sieci
              informatycznej i dlatego, jak każda taka nazwa, musi być pisana
              wielką literą. Jak jednak wiadomo, nazwy własne czasami zaczynają
              żyć swoim życiem i stają się nazwami pospolitymi - odnoszą się wtedy
              do wszystkich obiektów danego typu. Tak było np. z walkmanem
              (pierwotnie przecież był to odtwarzacz firmy Sony) i z adidasami.
              Słowo "Internet" po jakimś czasie zaczęło nazywać każdą sieć
              informatyczną - w tym znaczeniu jest pisane małą literą, internet. A
              zatem - są możliwe dwa rodzaje pisowni, w zależności od znaczenia:
              Internet (nazwa własna sieci informatycznej) i internet (nazwa
              własna każdej sieci)".

MACIEJ MALINOWSKI
              mistrz polskiej ortografii
              mlkinsow@angora.com.pl
              www.obcyjezykpolski.interia.pl

Może ten cytat Ci wyjaśni. Więcej na temat nazw własnych na stronie
              tego autora. W googlach jeszcze więcej. :)
              pzdr.
      • mire2712 Re: Dostęp do internetu 28.01.06, 22:50
        Może ktoś podpowie jak mamy z tą firma zrobic aby nakłonic ich do zwrotu
        gotówki za instalacje oraz niech sobie zabiora te kable wiszace na klatkach
        oraz pootwierane skrzynki z hubami. a przede wszystkim zwrot za instalacje
        • Gość: ktoś Re: Dostęp do internetu IP: 83.238.121.* 05.02.06, 22:20
          dzisznowu 25kb/s pare dni temu dzwoniłem do nich na nr.4446604 ale włączył sie
          fax i znowu prezes nie odbierał komórki.
          ale jeszcze nie wie co go czeka
          • Gość: znany Re: Dostęp do internetu IP: 83.238.121.* 09.02.06, 19:21
            Jesli chodzi o Inter-Media troche zwiekszył z 27kb/s mam teraz 40kb/s
            Jesli ktoś chce mieć problemy to proszę P.s(więcej nerwów niż ta Firma warta .
            Olewają klientów!!!
            • Gość: Troy Re: Dostęp do internetu IP: *.pronet.lublin.pl 24.02.06, 09:21
              ja wziołem sobie pronet, mam 1024 i mi necik zapierdziela :) niemam problemów
              miła obsługa, publiczne IP, chociarz na początku narzekałem to teraz ejstem
              zadowolony :)
        • mire2712 Re: Dostęp do internetu 21.02.06, 18:26
          brak słów własciciele nie maja wstydu ani ambicji na tyle pisania dalej
          telefonów nie odbieraja a predkośc usypiająca tak szybko otwiera poczte i
          stronki iz człowiekowi spac sie chce
    • Gość: svrado5 Re: Dostęp do internetu IP: *.it-net.pl 04.02.06, 13:14
      Wystrzegajcie sie it-netu!
      Od 3 tygodni zamiast miec internet 512 kb/s mam 88!
      Nie moge grac jedyne co na tym ich niby szybkim internecie zrobic to sprawdzic
      poczte.
      Chyba zmienie firme.
      NIE POLECAM !
      • rilian Re: Dostęp do internetu 04.02.06, 14:53
        no, niestety it-net się psuje... nie chodzi nawet wcale o prędkości, które
        zbliżają się do tych z umowy niezwykle rzadko, co o awaryjność. ostatnio prawie
        codziennie wykonuję do nich telefon "co tym razem"?...
      • komorka.purkinijego Re: Dostęp do internetu 01.12.06, 16:14

it-net to lipa. Wiele obiecuja i na obietnicach sie konczy. Predkosc widniejaca
        na umowie...mialem tylko na umowie. Gdy zglosilem ten problem po
        tygodniu,kolezka z wielka pretensja wydarl sie na mnie,dlaczego tak pozno
        zglosilem...A co to ku**a ja jestem uslugodawca?Pies im morde
        lizal,zrezygnowalem z uslug tych pajacow za chamstwo i arogancje.

--
        "Wszyscy ludzie, którzy naprawdę wierzą w siebie znajdują się w domach
        wariatów." (Chesterton)
    • Gość: ktos Re: Dostęp do internetu Inter-Media nigdy!!!!!! IP: 83.238.121.* 06.02.06, 18:23
      UWAGA tylko nie inter-media lepiej nie mieć wcale internetu niż kożystac z tej
      dziwnej firmy jak inter-media to lipa dziwny gośc!!
      • Gość: Anka gdzie to ma siedzibę? IP: *.chello.pl 06.02.06, 22:17
        gdzie inter - media ma siedzibę? Podejrzewam,że to firma, na którą chce
        wymienić dotychczasowe UPC
        • dizel8 Re: gdzie to ma siedzibę? 06.02.06, 22:50
          Gość portalu: Anka napisał(a):
          > gdzie inter - media ma siedzibę? Podejrzewam,że to firma, na którą chce
          > wymienić dotychczasowe UPC

gdzie ma siedzibe to niewiem dokładnie chyba na Żołnierskiej.A z tą zmianą to
          chyba żartujesz.W tej chwili w Lublinie nie ma nic lepszego niż chello.Większość
          tych osiedlówek to się może schować.No chyba że wolisz mieć ciągłe awarie netu
          to prosze bardzo
          • Gość: Anka Re: gdzie to ma siedzibę? IP: *.chello.pl 07.02.06, 12:46
            ups, ale na razie mam chello promocyjne za 50 zł - fakt,że jestem zadowolona z
            niego. Jest jakaś firma na Majdanku /z Żelaznej?/, która ma normalną cenę jak
            UPC promocyjną
      • Gość: gość Re: Dostęp do internetu Inter-Media nigdy!!!!!! IP: 83.238.121.* 06.03.06, 17:55
        coś odwaliło narazie działa normalnie przecietnie nigdy tak nie działało jak
        teraz przy 128 mam 98 lub 100 jest powód do radości
    • Gość: santonio Re: Dostęp do internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:02
      Internet w Reset Net to jak wygrana w TOTO-LOTKA>
      Ponad 2 lata byłem użytkownikiem sieci "dzięki" resetnetowi.Niestety,tam
      deszcz,śnieg,burza,kradzieże i inne zdarzenia stały na przeszkodzie,aby dobrze
      to działało.Transfer stale poniżej krytyki.Nawet 24 godziny potrafili nie
      odbierać telefonu gdy była awaria,a płacić trzeba było za wszystko.
      Od 5 miesięcy mam Neostradę i jest wreszcie jak należy.
      • dizel8 Re: Dostęp do internetu 10.02.06, 18:46
        Z moich obserwacji patrząc po znajomych i u siebie wynika,że tak naprawde
        większość tych osiedlówek w Lublinie to niestety mizeria.Jedyne firmy z
        dostawców osiedlowych działające przyzwoicie,w przystępnych cenach i dbające o
        klienta to it-net i pronet.Dobrze chodzi też chello i neo.Jeśli ktoś ma w bloku
        do wyboru jakąś słabą osiedlówke to lepiej wybrać już neo lub chello z limitami
        niż potem się męczyć i kląć.
        • Gość: ktoś Re: Dostęp do internetu IP: 83.238.121.* 10.02.06, 23:34
          masz racje własnie namawiam znajomych aby dać sobie spokój z Inter Media i
          założyc neostrade
          • Gość: gość Re: Dostęp do internetu IP: *.chello.pl 16.02.06, 17:47
            Mam chello juz z rok i an początku moze masz małe limity,ale to an poczatku pozniej na 512 ciagnełam po kilka filmów miesiecznie itp <LOL> Własnie mama dylemat bo konczy mie sie promocja w chello i szukam dobrego dostawce na Czechowie:|
            • Gość: gość Re: Dostęp do internetu IP: 83.238.121.* 02.03.06, 10:50
              i znowu lipa internetu nie ma telefonów nie odbieraja i znowu nie bedzie
              odliczone jak zwykle tak działa firma Inter-Media
              • redakcja_lublin Re: Dostęp do internetu 03.03.06, 11:14
                Usunęliśmy firmę Inter-Media z wykazu, ponieważ nie odpowiada na telefony i
                mejle, jej strtona internetowa nie działa. Prawdopodobnie już ta firma nie
                istnieje.
    • Gość: AspireNN Re: Dostęp do internetu IP: 12.11.149.* 03.03.06, 12:12
      A ja nie polecam uslug firmy Multimedia, ktora wprawdzie wydaje sie duza i powazna, ale jakos uslug i podejscie do klienta ma niczym osiedlowka prowadzona przez pietnastolatka...

-----------
      Forum Luforum, czyli lubelskie forum internetowe
      www.luforum.prv.pl
      • Gość: bronia Re: Dostęp do internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:35
        Ja byłam abonentką MM.Miałam pakiet 3in1.Telefon działał fatalnie,internet drogi i dosyć częste przerwy.Zrezygnowałam.Mam telefon z Netii (przeprosiłam się),a internet mam z ReniCom.Na poczatku były drobne niedociągnięcia.Teraz internet śmiga (512-bez ograniczeń w ściąganiu plików).I cenowo lepiej niż w MM.I inne,bezpłatne udogodnienia,za które MM żądała opłat.Oby tak dalej z internetem.Jestem jak na razie zadowolona.
      • Gość: Drapcia Re: Dostęp do internetu IP: *.lublin.mm.pl 03.12.06, 12:04
        Ja właśnie zrezygnowałam z usług MM. Bardzo się cieszę. Mam dośc płacenia
        wysokich racunkow za byle jaką prędkośc łącza.
    • Gość: zakochany Re: Dostęp do internetu IP: 83.238.201.* 05.03.06, 14:57
      Znam wiele firm oferujacych lacza internetowe, lecz tylko kilka jest godnych
      polecenia, na ich tle stanowczo wybija sie firma NOWANET. Bardzo szybkie lacza
      dostepowe, setki zadowolonych klientow, konkurencyjne ceny oraz administrator
      sieci, który jest zawsze gotowy do pomocy. To wszystko sklada sie na tak
      pochlebna moja ocene. oczywiscie nie jest to tekst sponsorski i nikt mi za to
      nie placi:PP
      • Gość: adaś Re: Dostęp do internetu IP: *.chello.pl 28.10.07, 23:52
        nie przesadzasz czasem? Obsługa OK- dużo normalniejsza niż ta w IT-Necie ale
        teraz kiedy studenci zjechali do Lublina, chyba coś nie wyrabiają na łączach i stronki
        się po prostu wloką:( W weekendy prędkość padającego modemu i pingi na googla
        koło tysiąca (!) ms a do najtańszych Nowanet przecież nie należy!
        • Gość: Konsel Re: Dostęp do internetu IP: *.chello.pl 10.01.08, 05:26
          No tak. Jak studenci zjechali do Lublina widać było spadki prędkości w NowaNet.
          Jednak po około 2 tygodniach poprawili szkielet i rozkręcili łącza. Ja tam
          jestem zadowolony jak siedzę u nich na łączu. Niestety na części LSM nie mają
          sieci kablowej bo wiadomo jaka to spółdzielnia z prlu rodem co blokuje wszystko
          co się da żeby tylko coś skapnęło. Działa jak w umowie, ciągle mi podnoszą
          prędkość jak zmieniają cennik wiec jestem zawsze na aktualnym pakiecie, jak się
          coś zwali i dzwonie to albo już o tym wiedzą i są w drodze albo najdalej w
          godzinę wszystko naprawione. Jak działa na radiu nie wiem .. ale radio w mieście
          to loteria więc na pewno nie jest miarodajne. Generalnie polecam.
          • Gość: r Re: Dostęp do internetu IP: *.opera-mini.net 25.11.08, 16:56
            Naprawde piszemy o tej samej sieci??? :)
    • mire2712 Re: Dostęp do internetu UWAGA!!!! 08.03.06, 10:32
      Uwaga od pary dni ten denny dotychczas necik zawala jak szalony nigdy tak nie
      szmigał mam w umowie 128 i teraz od kilku dni cały czas około 100 -120
      Ludzie aż sie usmiech cisnie to tak jak nowe życie
      Pozdrawiam Prezesa
    • Gość: romnot Re: Dostęp do internetu IP: *.pronet.lublin.pl 02.04.06, 01:31
      A ja mam w Pronecie, internet chodzi na okroglo, bez problemow, bez limitow, na
      deklarowane, symetryczne 1024 kb/s. Przez 2 tyg. wyszlo/doszlo 100GB danych,
      polecam. Wszystko za jedyne 63zl, instalacja gratis i 2 mies. za darmo :)
    • Gość: zbig Re: Dostęp do internetu IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 29.07.06, 22:14
      są dostawcy internetu,którzy za cenę 55zł,oferują prędkość 512
      • Gość: Anka Re: Dostęp do internetu IP: *.chello.pl 29.07.06, 23:14
        Dawaj ich!!!
    • Gość: Idiota Przeczytaj!!! oszukali mnie IP: *.chello.pl 18.11.06, 18:17
      Firma UPC (chello) podpisała ze mną umowę miesiąc temu.Miałobyć 39zł za miesiąc a przyszedł rachunek za 73zł!!! Na niepodległości w Lublinie.Jak dorwe Gościa co mi to sprzedał to.. Uważajcie na tych złodzieii!!!
      • zo_h Re: Przeczytaj!!! oszukali mnie 18.11.06, 19:10
        Na przyszłość uważąj co podpisujesz ... pewnie 73 zł to kwota łączna "pakiet TV"
        + internet.

Pozdrawiam.
    • Gość: Lublinianin Re: Dostęp do internetu IP: 87.246.214.* 01.12.06, 10:12
      A ja czekam na instalację internetu z firmy Pronet i doczekać się nie mogę,
      dodzwonić też nie. Miało być 30 dni lub trochę dłużej i co? Nikt nawet się nie
      pofatyguje, by zadzwonić i przeprosić.
      • Gość: itp itd Re: Dostęp do internetu IP: 87.239.244.* 01.12.06, 11:09
        Telprojekt - 1024 kb/s - 55 zł
        • Gość: A. Re: Dostęp do internetu IP: *.telprojekt.pl 02.12.06, 18:10
          Sąsiad? :):)
          • Gość: . Re: Dostęp do internetu IP: *.telprojekt.pl 07.12.06, 23:41
            Telprojekt: 2 Mbit-65 zl(umowa 24 miesiące) lub 85 zl (12 miesięcy).
    • Gość: br0nia Re: Dostęp do internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:36
      Był dobry rencom.Teraz schodzi na dziady.Mam zastrzeżenia.Prędkość maleje,a cena abnamentu na tym samym poziomie.Zamierzam zmenić operatora.Z likwidacją usterek im się nie spieszy.A tak dotychczas ich chhwaiłam.

• Gość: pyatnie Re: Dostęp do internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:48
        powiedzcie mi czy ten ProNet jest bezprzewodowy?? Czy moze montuja jakas antene
        lub do telefonu sie podlaczaja? Jestem niezorientowany i za wszelkie info bede
        wdzieczny :)))
        • micra dostęp do Internetu z ProNetu 04.12.06, 16:07
          Dostajesz gniazdko w standardzie Ethernet - czyli istnieje możliwość wpięcia
          kabelka (skrętki) z wtyczką RJ-45 i podłączenia do karty sieciowej w komputerze
          lub routerze, by sygnał rozprowadzić na wiele komputerów (jeżeli masz więcej w
          mieszkaniu).
          • Gość: Konsel Re: dostęp do Internetu z ProNetu IP: *.chello.pl 10.01.08, 05:28
            A robią tak wszyscy poza sieciami telewizyjnymi. To ci nowina ;-P
        • monika25lbn Re: Dostęp do internetu 08.12.06, 13:36
          A ja z Proneta jestem zadowolona.Jak cos nie dziala czy sie cos dzieje
          wystarczy zadzwonic i wszystko wyjasnia,powiedza co zrobic,co i jak ustawic.
    • Gość: maciek.b Dostęp do internetu IP: *.it-net.pl 06.01.07, 13:26
      ktos tu bardzo zawyzyl stawki w firmie it-net naprawde sa o wiele nizsze.nie
      wiem ale to jakis sabotaz hahahaah
    • Gość: maciek b Dostęp do internetu IP: *.it-net.pl 06.01.07, 13:29
      nie wiem kim jest pan olszewski ktory opracowywal m.innymi cennik na tej stro
      nie ale bardzo zawyzylastawki
      • Gość: raphul Re: Dostęp do internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:11
        nie wiem czy zauważyłeś, ale tekst był pisany w kwietniu 2004 a ostatnia
        aktualizacja jest z marca 2006, może się zmienilo.... :-)
    • Gość: JB Dostęp do internetu IP: *.top.net.pl 04.04.07, 12:15
      Panowie redaktorzy!
      Zamieszczonwe informacje dot.dostepu do internetu sa nieaktualne .
      Doprawdy nie wiem dlaczego zamiszczacie te informacje?
      Czy tylko dlatego aby pochwalic sie ze servis jest bogaty ?
      Nieaktualnosci dotycza prawie wszystkiego,nr.tel. cennika, szybkosci
      internetu,i innych.
      Przekonalem sie o tym chcac zalozyc internet w nowym miejscu zamiszkaninia
      kierujac sie podanymi przez was adresami wykonale kilkanascie telefonow jak
      np. intermdia ul, zolnierska. i inne.
      Albo zlikwidujcie mylace czytelnikow informacje ,albo je zaktualizujcie
      Pisze do panow mocno zbulwersowany tym ze gazeta ktora czytalem bedac w usa
      podaje tak mylace wiadomosci.
      W prasie usa taka sytuacja jest niewyobrazalna.
      JB.d
      DZIWIE SIE ZE OPERATORZY INTERNETU DOTYCHCZS NIE PROTESTOWALI. JB.
    • Gość: necik Re: Dostęp do internetu IP: *.it-net.pl 29.10.07, 09:05
      A ja przestrzegam przed IT-NET.Usługi coraz gorsze,brak jakiejkolwiek reakcji na zgłoszenia.Prędkość "skacze".No i te awarie zbyt często się zdarzają.A to kabel ktoś przetnie,to znowu woda zaleje urządzenie.Innym razem"wina nie leży po stronie IT-NET"
      Jednym słowem patałachy i mało wiarygodni.Ponadto oszukują w warunkach umowy.
    • Gość: Marcin Dostęp do internetu IP: *.enterpol.pl 12.11.07, 21:52
      Najwyższy chyba czas żeby ktoś zają sie aktualizacją danych
      lubelskich dostawcow internetu.Od kilku miesięcy nie mogę doszukać
      się informacji na ten temat. Kto np. może obsługiwać ul.
      Dunikowskiego? mfre@poczta.fm
    • Gość: pitupitu A Dot-Net? IP: *.umcs.lublin.pl 13.11.07, 12:06
      Polecacie firmę Dot-Net?
      • Gość: dotnet Re: A Dot-Net? IP: 212.182.17.* 07.12.07, 18:18
        Taka sobie. Wczoraj przez radio 1024 o 20:00 sciągałem 80kb/s
        W porównaniu z modemem TPS 128kb transfer 5kb/s to jest znaczny postęp (może w nocy idzie nawet szybciej). Panienka z telefonu uprzejma, tylko ostatnio zamiast niej słychać jakieś wrzaski (jak przy dogadywaniu się modemów). Z powodu chorowitego serwisu obiecane 48 godzin wydłuża się ok. 3 razy. Podejrzewam, że chłopcy wieją na Zachód. Ale polecam.
        • Gość: shag Re: A Dot-Net? IP: *.171.160.82.crowley.pl 22.04.08, 23:38
          Potrzebny mi byl internet bezprzewodowy w dwa dni, sprawdzilismy chyba wszystkie
          mozliwe oferty uff i wybralismy dotnet, wlasnie od kilku godzinek smiga, po 24h
          od zlozenia zamowienia zjawila sie ekipa, internet od razu smigal Ogolnie moge
          polecic :D
          • Gość: jola Re: A Dot-Net? IP: *.chello.pl 07.06.08, 14:47
            Ja z dotnetem mialam nienajlepsze doswiadczenia- tzn nie weim jak z uslugami, bo
            nie moglam sie o nie doprosic!! dzwonilam tam chyba z 7-8 razy i zaspana pani
            mowila niezmiennie "tak, tak wkrotce sie odezwiemy" po czym dni ciszy i znowu
            dzwonie iz now to samo, a w UPC 2 dni po zloszeniu juz internet byl
            zainstalowany! Takze, za obsluge klienta to DOTNET ma u mnie wielka 2!
    • Gość: skazany na renicom Renicom niepolecam!! Blokują programy p2p IP: 212.182.126.* 27.11.07, 23:27
      Nie polecam renicom poniewaz oficjalnie blokuja programy p2p w sieci. I nie moła obsługa po za tym zawsze Ci wmowia jak cos nie dziala ze to Twoja wina
    • Gość: Konsel Prawda jest taka że większość to i tak Hyperion IP: *.chello.pl 10.01.08, 05:53
      Prawda jest taka że Resetnet, Dotcom, Telprojekt i pare innych sprzedali się
      firmie Hyperion.pl. Podobno Renicom i Netmedia tez ale pewności nie mam. Jak
      jedzie gość z serwisu na osiedle to często nie wie jak jest zbudowana sieć,
      gdzie są urządzenia i co właściwie ma naprawić. Widziałem jak kiedyś latał po
      bloku i szukał na ślepo gdzie to może być z telefonem przy uchu bo akurat byłem
      u kumpla jak padł Resetnet.
    • Gość: krzysio Dostęp do internetu IP: *.chello.pl 18.01.08, 11:13
      jak teraz wygląda cena w UPC (może być pakiet z TV pełnym) za łącze 2 megowe- w
      rzeczywistości? Chyba szykuje mi się przeprowadzka bo łącze mam od 48kilo do 2,5
      mega- w zależności od nastroju sieci:) Jeśli lubicie mocne wyzwania polecam
      NowaNet :)
    • Gość: man Dostęp do internetu IP: *.pronet.lublin.pl 02.02.08, 00:00
      Lepsza Netia! Taniej i nie ma limitu sciagania danych >>> www.netia-lublin.eu
    • Gość: lolek Dostęp do internetu - ResetNet IP: *.resetnet.pl 02.02.08, 09:18
      Ja od początku działalności firmy mam od nich net. Nie narzeka, jestem
      zadowolony. Początki były nie ciekawe, częste awarie. Teraz mam średnio
      500Kbit/s w obie strony, w nocy 1Mbit/s i to wszystko za 39zł. Awarie
      sporadycznie. Dzisiejszy mój pomiar: www.speedtest.net/result/229488849.png
      • Gość: lolek Re: Dostęp do internetu - ResetNet IP: *.resetnet.pl 03.02.08, 01:27
        ... a to pomiar o północy www.speedtest.net/result/229794611.png Za 39 zł
        chyba źle nie jest.
        • Gość: StudentLBN A to potrafi Pronet w godzina ch szczytu :P IP: *.pronet.lublin.pl 13.10.08, 10:58
          www.netmeter.pl/rs/2008409650.png
    • Gość: anja Dostęp do internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 19:19
      A ja nie jestem zadowolona z Dotnetu strasznie olewają ludzi. Jak sie popsuło
      coś z netem to mi wmówili że to przez to że firefoxa używam i polecili zwykłego
      explorera miałam ochotę parsknąć śmiechem. Grozili mi że jeszcze bede musiała
      płacić za ich wizyte... I ostatnio ciągłe braki sygnału... masakra... Nie polecam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka