28.11.05, 10:48
Macie może jakieś informacje aktualne o Euromedzie tym w Leclercu, będzie on
tam jeszcze działał, mam tam zapisamnego syna u pediatry i teraz zbliża sie
termin kolejnego szczepienia a tam wogóle nie można dodzwonić się. Podobno
przyjmują na Króla Rogera ale tam cały czas zajete chyba zrezygnuje z ich
usług. Wyczytałem w prasie że mają jakieś kłopoty finansowe a dziecęcy
ortopeda to strasznie ich zjechał i już tam nie przyjmuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: doroy1 Re: Euromed IP: 83.238.201.* 28.11.05, 11:39
      ja chodze do euromedu na rogera, ja sie moge dodzwonic, moze masz zly numer
      7467363, a o klopotach finasowych nic mi nie wiadomo...
      • Gość: doroy1 Re: Euromed IP: 83.238.201.* 28.11.05, 11:41
        aa przypomnialo mi sie ze tam w leclercu ,maja jakies problemy z pradem i od
        stycznia ma byc ok.
        • mariuszszym Re: Euromed 28.11.05, 12:38
          o Euromedzie pisali w Kurierze albo w Dzienniku teraz nie pamiętam gdzie, ale
          klopoty finansowe potwierdził ktoś z Euromedu więc jest to pewne. Próbóją
          podobno dogadać sie z wierzycielami i ma dzialąć dalej a te kłopoty z prądem to
          nie z powodu budowy tylko niezapłaconych należnosci. Informację o długach
          potwierdziła mi lekarka która tam pracowała ale wyniosła się z uwagi na placenie
          pęsji z bardzo dużym opuźnieniem. Dotej pory byłem zadowolony z ich usług ale
          ostatnio jest strasznie nie informują pacjętów o przełożonych terminach
          szczepień, odsyłają w inne miejsca gdzie mają tymczasowe przychodnie (Rzeckiego
          - ale podobno już tam nie przyjmują). Powoli mam dość.
          • irmyna Re: Euromed 28.11.05, 12:47
            ja też mam pediatrę w Euromedzie, teraz jest na Króla Rogera, a co do Euromedu w
            Leclercu to mi wiadomo np że sądzili się o windę, teraz jest nie czynna, pewnie
            to Leclerc z nich zdziera i mają kłopoty finansowe
            • mariuszszym Re: Euromed 28.11.05, 14:06
              Z tego co ja wiem to oni nie płacą leclercowi i może dlatego ich odłaczyli. Może
              polecicie mi jakiegoś dobrego pediatrę i przychodnię na Porębie lub w okolicy.
    • Gość: marioo1 Re: Euromed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:23
      wczoraj odwiedziłem Euromed na Króla Rogera i zoriętowałęm sie że personelowi
      wogóle nie wolno się wypowiadać o tym czy wogóle wrócą do Leclerka. Chyba raczej
      nie!
      • Gość: grzegorz2 Re: Euromed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 10:19
        na Rogera nie mogę sie dodzwonić
        buuu
        trzeba bedzie zmienić poz

czy ktoś wie co się dzieje z tą przychodnia?
        czy są czanse na lepsze?
        • Gość: annk3 Re: Euromed IP: 212.182.57.* 04.01.06, 13:09
          ja słyszałam że Euromed ma być przeniesiony na Rogera juz na stałe i do
          Leclerca nie wróci, ja już przenoszę się gdzie indziej, bo nie będę dojeżdżać
          na jakieś odlegle dzielnice.Radzę zrobić to samo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka