Dodaj do ulubionych

Prof. Środa w Czwartek. :)

04.12.05, 13:47
Wszystkich chętnych zapraszam w czwartek o godzinie 17.00 na Wydział
Politologii, do uczestnictwa w spotkaniu z prof. Magdaleną Środą. Będzie na
pewno gorąca dyskusja :)O ile pozwolą zadwać pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: emigrant Środa profesorem? Zgłupiałeś?! IP: *.athome235.wau.nl 04.12.05, 14:53
      Ona jest tylko zwykłym doktorem z żenująco marnym dorobkiem naukowym *żadnych
      znaczących publikacji za granicą).
      • gabriel Re: Środa profesorem? Zgłupiałeś?! 04.12.05, 15:25
        Za to ma wiele znaczących wypowiedzi, które za granicą są znane, choćby tą o
        religi, kościele i przemocy w rodzinie.
        A tak na poważnie, to piszę tak jak stoii na plakacie. Więc nie do mnie proszę
        kierować pretnesje.
        • Gość: aron Re: Środa profesorem? Zgłupiałeś?! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 04.12.05, 21:36
          niestety nie będę mógł przyjść ale zadajcie jej w moim imieniu pytanie. Skoro
          katolicyzm powoduje zwiększenie przemocy w rodzinie, to dlaczego w Rosji która
          jest w zdecydowanej większości ateistyczna w ogóle się zdarzają takie przypadki?
          • robertw18 CZY TRZEBA MINISTRA/Y OD RÓWNEGO STATUSU HOMOSEKSU 05.12.05, 20:12
            ALISTÓW? O to też można się jej spytać, zwłaszcza jeśli brała udział
            w "paradzie równości". I czy trzeba ministra od równego statusu zwolenników PD
            lub Samoobrony (bo zdaje się są nierówno reprezentowani wśród dziennikarzy
            państwowej telewizji)?
            Pozdr.
        • Gość: emigrant Zapytaj ją,dlaczego nieprawnie używa tytułu prof? IP: *.athome235.wau.nl 04.12.05, 22:22
          To zdaje sie jest chyba naruszenie ustawy o tytułach i stopniach naukowych i
          jest karalne?
          • gabriel Re: Zapytaj ją,dlaczego nieprawnie używa tytułu p 04.12.05, 22:37
            Emigrant, ze swoimi pretensjami kieruj się do redakcji tygodnika Polityka, która
            drukuje plakaty na to spotkanie. A nie do nas.
            Ja też niestety nie będę mógł się pojawić na tym spotkaniu, bo chętnie bym zadał
            Pani byłej już rzecznik pytania których kiedyś nie zadałem - a w brodę sobie
            pluje za to - ówczesnej minister od równego statusu Jarudze Nowackiej.
    • shawman Re: Prof. Środa w Czwartek. :) 05.12.05, 17:31
      Ja przyjdę... Może być ciekawie. :]
      • gabriel Re: Prof. Środa w Czwartek. :) 05.12.05, 19:07
        A ja kuchnia nie mogę, szlag człowieka trafia. Choc może może się uda. ale
        raczej bardzo w to wątpię :)
    • Gość: emigrant mam nadzieję,że ukaże się o tym wzmianka IP: *.athome235.wau.nl 06.12.05, 21:23
      Ale raczej liczę na komentarze na forum, bo oczywiście redaktorzyna wybiórczej
      wykreuje wokół środy ołtarzyk i same laurki zamieści w opisie spotkania ;)

• andrzej.sawa Są chyba ładniejsze dni tygodnia 06.12.05, 21:33
        Nie macie większych zmartwień.
        Niedziela to bardzo fajny dzień,a wy o tym czwartku czy innej środzie.
        Milszych dni życzę
    • aferal.z.po Re: Prof. Środa w Czwartek. :) 07.12.05, 00:00
      podziwiam ją za to ze ma odwage odwiedzić ten ciemnogród
      • maniek.kilof a za urodę ją też podziwiasz?? ;))) 07.12.05, 00:52
        to napisz maila do Playboy'a - może jej zaproponują sesję i będzie to największy
        hardcore, jaki się pojawi na jego łamach - mało kto będzie w stanie obejrzeć
        wszystkie zdjęcia i się nie porzygać ;D
    • Gość: roch i co z tą środą? była? czy się bała przybyć? ;) IP: *.echostar.pl 08.12.05, 21:38
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka