gabriel 04.12.05, 13:47 Wszystkich chętnych zapraszam w czwartek o godzinie 17.00 na Wydział Politologii, do uczestnictwa w spotkaniu z prof. Magdaleną Środą. Będzie na pewno gorąca dyskusja :)O ile pozwolą zadwać pytania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emigrant Środa profesorem? Zgłupiałeś?! IP: *.athome235.wau.nl 04.12.05, 14:53 Ona jest tylko zwykłym doktorem z żenująco marnym dorobkiem naukowym *żadnych znaczących publikacji za granicą). Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Środa profesorem? Zgłupiałeś?! 04.12.05, 15:25 Za to ma wiele znaczących wypowiedzi, które za granicą są znane, choćby tą o religi, kościele i przemocy w rodzinie. A tak na poważnie, to piszę tak jak stoii na plakacie. Więc nie do mnie proszę kierować pretnesje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Środa profesorem? Zgłupiałeś?! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 04.12.05, 21:36 niestety nie będę mógł przyjść ale zadajcie jej w moim imieniu pytanie. Skoro katolicyzm powoduje zwiększenie przemocy w rodzinie, to dlaczego w Rosji która jest w zdecydowanej większości ateistyczna w ogóle się zdarzają takie przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 CZY TRZEBA MINISTRA/Y OD RÓWNEGO STATUSU HOMOSEKSU 05.12.05, 20:12 ALISTÓW? O to też można się jej spytać, zwłaszcza jeśli brała udział w "paradzie równości". I czy trzeba ministra od równego statusu zwolenników PD lub Samoobrony (bo zdaje się są nierówno reprezentowani wśród dziennikarzy państwowej telewizji)? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Zapytaj ją,dlaczego nieprawnie używa tytułu prof? IP: *.athome235.wau.nl 04.12.05, 22:22 To zdaje sie jest chyba naruszenie ustawy o tytułach i stopniach naukowych i jest karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Zapytaj ją,dlaczego nieprawnie używa tytułu p 04.12.05, 22:37 Emigrant, ze swoimi pretensjami kieruj się do redakcji tygodnika Polityka, która drukuje plakaty na to spotkanie. A nie do nas. Ja też niestety nie będę mógł się pojawić na tym spotkaniu, bo chętnie bym zadał Pani byłej już rzecznik pytania których kiedyś nie zadałem - a w brodę sobie pluje za to - ówczesnej minister od równego statusu Jarudze Nowackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Prof. Środa w Czwartek. :) 05.12.05, 17:31 Ja przyjdę... Może być ciekawie. :] Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Prof. Środa w Czwartek. :) 05.12.05, 19:07 A ja kuchnia nie mogę, szlag człowieka trafia. Choc może może się uda. ale raczej bardzo w to wątpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant mam nadzieję,że ukaże się o tym wzmianka IP: *.athome235.wau.nl 06.12.05, 21:23 Ale raczej liczę na komentarze na forum, bo oczywiście redaktorzyna wybiórczej wykreuje wokół środy ołtarzyk i same laurki zamieści w opisie spotkania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Są chyba ładniejsze dni tygodnia 06.12.05, 21:33 Nie macie większych zmartwień. Niedziela to bardzo fajny dzień,a wy o tym czwartku czy innej środzie. Milszych dni życzę Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: Prof. Środa w Czwartek. :) 07.12.05, 00:00 podziwiam ją za to ze ma odwage odwiedzić ten ciemnogród Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kilof a za urodę ją też podziwiasz?? ;))) 07.12.05, 00:52 to napisz maila do Playboy'a - może jej zaproponują sesję i będzie to największy hardcore, jaki się pojawi na jego łamach - mało kto będzie w stanie obejrzeć wszystkie zdjęcia i się nie porzygać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roch i co z tą środą? była? czy się bała przybyć? ;) IP: *.echostar.pl 08.12.05, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś