Dodaj do ulubionych

Radio jest moją pasją

06.12.05, 16:12
Bardzo ciekawi mnie praca w radiu, a konkretnie to reportaż radiowy. Nie mam żadnego doświadczenia, nie wiem tez czy mam odpowiednie predyspozycje, ale bardzo chciałbym spróbować swoich sił w tym zawodzie. Niestety nie mam pojęcia jak to zrobić, do kogo się zwrócić, wiec proszę was o rade.
Obserwuj wątek
    • Gość: aron Re: Radio jest moją pasją IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 06.12.05, 16:20
      zapisz się do Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu

www.wsksim.edu.pl/
    • Gość: Anna Re: Radio jest moją pasją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:19
      No chyba najlepiej zgłoś się do jakiegoś radia.W Radiu Lublin jest świetny
      dział reportażu. Ja studiuje dziennikarstwo i miałam zajęcia z szefową tego
      działu.Bardzo sympatyczna kobieta. Ale chyba niełatwo się tam wkręcić.
    • Gość: kloo Re: Radio jest moją pasją IP: *.stegny.2a.pl 06.12.05, 20:27
      Do radia Centrum niedawno był nabór, podobno kiepsko było z kandydatami, może
      jeszcze nadal kogoś poszukują
    • Gość: gral Re: Radio jest moją pasją IP: *.lublin.mm.pl 07.12.05, 12:41
      Wiesz moja koleżanka zapisała sie na warsztaty dziennikarskie i był tam zajecia
      tez z reportażu radiowego. Niestety było to w Bydgoszczy, ale poszukaj moze
      jest cos takiego organizowane w lublinie
    • Gość: kaska Re: Radio jest moją pasją IP: *.lublin.mm.pl 08.12.05, 15:53
      spróbuj poszukac jakiegos studium
      • folkatka Re: Radio jest moją pasją 08.12.05, 17:29

Moja kolezanka zapisała sie na podyplomowe studium dziennikarskie, i miała
        praktyki w jednym z lubelskich stacji radiowych. Wypadła na tyle dobrze, że
        zaproponowano jej angaż na stałe.
        • Gość: krolik82 Re: Radio jest moją pasją IP: *.lublin.mm.pl 12.12.05, 18:40
          mozesz mi podac jakies namiary na to studium
    • Gość: mobi Re: Radio jest moją pasją IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:43
      Do Rydzyka!!!!!!
      • Gość: kluska Re: Radio jest moją pasją IP: *.lublin.mm.pl 09.12.05, 16:29
        do rydzyka ha ha ha
    • psiajucha666 Re: Radio jest moją pasją 09.12.05, 22:10
      Znam świetne miejsce, gdzie możesz zrealizowac swoje pasje. Spotkania odbywają
      sie dość późno, w piątki i soboty tuż przy pubie Trzecia Strefa na Starym
      Mieście przy ul. Złotej. Najlepiej, gdybyś zabrał ze sobą sprzęt i zwariowane
      pomysły. Dzięki tym spotkaniom od kilku lat blisko współpracuję z dwoma
      redaktorami. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka