Dodaj do ulubionych

RESERVED w Lublinie...

12.12.05, 12:46
Słuchajcie, musicie mi coś wyjaśnić. Za głowę się biorę i nie rozumiem, co was w tym Lublinie nakłania do marzeń o takim sklepie? Ani te ciuchy nie są czymś specjalnym, ani marka nie jest jakaś świetna... a wy CIĄGLE, notorycznie na forum podnosicie temat tej sieci sklepów. Ale nuda! Uważacie, że jak otworzą taki sklep, to lepiej będzie tam coś kupić niż np. tam, gdzie ja kupuję "dresy" - Nike, Adidas i tego typu sklepy? Nie rozumiem fenomenu sklepów Reserved.
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 12:47
      tajemnica.poliszynela napisał:

> ... a wy CIĄGLE, notorycznie na foru
      > m podnosicie temat tej sieci sklepów.

Przecież o czymś trzeba gadać!
      • tajemnica.poliszynela Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 12:52
        Ale ile można gadać o czymś tak beznadziejnym? Zastanawiam się: pewnie autorzy tych tektów to osoby, które raz do roku zajeżdżają do stolicy i jadą do tej durnej galerii mokotów, z gałami na nosie wpatrują się w bzdurne butiki. Tylko po co przelewają takie wrażenia na forum?
        • gabriel Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 13:37
          To się nazywa potęga marketingu. Jeśli nie umiesz czegoś przedać, to nie znaczy
          że Twój produkt jest zły, tylko nie znalazłeś wystarczająco głupich klientów.
          • tajnos.agentos Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 14:31
            Amen!:-)
            • tajemnica.poliszynela Re: RESERVED w Lublinie... 09.01.06, 21:41
              potwierdzam...
              • tajemnicza.petronela Re: RESERVED w Lublinie... 10.01.06, 00:16
                Ty sie za markietyngi Poldus nie bierz. To nie na Twoje glowe. No. Ale ja to
                juz pódem do kurnej chaty i siem polozem. Bo zmachana zem starsznie, No Poldus,
                Dobranoc. no!
    • mali_bu Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 15:04
      Reserved w niektórych głowach to taka ... Coca-Cola czy jeansy w czasach PRLu.
    • Gość: Dom Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.range86-135.btcentralplus.com 12.12.05, 16:24
      W Rzeszowie sa dwa-mozecie sobie jeden zabrac.
      • Gość: mm Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.12.05, 16:26
        dwa?? niby gdzie drugi??
        • signal00 Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 20:28
          Haha właśnie mialem o tym napisać :) Jakby co to multipleks i lotnisko też
          mamy. Fajnie niedaleko mieć taki Rzeszów.
          • aron2004 Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 20:41
            i w Siedlcach jest Reserved i w Puławach jest.
            • marketowiec Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 20:42
              A macie multipleks albo lotnisko?
              • Gość: Normalny Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:31
                A macie dwa uniwersytety? I tak po rozum przyjeżdżacie do nas:-)
              • Gość: Normalny Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:32
                A ile macie teatrów?
                A ile galerii (ale nie handlowych:-)?
                • tajemnica.poliszynela Re: RESERVED w Lublinie... 08.01.06, 23:03
                  Jak ja nie cierpię takich bzdurnych sporów.
                  • tajemnicza.petronela Re: RESERVED w Lublinie... 09.01.06, 09:11
                    Ja tez kochaneczku, ja tez:)
                    • in.vino.veritas Re: RESERVED w Lublinie... 20.02.06, 19:53
                      podróbka!
        • Gość: Dom Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.range86-135.btcentralplus.com 12.12.05, 21:18
          Jeden w galerii graffica a drugi w plaza rzeszow
          • marketowiec Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 21:20
            Markety sensem życia.
            • aron2004 Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 21:30
              a ile macie OBIch w Rzeszowie?
              • gabriel Re: RESERVED w Lublinie... 12.12.05, 23:24
                Teraz atrakcyjnosc miasta mierzy się w posiadanych centrach handlowych, a ja
                wciąż mam przed oczami sceny z terrego Pracheta, nie pamiętam juz dokładnie z
                którego tytułu o świecie dysku w którym to wózki, i samorodzące się supermarkety
                probowały opanować Ankh-Morpork :)
              • des4 Re: RESERVED w Lublinie... 14.12.05, 09:55
                aron2004 napisał:

> a ile macie OBIch w Rzeszowie?

A ile wy Castoram?
                • gabriel Re: RESERVED w Lublinie... 14.12.05, 10:47
                  Dzieci na granicy polsko radzieckiej w latach dwudziestych krzyczą do siebie
                  przez rzekę.
                  - A my mamy chleb - krzyczą dzieci radzieckie
                  - A my mamy, chleb z masłem - odpowiadają dzieci polskie
                  - A my mamy towarzysza Stalina
                  - A my będziemy mieć towarzysza Stalina
                  - A to nie będziecie mieli chleba z masłem.........
                • aron2004 Re: RESERVED w Lublinie... 14.12.05, 12:01
                  wy macie 1 Castoramę, a my 2 OBI. Rzeszów to jednak żałosne zad...pie.
                  • mali_bu Re: RESERVED w Lublinie... 14.12.05, 13:40
                    aron2004 napisał:

> wy macie 1 Castoramę, a my 2 OBI. Rzeszów to jednak żałosne zad...pie.

Jak Sunflower to przeczyta, to się normalnie wścieknie!
                    • aron2004 Re: RESERVED w Lublinie... 14.12.05, 14:38
                      mali_bu napisał:

> aron2004 napisał:
                      >
                      > > wy macie 1 Castoramę, a my 2 OBI. Rzeszów to jednak żałosne zad...pie.
                      >
                      > Jak Sunflower to przeczyta, to się normalnie wścieknie!

przecież to był żart!
                      • redakcja_swidnik Re: RESERVED w Lublinie... 15.02.06, 21:36

mało śmieszne
                        • mali_bu Re: RESERVED w Lublinie... 16.02.06, 12:16
                          Mi się też nie podobało.
    • Gość: xyz Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:39
      Precz z nachalną promocją tej taniej marki na forum GWL!!!
      • Gość: mmhm.. Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 13.12.05, 09:14
        Pogięło was?
      • mali_bu Re: RESERVED w Lublinie... 13.12.05, 12:42
        Jedynym sposobem zakończenia tej nachalnej promocji jest jak najszybsze otwarcie
        sklepu.
    • Gość: Phil Lublin to zad...pie IP: 199.67.203.* 13.12.05, 16:33
      Tak tak moi drodzy.. totalne zadupie
      • tajemnica.poliszynela Re: Lublin to zad...pie 14.12.05, 08:28
        Będziemy metropolią jeśli zrobią Reserved?
        • folkatka Re: Lublin to zad...pie 14.12.05, 18:45

Swego czasu (ładnych kilka lat temu)pewna osoba napisała na tym forum, ze
          Lublin to za.upie, poniewaz nie ma tu Green Waya. Za jakis czas otworzyli
          restaurację tej sieci, która generalnie nie przypadła mi do gustu (za drogo i
          małe porcje) - i widocznie nie było to wyłącznie moje zdanie bo Green Way upadł.
          Teraz "na topie" jest Reserved, zastanawiam sie co bedzie nastepne.
          • aron2004 Re: Lublin to zad...pie 14.12.05, 20:05
            może Factory? albo H&M?
          • zo_h Re: Lublin to zad...pie 09.01.06, 09:14
            folkatka napisała:

> Teraz "na topie" jest Reserved, zastanawiam sie co bedzie nastepne.

Odpowiadam .... IKEA i pytam ... a potem co? :>
            • Gość: efad Re: Lublin to zad...pie IP: *.it-net.pl 09.01.06, 09:47
              dlaczego w lublinie nie ma smoka?
    • Gość: lolo Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 16:47
      O i tak, młode, "wykształcone" społeczeństwo Lublina przedstawiło swoje ideały, pragnienia, marzenia, aspiracje - Reserved i IKEA.

Hahahahahaha,
      ale masa...
      • folkatka Re: RESERVED w Lublinie... 09.01.06, 21:49
        Jedynym sposobem zakończenia tej nachalnej promocji jest jak najszybsze otwarcie
        sklepu
        ==============================

O tak! Wtedy każdy będzie mógł sie przekonac jaka to szmira!!
        • Gość: nina Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 10.01.06, 15:03
          Ty na pewno nie jesteś szmirowata:chińskie buty marki NIKE, spodnie z
          targówka,płaszcze z secend-handów.Polska elegancja! No i kultura :wysmiewać i
          krytykować innych.tak trzymać szmirowata folkatko.
          • folkatka Re: RESERVED w Lublinie... 10.01.06, 22:43
            Moja droga Nino, dlaczego okreslasz mnie mianem "szmirowatej"? Czym sie Tobie
            naraziłam? To ja juz nie moge wyrazic swojego zdania na temat produktów tej
            firmy? "Wysmiewać i krytykowac innych" - KOGO JA WYśMIEWAM?? Napisz mi prosze
            czarno na białym! Czytałaś wypowiedzi poprzedników?Chyba nie - inaczej
            wiedziałabyś że to nie tylko moje zdanie.
            Co do reszty Twoich zarzutów: spodni (ani wogóle żadnej odziezy) nie kupuje na
            targu. Sportowych butów raczej nie noszę, a co do second handów - owszem - ja
            tam kupuję duzo rzeczy, i sie tego nie wstydzę - zaś Ty sie chyba nigdy nie
            splamiła odwiedzinami w takim sklepie?
            Swpoje negatywne zdanie o marce Reserved podtrzymuję. Trudno, moge byc szmirowata.
            • zo_h Re: RESERVED w Lublinie... 11.01.06, 08:11
              Folkatka w dużej mierze masz racje. Jakość rzeczy prezentowanych przez tą siec
              jest raczej średnia. Owszem, na reklamach wszystko jest prezentowane w sposób
              wyśmienity. Wynika to z dobrego marketingu i w żadnym stopniu nie przedkłada się
              na jakość ubrań. Zresztą chyba nawet sama firma zauważyła ten fakt, bo jakiś
              czas temu szumnie ogłaszała, że znacznie zwiększy jakość produkowanych ubrań
              kosztem proporcjonalnie mniejszej podwyżki.

PS.

Nina zbastuj troszkę, zauważ że folkatka nie dokonywała oceny osoby lecz tylko i
              wyłącznie sieci. Tobie za to zbyt gładko przyszło przejście na ocenianie jej
              osoby ... :/
              • folkatka Re: RESERVED w Lublinie... 11.01.06, 16:43

Dziękuję
              • tajemnica.poliszynela Re: RESERVED w Lublinie... 22.01.06, 22:37
                zo_h napisał:

> Folkatka w dużej mierze masz racje. Jakość rzeczy prezentowanych przez tą siec
                > jest raczej średnia. Owszem, na reklamach wszystko jest prezentowane w sposób
                > wyśmienit(...)

A Ty jakie marki nosisz?:)
          • Gość: Ana Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:04
            Ja kupuję ubrania na targu i szczerze mówiąc jeszcze nigdy się na nich nie
            zawiodłam czego nie mogę powiedzieć o markowych ciuchach, którymi się już nie
            raz bardzo rozczarowałam.:/ Nie metka zdobi człowieka.
    • isab Re: RESERVED w Lublinie... 01.02.06, 17:40
      Dotąd nie wierzyłam, jak wielkie znaczenie mają dla ludzi sklepy... ale ja
      głuuuupia byłam....
      • Gość: hihihi Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 01.02.06, 19:38
        Coście się przychrzanili z tym RESERVED?Nie ma ciekawszych tematów?Wschodnie
        kompleksy?
        • Gość: mm Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.02.06, 20:08
          www.plazacenters.com.pl albo samo pl
          • sonnenkinder Re: RESERVED w Lublinie... 01.02.06, 20:44
            oh tak super bedzie heniek z maurycym, super, no nie moge sie doczekac.
            Wreszzcie! Ach jak cudownie! Lublin bedzie wreszcie prawdziwa metropolia.
            Szkoda, ze metki robia od srodka, bo nie mozna sie pochwalic, ze sie ubiera w
            tak top trendy ciuszki! Ach, och, ach
            • folkatka Re: RESERVED w Lublinie... 02.02.06, 00:33

Ja żałuję że w Lbnie nie ma sklepu The New Yorkera. To sa naprawdę fajne, dobre
              jakosciowo ciuchy -= przynajmniej w mojej opinii
              • redakcja_swidnik Re: RESERVED w Lublinie... 12.02.06, 19:50
                żałosne
                • fubu31 Re: RESERVED w Lublinie... 20.02.06, 18:23
                  świetne...
    • Gość: km jezu o jezu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 10:58
      krotko i tresciwie. od 5 lat kupilem w Lublinie chyba tylko 2 pary spodni w
      galerii centrum w wyprzedazy.

wole jezdzic do Galerii Mokotow i Arkadii (z dojazdem wychodzi taniej niz
      mialbym kupowac w Lublinie)

NIGDY JESZCZE NIE MOGLEM NARZEKAĆ NA JAKOŚĆ!!!!!!! przepraszam, ale w Lublinie
      jakos trudno mi znalezc cos konkretnego :/ ktos kto narzeka na jakosc ciuchow z
      H&M lub Reserved to albo ich nigdy nie mial, albo mial wyjatkowego pecha i
      trafil na wlasnie taki towar, choc JA NIGDY NIE TRAFILEM I WSZYSTKO JEST WARTE
      SWOJEJ CENY A NAWET WIECEJ..
      • Gość: nici Re: jezu o jezu.. IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 05.02.06, 18:52
        Popieram,popieram.
        • Gość: Fungicyd Re: jezu o jezu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:08
          A ja kupiłem sweter w Reserved i po kilku miesiącach nadaje się tylko do
          wyściełania koszyka dla kota.
    • zwierz.alpuhary Re: RESERVED w Lublinie... 05.02.06, 19:18
      jakość ciuchów średnia, wszystko made in China...
      ale za to jaki marketing:)
      • mali_bu Re: RESERVED w Lublinie... 05.02.06, 19:36
        A jakie dzisiaj ubrania nie są Made in China?
        • zwierz.alpuhary Re: RESERVED w Lublinie... 05.02.06, 19:43
          są, tylko trzeba poszukać. Ot np. taki Molton. Akurat zwracam na to uwagę, więc
          wiem:)
          • Gość: micał Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.it-net.pl 05.02.06, 19:58
            Reserved jest Swietnym sklepem jak Wam otworza w koncu Plaze i Orkana to moze
            w koncu otworza Wam sie oczy na jakosc i w ogole zobaczycie co to za rzeczy bo
            ich wcale nie znacie.Sa rewelacyjne!!!
            • mali_bu Re: RESERVED w Lublinie... 05.02.06, 20:07
              www.allegro.pl/show_item.php?item=84193579
              • squi Re: RESERVED w Lublinie... 05.02.06, 20:36
                Ciekawe czy byłoby większe zainteresowanie, gdyby zamiast "nowe" było
                wpisane "używane - nieprane, noszone przez fajną laseczkę".
            • zwierz.alpuhary Re: RESERVED w Lublinie... 12.02.06, 22:13
              mi się już chyba otworzyły bo stosunkowo często tam kupuję, ale raczej ze
              względu na niskie ceny a nie na jakość.
        • aron2004 Re: RESERVED w Lublinie... 06.02.06, 08:24
          mali_bu napisał:

> A jakie dzisiaj ubrania nie są Made in China?

90% w tym Reserved. Dlatego śmieszne jest podniecanie się że coś jest z
          Reserved, bo ubranie z bazaru powstaje często w tej samej fabryce.

Reserved zaspokaja tanim kosztem potrzeby metkowców. Po prostu umieli się
          wstrzelić w potrzeby niektórych ludzi.
        • zo_h Re: RESERVED w Lublinie... 06.02.06, 09:35
          Mam czapkę ... made in poland :) i sweter też :).
          • luniasta-girl Re: RESERVED w Lublinie... 06.02.06, 19:26
            Ja zamiast Reservda wolałabym Gothic Lolita Shop ;P
    • Gość: xyz Re: RESERVED w Lublinie... IP: *.dw.lublin.pl 16.02.06, 12:00
      Skończyć z ta kryptoreklamą gó..anej firmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka