gelt 15.12.05, 20:25 poleccie jakas dobra szkole tanca w lublinie. dodam ze mam 30 lat i bez partnerki, wiec zeby bylo z kim ppotanczyc w zblizonym w miare wieku ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eska78 Re: szkoly tanca w lublinie 16.12.05, 08:24 Polecić Ci niestety nic nie mogę ,ale potańczyć owszem:) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: szkoly tanca w lublinie 16.12.05, 08:41 a ja moge polecic szkołę www.salsa.lublin.pl/ nowe grupy juz od stycznia:) a Dąbscy sa świetni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan proszę 16.12.05, 08:44 TERMINY ROZPOCZĘCIA NOWYCH KURSÓW 4 styczeń 2006 - środa 18:30 - 19:45 rozpoczęcie zajęć początkujący LADIES STYLING - Mełgiewska 7-9 ( Studio 2 ) 5 styczeń 2006 - czwartek 18:30 - 19:45 rozpoczęcie zajęć początkujący SALSA CUBANA - Mełgiewska 7-9 ( Studio 2 ) 9 styczeń 2006 - poniedziałki 20:00 - 21:30 rozpoczęcie zajęć początkujący TANIEC TOWARZYSKI - Mełgiewska 7-9 ( Studio 2 ) 9 styczeń 2006 - poniedziałek 18:30 - 19:45 rozpoczęcie zajęć początkujący SALSA HIP-HOP, FUNKY od 16 do 25 lat - Mełgiewska 7-9 ( Studio 2 ) NOWOŚĆ - stały kurs jedyny w Lublinie 18 styczeń 2006 - środa 20:00 - 21:15 rozpoczęcie zajęć początkujący TANGO ARGENTINO - Mełgiewska 7-9 ( Studio 2 ) Informacje i zapisy w sekretariacie tel 081 5322513 poń - pt 16:00 - 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szkoly tanca w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:06 a ja tez chetnie bym sie zapisała, ale nie mam partnera...co ty na to? mowie calkiem powaznie, moze np do szkoly tanca jacka j. na głowackiego? kolezanka chodzi z chłopakiem i mowi ze jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola_26 Re: szkoly tanca w lublinie IP: 87.204.188.* 26.12.05, 23:53 Może moja wypowiedź nie będzie może dotyczyła bezpośrednio dobrej szkoły tańca..., po prostu problem nie tkwi w braku takich szkół, tylko w tym, że niestety Panowie nie są zbyt wyrywni, żeby na takie zajęcia chadzać, więc biedne Panie, z braku partnerów, muszą rezygnować z tak pięknego i wspaniałego hobby jakim jest taniec... ehh. Wiem cos o tym... ;) A może powinnien na forum znaleźć się temat dot. poszukiwania partnerów na tańce??? Odpowiedz Link Zgłoś
bajkaa1 Re: szkoly tanca w lublinie 28.12.05, 11:20 Ja moge Ci polecić dwie szkoły:) 1.) Centrum Tańca na Daszyńskiego (Mój typ) >Pan Bolek< Świetna kadra i co najważniejsze super atmosfera 2.) LIDER Dr.Męczenników Majdanka; >Państwo Oleszczyńscy< Kadra równie dobra, ale atmosfery brak...ma się wrażenie, że to uczniowie są dla trenerów, a powinno być na odwrót. Uczyłam się u obojgu trenerów więc mogę cos na ten temat powiedzieć. Jeśli chodzi o partnerki to bez problemu, ich zawsze jest dużo, gorzej z panami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DuSiA Re: szkoly tanca w lublinie IP: *.it-net.pl 28.12.05, 12:28 Szkoła na Daszyńskiego...TO ŚWIETNY WYBÓR. A Pan Bolek (nauczyciel tańca) jest stworzony do tego co robi. Jest rewelacyjny, niezastąpiony...poprostu NAJLEPSZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBDT Re: szkoly tanca w lublinie IP: *.pronet.lublin.pl 28.12.05, 13:01 Ja mam takie troche z innej beczki pytanie (ale też o taniec). Czy opłaca się iść na kurs tańca przed studniówką? W życiu nie tańczyłem więc jest pewne ,że nie umiem i będe się źle czuł ale szkoły tańca kojarzą mi się tangiem, sambą, walcem i tymi klimatami ;-) ale czy freestyla nauczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula szkoly tanca w lublinie: odpowiedz do BBDT ! IP: *.pronet.lublin.pl 31.12.05, 17:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i znowu Ula :) Re: szkoly tanca w lublinie: odpowiedz do BBDT ! IP: *.pronet.lublin.pl 31.12.05, 17:17 Sorry że wcześniej jest taki pusty post, ale przypadkiem mi tak wyszło, no więc: napewno dużo Ci takie zajecia pmogą, mówie tu koordynacji ruchowej, no i kroki mimo że do samby czy innego tańca tez dużo dadzą-warto znać, mi sie przydało nawet na dyskotece, zawsze inaczej, poczucie rytmu sie wyrabia, mam nadzieje, że Cie przekonałam, jakbyś sie zdecydował zapisać:) i nie miał partnerki to ja sie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś