Dodaj do ulubionych

Zjazd wojewódzki SdPl

08.01.06, 17:52
Pruszon, pakuj się już!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wyborca. Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 08.01.06, 18:37
      A wice prezydentem zostanie Grzesio Kurczuk.Śmieszne to SLD.
      • Gość: demo-krata Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:52
        Sierakowska i kandydat "frontu demokratycznego i wszystkich sił lewicy", to
        czarny żart Sdpl. Przecież Sierakowska to czystej wody "beton" i tylko ten
        elektorat na nią zagłosuje. Najlepszy kandydat sił demokratycznych to
        członek "ordynackiej" - Andrzj Kurowski.
        • Gość: sky lopez Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: 87.207.225.* 08.01.06, 20:41
          Iza jest jedynym kandydatem ,który może wygrać z Pruszonem. Ma bardzo duzy
          autorytet wśód elektoratu lewicowego i centrowego.
          Kurowski, jest facetem bez jaj, sterowanym przez Grzesia i resztę mafii z
          ordynackiej. Wieść z Beliniaków niesie ,że asem w rękawie Kury jest Jacuś C.
          czyli wszystko zostaje w rodzinie Grzegorza K.

• andrzej.sawa Re: Zjazd wojewódzki SdPl 08.01.06, 20:43
            Nie róbcie jaj,bo to zła reklama dla Lublina.
            Skończcie z czerwonymi resztkami
            • tajnos.agentos Re: Zjazd wojewódzki SdPl 08.01.06, 21:19
              Jeśli chodzi o Lublin - to akurat tu lepiej byłoby skończyć z resztkami
              PiSuarowo - Rodzinnymi!
          • Gość: maciek Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 08.01.06, 21:20
            Pani Sierakowskiej spoleczenstwo lubelskie pokazalo juz w wyborach gest
            Kozakiewicza.Jest za stara, nie zna sie na zarzadzaniu organizmem miejskim, i
            reprezentuje tzw. beton SdPl.Lepiej postawic na kogos mlodszego, moze pani
            Domzal-Drzewicka zgodzilaby sie na kandydowanie.Jest o wiele lepszym kandydatem.
            • Gość: kes Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.lublin.mm.pl 08.01.06, 21:56
              To znakomity pomysł. Iza na prezydenta Lublina. Nadaje się tak samo jak Helka P. na wicewojewodę. Super. Iza będzie niosła figurkę Dzieciątka do szopki, a Helce chyba pozostaną diabelskie widły. Choć do tej pory to wydawało się, że Iza jest diablicą.
    • Gość: nie-komuch Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:32
      Sierakowska prezydentem? Jak rozumiem ktos zrobil sobie na niej zart
      noworoczny.Straszna mizeria w jej partii nastala:)))Lepiej postawic na Tolka
      Banana.
      • Gość: bosman Pani Izabelo IP: *.lublin.mm.pl 08.01.06, 23:02
        ma Pani mój głos.
    • Gość: 42 latek Panowie robią w portki..che che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:43
      stare polityczne wygi, goście mający miliony boją się jednej babki, Izy
      Sierakowskiej. Powiem szczerze w życiu bym na nią nie zagłosował, bo mnie
      zawsze wkur****a, ale teraz jestem bliski oddania na nia głosu. Pewnie
      zagłosuję na kobietę, która ma odwagę, odwagę osobistą co w dzisiejszych
      czasach politycznych kombinatorów, miernot i pseudo biznesmenów jest
      rzadkością. Pani Sierakowska tak trzymać !
      • folkatka Re: Panowie robią w portki..che che 09.01.06, 00:46

A ja powiem szczerze ze mam dobre zdanie o p. Sierakowskiej - a przeciez nie
        jest to moja opcja polityczna, i na nią nigdy w życiu nie zagłosowałabym. Ale
        cenię ją za uczciwość.

-----------
      • Gość: lewicowiec SLD nie ma godnego kandydata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 01:01
        gazety mówią, że może były wojewoda Kurowski, a co on zrobił oprócz tego że
        był, poza tym jakoś niewyraźnien mówi jakby miał kluchy w buzi, inne mówią, że
        pan radny Czerniak,hm... pierwsze słyszę, że on jest jakimś radnym i niby
        gdzie, najlepsza kandydatura to jednak ta pani o dwóch nazwiskach jakaś Domrzał-
        Drewnowska czy coś takiego - no ja pitolę, no to może chłopaki z SLD dadzą
        ogłoszenie do prasy kto jest chętny, albo jakieś losowanie zrobią, a jeszcze
        lepiej niech wezmą kandydata z łapanki przynajmniej będzie miał jakieś szanse.
        Jak słucham kolegów z mojego lubelskiego SLD to mi ręce opadają - beznadzieja.
        Najzabawniej będzie jak wystartuje Sierakowska, będzie awantura jak nic.
        • Gość: jad Re: SLD nie ma godnego kandydata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 07:57
          myślę, że Szydłowski dogadał się z PiS i wystawił Sierakowską. PiS ma teraz
          wygraną w kieszeni. Ciekawe co mu obiecali ? Pewnie jakaś spółka ! A
          Sierakowska będzie wystawiona do ....... wiatru. Pan Krzysztof to stary lis,
          tylko farbowany.
          • Gość: młody Re: SLD nie ma godnego kandydata IP: *.resetnet.pl 09.01.06, 08:20
            oj widać że cię bóg opokarał...w najbardziej znany sposób...
    • Gość: Wrażliwy Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.devs.futuro.pl 09.01.06, 08:51
      Chciałbym zapytac za czyje pieniądze bawiła się SDPL w "Wictorii"
      • Gość: eseldowiec w SDPL za swoje w odróżnieniu od SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:11
    • Gość: sympatyk Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 08:59
      Nie jestem pewien czy Kurczuk ze swoim zapleczem zgodzi sie na koalicje z
      SDPL.Za Sierakowska to on raczej nie przepada, a i w samym SLD nie pala sie do
      pomyslu wspolnego startu.
      • Gość: sanchezzzzzzzzzzzz Re: sympatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:10
        Palą się, palą bo doskonale wiedzą, że jak pójdzie Iza to pociągnie swój
        elektorat. To ilu radnych będzie miało SLD i UP ? 2-3. Porażka. Jak "góra " SLD
        wytłumaczy to członkom, że nie umieli sie dogadać, może powiedzą "że Grzesio
        Izy nie lubi" a co kogo to obchodzi, jak Grzesio jest przeszkodą to trzeba
        pozbyć się Grzesia i kłopot z głowy, bo chyba to jest największy problem
        lubelskiego SLD - Grzesio K. i jego przdupasy.
        • Gość: Tomek Czereśniak Re: sympatyk IP: 212.182.111.* 09.01.06, 13:47
          A to ona ma tu jeszcze jakiś elektorat?? Jakby miała to do Sejmu powinna sie
          dostać...A poza tym po kiego wybierac kogos z partii której niema w Sejmie??
          • Gość: były pis najwięcej głosów IP: *.lublin.mm.pl 10.01.06, 18:59
            Chciałem przypomnieć,że Sierakowska w ostanich i przedostatnich wyborach do sejmu uzyskiwała (zaskakująco)największą liczbę głosów.Teaz się nie udało,bo partia z której startowała,nie weszła do sejmu.
            Ale wierny elektorat Sierakowskiej pozostał.Należy więc mieć nadzieję,że Sierakowska wygra w pierwszej turze z ogromną przewagą.
    • Gość: Bimber Izabela do burdela ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:05
      To sztandarowe hasło nieboszczki Ligi Republikańskiej straciło z przyczyn
      naturalnych / z wyjątkiem miłośników nekrofilii / swą aktualność . W tej
      sytuacji wymiana działacza Pronu i paxu na beton komunistyczny wiele nie zmieni,
      a może być weselej. Oj będzie się działo
      • Gość: Mark Berman Re: Izabela do burdela ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:30
        Akurat ! Nie jestem jeszcze nekrofilem i gwarantuje ci sczeniaku że nie wiesz co
        piszesz ! A na polityce znasz się tyle co na stosunkach damsko męskich w
        rozumieniu dialektycznym oczywiście.
    • echo7 Re: Zjazd wojewódzki SdPl 09.01.06, 14:21
      Tylko Piotruś Włoch na prezydenta.
    • Gość: miki Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.01.06, 17:52
      to oni jeszcze istnieją złodzieje !!!
      • Gość: balon Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.lublin.mm.pl 09.01.06, 21:02
        Masz przed sobą lusterko miki?
    • Gość: SDPL Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.chello.pl 10.01.06, 14:50
      WWW.SDPL.LUBLIN.PL
    • Gość: jan Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:39
      Czerwoen lepsze niż carne.
    • 4gwiazdki Re: Zjazd wojewódzki SdPl 10.01.06, 18:49
      Jamam dobre zdanie o Izabelli Antoninie Sierakowskiej.Kiedyś zajmowałem się sprawami społecznymi.Z uwagi na dyspozycyjność,przychodziło do mnie wiele osób z prośbą o poradę,pomoc oraz pomoc w interwencji.Ale bez przechwałek.
      Kilkakrotnie byłem w biurze poselskim Sierakowskiej (z cudzymi sprawami).Sierakowska zajęła się prośbami ludzi.Efekt byłpozytywny.
      Nie zapomnę,jak w dniach dyżurów pos.Sierakowskiej,na schodach czekało w kolejce zawsze sporo osób.Niektórzy nawet przynosili naręcze kwiatów.W pokoju obok przyjmował pos.Kurczuk.Jakoś nie było chętnych na rozmowę z Kurczukiem.
      Nie było również chętnych do wizyt u b.posła Żywca,nawet jeśli przebywał Lepper z "wizytacją".Nie widziałem też interesantów u Stanisława Głebockiego.
      A muszę przyznać,że miałem okazję rozmawiać z wieloma posłami.
      Dodam jeszcze,że miałem okazję rozmawiać prywatnie z Izabellą Sierakowską.Od tego momentu zmieniłem zupełnie o niej zdanie.Kiedyć uważałem,że to osoba do krwi przesiąknięta komunizmem,a w rzeczywistości jest bardzo ludzką osobą.Jako posłanka nie dopytywała kto jest z jakiej opcji itp.Przyjmowała wszystkich interesantów.
      W takiej sytuacji uważam,że kandyatura Sierakowskiej na urząd prezydenta Lublina,to dobry wybór.
      Ale to są wyłacznie moje spostrzeżenia oraz oich znajomych (chociaż nie wszystkich).
      Sierakowska gdy wystartuje-ma mój głos oraz głosy mojej rodziny,naszych znajomych i ich rodzin.
      zaznaczam,że "artykuł nie jest sponsorowany"!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka