mali_bu 08.01.06, 17:52 Pruszon, pakuj się już! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wyborca. Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 08.01.06, 18:37 A wice prezydentem zostanie Grzesio Kurczuk.Śmieszne to SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demo-krata Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:52 Sierakowska i kandydat "frontu demokratycznego i wszystkich sił lewicy", to czarny żart Sdpl. Przecież Sierakowska to czystej wody "beton" i tylko ten elektorat na nią zagłosuje. Najlepszy kandydat sił demokratycznych to członek "ordynackiej" - Andrzj Kurowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky lopez Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: 87.207.225.* 08.01.06, 20:41 Iza jest jedynym kandydatem ,który może wygrać z Pruszonem. Ma bardzo duzy autorytet wśód elektoratu lewicowego i centrowego. Kurowski, jest facetem bez jaj, sterowanym przez Grzesia i resztę mafii z ordynackiej. Wieść z Beliniaków niesie ,że asem w rękawie Kury jest Jacuś C. czyli wszystko zostaje w rodzinie Grzegorza K. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Zjazd wojewódzki SdPl 08.01.06, 20:43 Nie róbcie jaj,bo to zła reklama dla Lublina. Skończcie z czerwonymi resztkami Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Zjazd wojewódzki SdPl 08.01.06, 21:19 Jeśli chodzi o Lublin - to akurat tu lepiej byłoby skończyć z resztkami PiSuarowo - Rodzinnymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 08.01.06, 21:20 Pani Sierakowskiej spoleczenstwo lubelskie pokazalo juz w wyborach gest Kozakiewicza.Jest za stara, nie zna sie na zarzadzaniu organizmem miejskim, i reprezentuje tzw. beton SdPl.Lepiej postawic na kogos mlodszego, moze pani Domzal-Drzewicka zgodzilaby sie na kandydowanie.Jest o wiele lepszym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kes Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.lublin.mm.pl 08.01.06, 21:56 To znakomity pomysł. Iza na prezydenta Lublina. Nadaje się tak samo jak Helka P. na wicewojewodę. Super. Iza będzie niosła figurkę Dzieciątka do szopki, a Helce chyba pozostaną diabelskie widły. Choć do tej pory to wydawało się, że Iza jest diablicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-komuch Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:32 Sierakowska prezydentem? Jak rozumiem ktos zrobil sobie na niej zart noworoczny.Straszna mizeria w jej partii nastala:)))Lepiej postawic na Tolka Banana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 42 latek Panowie robią w portki..che che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:43 stare polityczne wygi, goście mający miliony boją się jednej babki, Izy Sierakowskiej. Powiem szczerze w życiu bym na nią nie zagłosował, bo mnie zawsze wkur****a, ale teraz jestem bliski oddania na nia głosu. Pewnie zagłosuję na kobietę, która ma odwagę, odwagę osobistą co w dzisiejszych czasach politycznych kombinatorów, miernot i pseudo biznesmenów jest rzadkością. Pani Sierakowska tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Panowie robią w portki..che che 09.01.06, 00:46 A ja powiem szczerze ze mam dobre zdanie o p. Sierakowskiej - a przeciez nie jest to moja opcja polityczna, i na nią nigdy w życiu nie zagłosowałabym. Ale cenię ją za uczciwość. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec SLD nie ma godnego kandydata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 01:01 gazety mówią, że może były wojewoda Kurowski, a co on zrobił oprócz tego że był, poza tym jakoś niewyraźnien mówi jakby miał kluchy w buzi, inne mówią, że pan radny Czerniak,hm... pierwsze słyszę, że on jest jakimś radnym i niby gdzie, najlepsza kandydatura to jednak ta pani o dwóch nazwiskach jakaś Domrzał- Drewnowska czy coś takiego - no ja pitolę, no to może chłopaki z SLD dadzą ogłoszenie do prasy kto jest chętny, albo jakieś losowanie zrobią, a jeszcze lepiej niech wezmą kandydata z łapanki przynajmniej będzie miał jakieś szanse. Jak słucham kolegów z mojego lubelskiego SLD to mi ręce opadają - beznadzieja. Najzabawniej będzie jak wystartuje Sierakowska, będzie awantura jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: SLD nie ma godnego kandydata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 07:57 myślę, że Szydłowski dogadał się z PiS i wystawił Sierakowską. PiS ma teraz wygraną w kieszeni. Ciekawe co mu obiecali ? Pewnie jakaś spółka ! A Sierakowska będzie wystawiona do ....... wiatru. Pan Krzysztof to stary lis, tylko farbowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: SLD nie ma godnego kandydata IP: *.resetnet.pl 09.01.06, 08:20 oj widać że cię bóg opokarał...w najbardziej znany sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrażliwy Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.devs.futuro.pl 09.01.06, 08:51 Chciałbym zapytac za czyje pieniądze bawiła się SDPL w "Wictorii" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eseldowiec w SDPL za swoje w odróżnieniu od SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 08:59 Nie jestem pewien czy Kurczuk ze swoim zapleczem zgodzi sie na koalicje z SDPL.Za Sierakowska to on raczej nie przepada, a i w samym SLD nie pala sie do pomyslu wspolnego startu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanchezzzzzzzzzzzz Re: sympatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:10 Palą się, palą bo doskonale wiedzą, że jak pójdzie Iza to pociągnie swój elektorat. To ilu radnych będzie miało SLD i UP ? 2-3. Porażka. Jak "góra " SLD wytłumaczy to członkom, że nie umieli sie dogadać, może powiedzą "że Grzesio Izy nie lubi" a co kogo to obchodzi, jak Grzesio jest przeszkodą to trzeba pozbyć się Grzesia i kłopot z głowy, bo chyba to jest największy problem lubelskiego SLD - Grzesio K. i jego przdupasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Czereśniak Re: sympatyk IP: 212.182.111.* 09.01.06, 13:47 A to ona ma tu jeszcze jakiś elektorat?? Jakby miała to do Sejmu powinna sie dostać...A poza tym po kiego wybierac kogos z partii której niema w Sejmie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pis najwięcej głosów IP: *.lublin.mm.pl 10.01.06, 18:59 Chciałem przypomnieć,że Sierakowska w ostanich i przedostatnich wyborach do sejmu uzyskiwała (zaskakująco)największą liczbę głosów.Teaz się nie udało,bo partia z której startowała,nie weszła do sejmu. Ale wierny elektorat Sierakowskiej pozostał.Należy więc mieć nadzieję,że Sierakowska wygra w pierwszej turze z ogromną przewagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimber Izabela do burdela ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:05 To sztandarowe hasło nieboszczki Ligi Republikańskiej straciło z przyczyn naturalnych / z wyjątkiem miłośników nekrofilii / swą aktualność . W tej sytuacji wymiana działacza Pronu i paxu na beton komunistyczny wiele nie zmieni, a może być weselej. Oj będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Berman Re: Izabela do burdela ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:30 Akurat ! Nie jestem jeszcze nekrofilem i gwarantuje ci sczeniaku że nie wiesz co piszesz ! A na polityce znasz się tyle co na stosunkach damsko męskich w rozumieniu dialektycznym oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
echo7 Re: Zjazd wojewódzki SdPl 09.01.06, 14:21 Tylko Piotruś Włoch na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.01.06, 17:52 to oni jeszcze istnieją złodzieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balon Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.lublin.mm.pl 09.01.06, 21:02 Masz przed sobą lusterko miki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDPL Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.chello.pl 10.01.06, 14:50 WWW.SDPL.LUBLIN.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Zjazd wojewódzki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:39 Czerwoen lepsze niż carne. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Zjazd wojewódzki SdPl 10.01.06, 18:49 Jamam dobre zdanie o Izabelli Antoninie Sierakowskiej.Kiedyś zajmowałem się sprawami społecznymi.Z uwagi na dyspozycyjność,przychodziło do mnie wiele osób z prośbą o poradę,pomoc oraz pomoc w interwencji.Ale bez przechwałek. Kilkakrotnie byłem w biurze poselskim Sierakowskiej (z cudzymi sprawami).Sierakowska zajęła się prośbami ludzi.Efekt byłpozytywny. Nie zapomnę,jak w dniach dyżurów pos.Sierakowskiej,na schodach czekało w kolejce zawsze sporo osób.Niektórzy nawet przynosili naręcze kwiatów.W pokoju obok przyjmował pos.Kurczuk.Jakoś nie było chętnych na rozmowę z Kurczukiem. Nie było również chętnych do wizyt u b.posła Żywca,nawet jeśli przebywał Lepper z "wizytacją".Nie widziałem też interesantów u Stanisława Głebockiego. A muszę przyznać,że miałem okazję rozmawiać z wieloma posłami. Dodam jeszcze,że miałem okazję rozmawiać prywatnie z Izabellą Sierakowską.Od tego momentu zmieniłem zupełnie o niej zdanie.Kiedyć uważałem,że to osoba do krwi przesiąknięta komunizmem,a w rzeczywistości jest bardzo ludzką osobą.Jako posłanka nie dopytywała kto jest z jakiej opcji itp.Przyjmowała wszystkich interesantów. W takiej sytuacji uważam,że kandyatura Sierakowskiej na urząd prezydenta Lublina,to dobry wybór. Ale to są wyłacznie moje spostrzeżenia oraz oich znajomych (chociaż nie wszystkich). Sierakowska gdy wystartuje-ma mój głos oraz głosy mojej rodziny,naszych znajomych i ich rodzin. zaznaczam,że "artykuł nie jest sponsorowany"!!! Odpowiedz Link Zgłoś