pepperoni78 04.11.02, 17:08 ...i nie tylko smutasów www.riddleme.com/image/Cow1masked.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Coś dla smutasów... 04.11.02, 17:09 I jeszcze to ;) (Fajna melodyjka - radzę włączyć głośniczki) ;) www.bocznica.org/~robson/obrazek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Coś dla smutasów... 04.11.02, 19:18 To z krową jest fajne, to drugie może rzeczywiście wystraszyć;)) A miałeś na myśli chyba muzyczkę fajną do tego linku o krowie??? W tym drugim nie ma żadnej muzyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Coś dla smutasów... IP: proxy / *.lublin.mm.pl 04.11.02, 22:39 O matko, omal zawału nie dostałam:-PPP Pepper, masz serce? No gdzie Ty masz serce? Bo ja na wierzchu...po tym drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Coś dla kreglarzy.......... 05.11.02, 11:03 Kto lubie w kregle grac niechaj wejdze: www.toya.net.pl/~kazzie/flash/popeb.swf pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Coś dla kreglarzy.......... 05.11.02, 11:06 Kto lubi w kregle grac niechaj wejdze: www.toya.net.pl/~kazzie/flash/popeb.swf pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Coś dla kreglarzy.......... 05.11.02, 11:38 hm` napisał: > Kto lubi w kregle grac niechaj wejdze: > <a href="http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/popeb.swf"target="_blank">www.to > ya.net.pl/~kazzie/flash/popeb.swf</a> > > > pozdr. hm` Hm`, chcesz, żeby zlinczowali Cię w Lublinie?? Pamiętaj, że miastem tym rządzi LPR. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża malpa Re: Coś dla kreglarzy.......... IP: proxy / *.lublin.mm.pl 05.11.02, 11:40 Fajne. Kręglarze, łaczcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 W takim razie jeszcze jedno ;) 05.11.02, 11:47 www.superlaugh.com/1/behappy.swf Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: W takim razie jeszcze jedno ;) 05.11.02, 11:55 I jeszcze kilka ;) www.jt.kielce.opoka.org.pl/ciekawostki/odstresuj_sie.html www.jt.kielce.opoka.org.pl/ciekawostki/wiosna.html www.jt.kielce.opoka.org.pl/ciekawostki/zabka.htm www.go2sleep.be/ www.brzeziny.hg.pl/Brzeziny/rozrywka/Humor/inne/oblakanie.html svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: W takim razie jeszcze jedno ;) 05.11.02, 12:54 Dobre, dobre... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pepperoni:))))) 05.11.02, 17:48 Pepperoni, świetna stronka!!!!! :))))) A tu z niej coś dla Zdzierzca!!!:) /nie wiem jak się odmienia???/ www.allthefun.com/1/behappy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pepperoni:))))) 05.11.02, 19:44 Jak wchodzę na nasze forum to od tych wyborów robi mi się niedobrze!!!:((( Już mam dość!!! Dobrze, że chociaż jakieś śmieszne stronki można pooglądać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pepperoni:))))) 05.11.02, 20:14 lucy_z napisała: > Jak wchodzę na nasze forum to od tych wyborów robi mi się niedobrze!!!:((( > Już mam dość!!! Dobrze, że chociaż jakieś śmieszne stronki można pooglądać!:) Lucy, wytrzymaj jeszcze ze dwa tygodnie. Podejrzewam, ze przez ten czas wyborczo - powyborcza gorączka zdoła oslabnąć. Chociaż wtedy zaczną się komentarze co do osoby nowowybranego prezydenta. W tajemnicy powiem Wam, że ja już wiem kto wygra. ;) W tej chwili w wielkiej tajemnicy powiem, że będzie to jeden z dwóch panów: Andrzej Pruszkowski - Wiesław Brodowski. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pepperoni:))))) 05.11.02, 20:20 Oj Peppe;))) Co wyjrzę przez okno, to jeden taki wisi, vis a vis do tej pory, od ostatniej kampanii i wyborów i na innych słupach też wiszą inni kandydaci, którzy nota bene nie przeszli! Nawet nie powiem, przystojny facet, ale mi się już znudził;)) lucy Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pepperoni:))))) 05.11.02, 20:23 Dam drobną radę. Wyjdx dziś wieczorem i na miejscu przystojnego pana, który wisi tam od kilku tygodni, powieś np. Leonardo diCapiro , Michaela Jacksona albo innego Toma Cruise`a. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pepperoni:))))) 05.11.02, 20:33 Nie dam rady!!! To dość wysoko wisi, musieli chyba mieć drabiny jak to zakładali;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pepperoni:))))) 05.11.02, 20:50 W takim razie trzeba zrobić prockę i strzelać do plakatu jakimiś barwiącymi kulkami. ;) Twarz przystojnego mężczyzny z dnia na dzień będzie inna. A i życie kolorków nabierze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Pepperoni:))))) IP: proxy / *.lublin.mm.pl 05.11.02, 21:03 Lucy, tobie tylko wisi!! A mi nie dość że wisi to jeszcze chodzi , gada, śpiewa , tańczy , recytuje. Człowiek orkiestra z ekranika zbiega po schodach zamkowych z małożonką ( prawdopodobnie) . Uhhhhh....:-P Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Ryża???:) 06.11.02, 00:34 A gdzie to te "uroczystości" się odbywają??? Pod Twoim domem??? O rety!!!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociek Re: Pepperoni:))))) IP: proxy / *.lublin.mm.pl 06.11.02, 02:56 Filmową "pętlę osiągnięć Pruszkowskiego" widziałem dziś na Placu Litewskim. Mieszkasz na Poczcie Głównej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Pepperoni:))))) IP: proxy / *.lublin.mm.pl 06.11.02, 22:12 E-e , nie na poczcie głównej :-) Pod "Stokrotka " na Bursztynowej też to grali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: W takim razie jeszcze jedno ;) 06.11.02, 08:19 Pepperoni! Nie mogę się powstrzymać - od kiedy podkradasz pomysły z krakowskiego forum??? Nieładnie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociek Re: W takim razie jeszcze jedno ;) IP: proxy / *.lublin.mm.pl 06.11.02, 08:30 dreamlover napisała: > Pepperoni! Nie mogę się powstrzymać - od kiedy podkradasz pomysły z > krakowskiego forum??? Nieładnie... ;)) A macie tam zatrzeżenie praw autorskich, czy inny papier z Urzędu Patentowego RP? Jako krakowskie centusie, podejrzewam, że nie, bo za to trzeba wyłożyć nieco kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: W takim razie jeszcze jedno ;) 06.11.02, 08:39 Gość portalu: Dociek napisał(a): > A macie tam zatrzeżenie praw autorskich, czy inny papier z Urzędu Patentowego > RP? Jako krakowskie centusie, podejrzewam, że nie, bo za to trzeba wyłożyć > nieco kasy. No niestety nie mamy ;((( Gorąco pozdrawiam wszystkich Lublinian ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: W takim razie jeszcze jedno ;) 06.11.02, 08:42 dreamlover napisała: > Pepperoni! Nie mogę się powstrzymać - od kiedy podkradasz pomysły z > krakowskiego forum??? Nieładnie... ;)) Usprawiedliwię się w ten sposób: część "śmiesznostek" przenioslem na forum krakowskie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: W takim razie jeszcze jedno ;) 06.11.02, 08:45 pepperoni78 napisał: > Usprawiedliwię się w ten sposób: część "śmiesznostek" przenioslem na forum > krakowskie. ;) Usprawiedliwienie przyjęte ;))) Pozdrawiam z zalanego słońcem Krakowa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: W takim razie jeszcze jedno ;) 06.11.02, 09:03 Z zalanego słońcem, acz trochę chłodnego Lublina przyjmuję pozdrowienia i również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: W takim razie jeszcze jedno ;) 07.11.02, 20:28 Coś dla smutasów:))) Proszę klikać na koniki!!!:) svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Odpowiedz Link Zgłoś