andrzej.sawa 19.01.06, 17:08 I jak wam się podoba - chyba będziecie mieć lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: lotnisko 19.01.06, 19:12 Mnie się bardzo podoba:)) To jest duża szansa dla Świdnika bo będą nowe miejsca pracy. Ten pomysł od początku jest wspaniały:) Andrzeju, nie licz na to że tu się ktoś inny odezwie bo jak widać forum jest prawie martwe:(( Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: lotnisko 19.01.06, 19:34 Nic nie jest do końca złe.A ja jestem niepoprawnym optymistą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: lotnisko 23.01.06, 19:49 Lotnisko mądra rzecz, tylko jakos odnoszę wrażenie, że zacznie funkcjonować za jakieś 15 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
angelomichael Re: lotnisko 29.01.06, 17:08 Nie tylko samo lotnisko da miejsca pracy- da niezlego kopa okolicznej gospodarce. Pomysl super i wlasnie szkoda, ze trzeba czekac:( no i oczywiscie szkoda suslow z obecnego lotniska... ale czy nowobudowany port mialby byc wlasnie w miejscu starego lotniska? chyba nie wiadomo, tak samo jak na temat decyzji ogolnie... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: lotnisko 29.01.06, 21:41 Mam nadzieję,że to lotnisko mnie podatnika nie będzie za drogo kosztować.Najbardziej mnie cieszy,że podobno jest decyzja,bo nic tak nie udupia jak lata głupich przepychanek.Może to początek większego ruchu,nie tylko w Świdniku,ale na całej linii na wschód Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: lotnisko 02.02.06, 01:37 Lublin mówi,że to ich lotnisko,ja bym się obraził.Przecież lotnisko będzie w Świdniku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fischer3 Re: lotnisko 14.01.07, 16:21 Witam W Anglii wiele mniejszych miast posiada lotniska, a w nazwie jest wieksze miasto np. Londyn-Luton...w tym przypadku moze byc Lublin-Swidnik. Nie ma co sie obrazac tylko czas zastyanowic sie jak wkroczyc z biznesem i kiedy, bo to jest tez szansa dla drobnych przedsiebiorcow. Odpowiedz Link Zgłoś
jokepiotr Re: lotnisko 26.02.07, 20:39 Panie Andrzeju a czy nie wie pan że to miasto Lublin wykupuje ziemię pod przyszłe lotnisko?że to z kasy miejskiej Lublina a nie śWIDNIKA pochodzą pieniądze na ten cel? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: lotnisko 06.04.07, 18:54 Przeoczyłem i dlatego dopiero teraz. Lublin ma pieniądze.W jak sposób znacznie mniejszy Świdnik mógłby być inicjatorem? Pod Chełmem też z podobnych powodów będzie tylko małe lotnisko /pomijam zapotrzebowanie/. Odpowiedz Link Zgłoś