Dodaj do ulubionych

Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!!

21.01.06, 21:39
Bylo mi dzisiaj bardzo milo kiedy na duzej imprezie lokalnego biznesu mowili
pozytywnie o naszym miescie i pokazywali sobie w komorkach lodowisko i
odsniezony Plac Litewski.
Wychodzi na to, ze wkrotce tu zaczna inwestowac moi przyjaciele z poludnia
kraju.
Tak trzymac!!!
Zaczynamy sie zastanawiac z zona czy tez tu nie wrocic.
Pozdrowienia od ziomali.
Stefan
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefa Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:36
      Oj Stefan,Stefan,dzisiaj wolna sobota nie musisz już pracować dla swego szefa!
      Zostaw sobie te teksty na poniedziałek! : ))))
      PS. Odśnieżony po raz pierwszy od 7 lat Plac Litewski słusznie wpędził cię w
      osłupienie! Ale żeby zaraz w ogłupienie???? ;P
      • boss45 Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! 21.01.06, 22:41
        Stefa dzieki, ze mi przypomniales o weekendzie.
        W poniedzialek z samego rana stane przed lustrem i wygarne swojemu szefowi co o
        nm mysle;)
        Mowisz, ze od siedmiu lat??
        No to faktycznie cos w koncu zaczyna sie zmieniac.
        Pozdrowienia.
        • Gość: Stefa Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:49
          boss45 napisał: > W poniedzialek z samego rana stane przed lustrem i wygarne
          swojemu szefowi co >o nim mysle;)

A to Pan osobiście! Nie spodziewałem sie tu dzisiaj Pana! Nie ma dziś rautu????

• Gość: Lublin Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 12:58
      boss45 napisał:
      > Bylo mi dzisiaj bardzo milo kiedy na duzej imprezie lokalnego biznesu mowili
      > pozytywnie o naszym miescie i pokazywali sobie w komorkach lodowisko i
      > odsniezony Plac Litewski.
      > Wychodzi na to, ze wkrotce tu zaczna inwestowac moi przyjaciele z poludnia
      > kraju.

Jeśli przyjaciele z południa zajmują się odśnieżaniem placów i ulic to
      serdecznie zapraszamy! Sukces murowany bo konkurencji nie widać !!!!
      • Gość: Karimata Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 22.01.06, 13:51
        No tak,upadł cały przemysł Lublina,bieda aż piszczy no i można być dumnym z
        takiej destrukcji.Byle do tyłu!Jak to w Lublinie.
        • Gość: misek Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:07
          Widze więcej plsuó mieszkania w Lublinie jak minusów.
          1. Mam niezłą pracę w tym mieście.
          2. Dojazd do pracy zajmuje mi 10 minut, nie musze stać w korkach
          3. Lublin ma mnóstwo zieleni
          4. To jedno z najbardziej bezpiecznych miast w Polsce
          5. Ludzie są mili i uprzejmi, nie ma takiego pośpiechu i pogoni za kasą jak np.
          w W-wie
          6. Lublin jest przepieknym mistaem, zwłaszca starowka
          7. Z Unii dostaniemy mnóstwo kasy
          8. Super miejsce wypadowe do Kazimierza i na Roztocze
          9. Nie grozi nam powódź, jak np.we Wrocławiu lub Opolu
          10. Dobrze, że nie ma przemysłu. Mamy czyste powietrze
          • Gość: Stefa Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:18
            Gość portalu: misek napisał(a):
            > Widze więcej plsuó mieszkania w Lublinie jak minusów.
            > 1. Mam niezłą pracę w tym mieście.
            > 2. Dojazd do pracy zajmuje mi 10 minut, nie musze stać w korkach
            > 3. Lublin ma mnóstwo zieleni
            > 4. To jedno z najbardziej bezpiecznych miast w Polsce
            > 5. Ludzie są mili i uprzejmi, nie ma takiego pośpiechu i pogoni za kasą
            jak np.w W-wie
            > 6. Lublin jest przepieknym mistaem, zwłaszca starowka
            > 7. Z Unii dostaniemy mnóstwo kasy
            > 8. Super miejsce wypadowe do Kazimierza i na Roztocze
            > 9. Nie grozi nam powódź, jak np.we Wrocławiu lub Opolu
            > 10. Dobrze, że nie ma przemysłu. Mamy czyste powietrze

To znowu Pan, już się Pan wyspał po wczorajszym?
            • Gość: H Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 16:17
              Swoja droga co to za nowa obsesja, że każdy kto jest w miarę zadowolony, musi
              być zwiazany z urzędem miasta? Ja też widzę, przy najmniej jak na razie, więcej
              plusów niż minusów Lublina, a z urzędem miasta związany nie jestem w żasden
              sposób i nie kryję, że jego działnosć generalnie mi się nie podoba.
              • Gość: sygrun Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:34
                A czy wiecie ile lodowisko kosztowało?
                700 tysięcy złotych!
                A ile jest biednych dzieci w Lublinie?!
                • joannabarska Do Forum Humorum! 02.02.06, 11:05
                  Dajcie spokój z tym pianiem na temat Lublina - od tego jest Forum Humorum!
                  • folkatka Re: Do Forum Humorum! 02.02.06, 13:33

Oczywiście, pani Joanno - jak ktoś opluwa nasze miasto i psioczy na nie to jest
                    wszystko OK i zaraz znajduje sobie chórek podobnych sobie przytakiwaczy, a jak
                    ktos cos dobrego napisze to od razu jest postponowany ze to "pianie"...
                    Nie biore kasy od Urzedu Miasta!!!!!!!!
                  • Gość: ANTYTEZA Re: Do Forum Humorum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:08
                    Pani joannobarska, to JEST bardzo ladne, nieco senne miasto. Jesli Pani go nie
                    lubi, nie zatrzymujemy, ale tak od razu napadac? Dlaczego zawsze wszedzie
                    dobrze gdzie nas nie ma ??? A lokalny patriotyzm??? To jest naprawde passé,
                    zeby wiecznie jeczec na swoje smiecie. A przez kogo Lublin jest jaki jest?!
                    Nikomu nie przychodzi do glowy? Tylko nie odpisujcie, ze przez Pruszona....
          • Gość: Anfran Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:46
            Wszystko sie zgadza tylko jedno sie nie zgadza
            Ja nie mialem tu dobrej pracy i zostawilem wszystko choć sie wybudowalem, mam w
            okolicy dzialke i ogólnie bylo pieknie...
    • Gość: dumny Re: Zaczynam byc dumny z Pruszkowskiego!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:31
      Od kiedy dowiedziałem sie że ten syf na ulicach, marazm, brak inwestycji
      olewanie prawa przez rozpuszczonych urzędasów i ogólne bezhołowie to wina
      joannybarskiej - jestem dumny z Pruszkowskiego!!!!!
      • Gość: ANTYTEZA Re: Zaczynam byc dumny z Pruszkowskiego!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:10
        OK będzie łopatologicznie:
        1. Lublin jest jaki jest NIE z powodu Joannybarskiej, ale "dzięki" nam swoim
        mieszkańcom, w wielkiej części. Przywołani urzędnicy to także mieszkańcy Lublin
        a...
        2. Pruszon niestety, ku memu wielkiemu ubolewaniu nie da się wrobić w
        odpowiedzialność za wszystko, choć win ma co niemiara i jest dramatycznie próżny
        3. Nadal podtrzymuję tezę,że jojczenie i bezustanne narzekanie, jaki to Lublin
        ohydny i beznadziejny jest passe
        4. Na Forum nie ma miejsca na dyskusję, trzeba wpisywać się w ogólnolubelskie
        zrzędzenie.
        • Gość: dumny Re: Zaczynam byc dumny z Pruszkowskiego!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:02
          Gość portalu: ANTYTEZA napisał(a):

> OK będzie łopatologicznie:
          > 1. Lublin jest jaki jest NIE z powodu Joannybarskiej, ale "dzięki" nam swoim
          > mieszkańcom, w wielkiej części. Przywołani urzędnicy to także mieszkańcy
          Lublin
          > a...
          > 2. Pruszon niestety, ku memu wielkiemu ubolewaniu nie da się wrobić w
          > odpowiedzialność za wszystko, choć win ma co niemiara i jest dramatycznie
          próżny
          > 3. Nadal podtrzymuję tezę,że jojczenie i bezustanne narzekanie, jaki to
          Lublin
          > ohydny i beznadziejny jest passe
          > 4. Na Forum nie ma miejsca na dyskusję, trzeba wpisywać się w ogólnolubelskie
          > zrzędzenie.

Aaaaa, teraz zrozumiałem , to nie joannabarska i nie prezydent Lublina
          Pruszkowski i jego ekipa są winni ze Lublin jest niewydolnym, zarastającym
          pajęczyną zadupiem tylko my wszyscy!!! Od razu mi ulżyło i jeszcze bardziej
          jestem dumny!!!! Będę znowu na niego głosował i was też namawiam !!!!!
          Dziękuję ANTYTZO !!!!
          • Gość: ANTYTEZA Re: Zaczynam byc dumny z Pruszkowskiego!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:07
            Naprawdę uważasz,że to takie beznadziejne miasto???? Czy trochę na pokaz?
            Wszyscy narzekają na władze miast i cześć, nie da się inaczej. A na Ciebie nikt
            nie narzeka?
            • Gość: ANTYTEZA Re: Nie zaczynę byc dumna z Pruszkowskiego!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:09
              P.S. ZApomniałam napisać, że na Pruszona nie głosowałam i dalej nie będę. Nie
              cierpię lokalnych kacyków w żadnym wydaniu, ale miasto lubię.
              • Gość: dumny Re: Nie zaczynę byc dumna z Pruszkowskiego!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:27
                Skoro lubisz miasto to koniecznie zagłosuj na jak go nazwałeś "kucyka" a
                złymi, gnuśnymi mieszkańcami tego miasta się nie przejmuj, jak Pruszkowski
                wygra po raz trzeci to większość z nich stąd wyjedzie!!! Alleluja i do przodu!
                A propos ANTYTEZA właściwie czego ????
                • Gość: ANTYTEZA Re: Nie zaczynę byc dumna z Pruszkowskiego!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:43
                  1.KACYKA, nie kucyka. Kochany, czytaj dokładnie posty.
                  2.Miasto lubię i to nie powód,żebym się biczowała,że mieszkam na "oblepionym
                  pajęczyną zadupiu" byle tylko przyklasnąć frustratom.
                  3.Czy cytat "Alleluja i do przodu" nie brzmi tak rydzowato....??????????
                  Czyżbyś był jego zwolennikiem?
                  4.Nigdzie nie napisałam, że Pruszon nie jest niczemu winien, napisałam,że nie
                  da się go wrobić we wszystko, niestety.
                  5. Jeszcze raz czytaj dokładnie i nie zacietrzewiaj się.
                  6. NA PEWNO nie wszyscy wyjadą, a nawet ci, co tak się odgrażają. To
                  takżekwestia poczucia przynależności do swojego miejsca na ziemi.Nie tylko
                  możliwości finansowych. Trochę sentymentu Ci nie zaszkodzi.
    • Gość: lublinrules Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: 212.248.236.* 02.02.06, 19:52
      a bedzie juz tylko lepiej i lepiej.
      tylko zaglosujcie na PO w regionie.
      centralnie niech jeszcze poczysci troche PiS.
      • Gość: Stefano Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.plusgsm.pl 02.02.06, 23:19
        No ale co bysmy nie mowili to fakt jest faktem, ze takiej kamery jak ta co
        lodowisko pokazuje i takiej jakosci obrazu i szybkosci przekazu to porozno
        szukac w jakimkolwiek innym miescie.
        No i poszukalem troche i poobserwowalem i wychodzi na to, ze i korzystajacych z
        lodowiska wiecej niz w innych miejscach ktore tez pokazuja kamerami.
        Co do calej reszty czyli kasy, wystroju czasu dzialania to totalne
        nieporozumienie.

• Gość: Stefa Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 23:15
          Gość portalu: Stefano napisał(a):
          > No ale co bysmy nie mowili to fakt jest faktem, ze takiej kamery jak ta co
          > lodowisko pokazuje i takiej jakosci obrazu i szybkosci przekazu to porozno
          > szukac w jakimkolwiek innym miescie.
          > No i poszukalem troche i poobserwowalem i wychodzi na to, ze i korzystajacych
          >z lodowiska wiecej niz w innych miejscach ktore tez pokazuja kamerami.

Ale się Stefan nabrałeś! To lodowisko to fotomontaż, a łyżwiaże to fatamorgana!
          • Gość: MagicCam Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.it-net.pl 05.02.06, 11:18
            Wychodzi na to, że te foto i fata schrzaniliśmy trochę skoro to odkryłaś ;)

Pozdrawiam całkowicie szczerze i realnie,
            MagicCam
    • Gość: A.minor Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: 87.206.229.* 04.02.06, 22:47
      wracaj Stefan,czeka na Ciebie lokal,z którego mają wykopsać PCK na Niecałej

pozdrowienia od tubylców

• Gość: ?????? Re: Zaczynam byc dumny z Lublina!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 23:16
      co to wogóle za komentarz?????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka