sylwia11 07.12.02, 14:28 Agatko M. to nie jest tak jak myslisz , po prostu zgubilam Twoj nr.tel , przyjedz do mnie lub zadzwon i juz sie nie zlosc ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polepszak Re: To nie tak !! 08.12.02, 11:03 sylwia11 napisała: > Agatko M. to nie jest tak jak myslisz , po prostu zgubilam Twoj nr.tel , > przyjedz do mnie lub zadzwon i juz sie nie zlosc ! Agatko M. ja również apeluję, nie złość się na Sylwię :))) (złość piękności szkodzi ;-) ) Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: To nie tak !! 08.12.02, 12:32 Lukaszu dzieki , wiedzialam ze na Ciebie zawsze moge liczyc , wiec nastepny cmokas , mimo ze tak zimno ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: To nie tak !! 08.12.02, 12:45 sylwia11 napisała: > Lukaszu dzieki , wiedzialam ze na Ciebie zawsze moge liczyc , wiec nastepny > cmokas , mimo ze tak zimno ;)))))) I ja się bardzo cieszę, ale.... zimno jest i uważaj, żeby Ci język nie przymarzł, hihihi Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: To nie tak !! 08.12.02, 12:52 bardzo zimno Lukaszu i staram sie jak moge zeby mi nie przymarzl hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Sprostowanko ;) 09.12.02, 12:56 polepszak napisał: > sylwia11 napisała: > > > Lukaszu dzieki , wiedzialam ze na Ciebie zawsze moge liczyc , wiec nastepn > y > > cmokas , mimo ze tak zimno ;)))))) > > I ja się bardzo cieszę, ale.... > > zimno jest i uważaj, żeby Ci język nie przymarzł, hihihi > > Łukasz ;-) ech... głupoty wtpisuję... Toż ja ciepluttki i milutki jestem (ba... nawet może gorący ? hihi), więc jak Twój język mógłby przymarznąć ? :)))))) pozdrawiam Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: Sprostowanko ;) 09.12.02, 15:11 nie przymarznie Lukaszu mimo ze tak zimno ;)))wiem , wiem ze jestes cieplutki hahaha a raczej domyslam sie , ach zarty sa wspaniale ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Sprostowanko ;) 09.12.02, 23:28 Hm oglaszam was wszem i wobec kolejna forumowa para. Jestescie jak Peppe i Lucy, jak Dociek i LPR. Jestescie wielcy!!! pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Sprostowanko ;) 10.12.02, 07:37 Fakt, gruchają aż miło:-)))). Ale to miłe. Wolę to zdecydowanie bardziej od pełnych nienawiści i zawziętości dialogów Doćka i Ciupazki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: Ech...... 10.12.02, 10:20 ...tak mi się westchło... tak miło i intymnie było.... Czemu nikt mi nie powiedział, że ktoś jeszcze to czyta ? hehehehe pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: Ech...... 10.12.02, 19:11 Lukasz nie wzychaj , przeciez nadal jest tak bardzo imtymnie i przyjemnie , cmokas ;)) Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: Ech...... 11.12.02, 00:09 sylwia11 napisała: > Lukasz nie wzychaj , przeciez nadal jest tak bardzo imtymnie i przyjemnie , > cmokas ;)) Sylwia Właściwie, to masz rację... kiedy siedzimy tu przy tym komnku... ale Sylwia... wyłącz już ten monitor ;)))))))))) pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: Ech...... 10.12.02, 19:30 Oj , oj sorrki mialo byc intymnie haha , wybaczcie to chyba przez ten mroz literki mi sie myla ;))) Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: To nie tak !! 12.12.02, 13:27 sylwia11 napisała: > Agatko M. to nie jest tak jak myslisz , po prostu zgubilam Twoj nr.tel , > przyjedz do mnie lub zadzwon i juz sie nie zlosc ! Czy Agatka sie odobraziła, zadzwoniła, napisała?.... Odpowiedz Link Zgłoś