Dodaj do ulubionych

Witam na podforum.

24.04.06, 20:01
Przepraszam , że ten wątek ma charakter czysto powitalny. Uważam jednak , że
pierwszy wątek powinien się różnić i być wyjątkowy. Dziękuje za stworzenie
tego podforum. Na pewno będzie ono służyć pomocą wielu ludziom i wymianie
poglądów na tematy zdrowia. Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku :) i apeluje o
kulturalne dyskusje :).
Obserwuj wątek
    • empi Re: Witam na podforum. 24.04.06, 20:20
      no to uroczyste otwarcie mamy za sobą!!!
      pzdr.
      • Gość: twiti21 Re: Witam na podforum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:39
        nareszcie! Czy teraz już ktoś może mi polecić neurochirurga od kręgosłupa w
        Lublinie?Jeśli ktoś zna ten ból to zrozumie moją niecierpliwość.
        • niktwazny126 Re: Witam na podforum. 24.04.06, 21:50
          Również witam.
          Zanim oddasz się w ręce neurochirurga czy innego lekarza uzbrojonego w skalpel
          zacznij od rehabilitacji. Dziala cuda, sprawdziłam na własnym grzbiecie :).
          Byłam o krok od operacji, ale dzieki systematycznym zabiegom odwlokłam
          spotkanie ze skalpelem na kilka lat.Dobrą rehabilitację ma szpital w
          Abramowicach.
          • Gość: twiti21 Re: Witam na podforum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:28
            o rehabilitacji też myślę.Słyszałam o metodzie McKeziego.Stosują ją w
            Abramowicach?
            • niktwazny126 Re: Witam na podforum. 25.04.06, 08:49
              Nie znam tej metody. Mnie z naprawdę fatalnego stanu wyprowadziły
              systematycznie stosowane zabiegi laserowe, diadynamik i masaże, do tego zabiegi
              wodne i regularne ćwiczenia. Najpierw ćwiczyłam pod okiem rehabilitanta,
              teraz , już bez nadzoru, codziennie musze znaleźć czas na ćwiczenia w domu. Ale
              dało to efekty. Musisz jednak poprosić o rehabilitację kompleksową, bo
              pojedyncze zabiegi sprawy nie załatwią. Lekarz odpowiadający za rehabilitację w
              Abramowicach jest dobrym fachowcem, wie, co zaordynować, żeby było dobrze. Są
              oczywiście też takie problemy , których nie da się uniknąć bez operacji,
              niestety, ale próbować warto.Doskonałe ( przynajmniej dla mnie) są zabiegi
              borowinowe, ale to już trzeba sanatorium. Też polecam. Życzę szybkiego powrotu
              do dobrej formy .
              • Gość: twiti21 Re: Witam na podforum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:59
                Przepraszam, że dopiero teraz, ale dziękuję za odpowiedź.Obecnie jestem po
                fizjoterapi i czuję się dobrze.Boję się jednak, że problemy powrócą bo to są
                przepukliny jądra miażdżystego i atakowały mnie już kilka razy.Pozdrawiam.
    • Gość: sceptyk a gdzie Pani "p" i "stachenka"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 06:24
      Szczególnie te dwie osoby pokrzywdzpne przez los zaraz pewnie zaczną wylewać
      żółć i swoje frustracje i kompleksy na tym forum.
      • Gość: p Re: a gdzie Pani "p" i "stachenka"? IP: *.resetnet.pl 25.04.06, 07:36
        Panie sceptyku. Czy może pan poskromić nieco swoje emocje i zacząc normalnie
        rozmawiać? Ma pan nowe podforum , wszyscy je chcieli , nie tylko ja :).
        Dlaczego znowu stara się pan wejść na drogę złośliwości? Niech pan wie , że
        teraz będe jeszcze bardziej spokojnie odpowiadać na ataki niż dotychas. Żadne
        prowokacje ze strony lekarzy nie dadzą zamierzonego skutku.
        • Gość: zdziwiony Re: a gdzie Pani "p" i "stachenka"? IP: *.n.net.pl 25.04.06, 14:50
          Pani stachenka cos zamilkła ostatnio,zeszła do podziemia?
          A może zrobiło jej sie po prostu wstyd podpisywać pod szalonymi apelami "p" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka