Dodaj do ulubionych

Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach...

IP: *.it-net.pl 25.04.06, 13:56
Czy ktoś moze polecić???
Ostatnio byłam w poliklinice na Jaczewskiego...istny koszmar, specjaliści
przyjmują dosłownie parę pacjentek dziennie (3-5). Często przychodzą Panie np
po zwolnienia, z jakimis karteczkami od lekarza (pewnie znajomego) i z tą
karteczka rzekomo, mogą zostać zarejestrowane...bez karteczki nie ma mowy!!!

Ostatnio zapisałam się do przychodni na Lubartowskiej przy
szpitalu...zupełnie co innego, fakt, że są tłumy do niektórych specjalistów,
ale mozna sie dostać bez żadnych "bilecików wstępu"...
Zrobiłam wywiad wśród znajomych i myslę, że warto...

Moze ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie...???
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: *.resetnet.pl 25.04.06, 21:07
      Radzę , aby unikała pani szpitala na jaczewskiego jak ognia. Na oddziale
      kardiologii , neurologii i innych czeka się bardzo długo na załatwienie
      jakiejkolwiek sprawy. Mozna przypuszczać , że te "bileciki wstępu" to
      oznaczenie pacjentów , którzy dali formy wdzięczności lub zadeklarowali
      prywatnie , że dadzą takie formy wdzięczności. Z wielu obserwacji wynika , że
      szpital ten przyjmuje ludzi "nie pokolei", wbrew przepisom.
    • Gość: Anka Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: 87.207.246.* 25.04.06, 22:12
      jesli już ta przychodnia - a jest wg mnie b.dobra - to może do p. dr Patyry? W
      mojej i koleżanek opinii jest swietnym lekarzem.
      • Gość: pregnat Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:05
        Co masz na myśli pisząc świetny?Co go charakteryzuje,że oceniasz go w taki sposób?
      • Gość: Mondika Przychodmnia na Lubartowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:05
        Kiedy mieszkałam w Świdniku, chodziłam do dr Patyry prywatnie, teraz mieszkam w
        Lublinie i chodzę do przychodni przy szpitalu. Jest naprawdę
        rewelacyjnie...Pani doktor jest osoba bardzo dokładną, miłą i sympatyczną, nie
        widzę żadnej róznicy w traktowwaniu i podejściu do Pacjenta :) Wszystko
        tłumaczy, odpowiada na pytania nawet na te, gdzie odpowiedź jest bardzo
        oczywista. Większość moich koleżanek korzysta z usług tej przychodni i bardzo
        sobie chwalą, zwłaśzcza te które chodziły tam podczas ciąży i potem rodziły w
        tym szpitalu są zachwycone tym, jak traktuje się pacjentki...

• Gość: mama Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: 82.160.98.* 27.04.06, 15:04
      Rownież proszę o opinie o przychodni na Lubarowskiej...
      • Gość: agn Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: *.am.lublin.pl 27.04.06, 18:07
        Witam. Ja rodziłam na Lubartowskiej i juz po porodzie chodziłam do dr
        Wawrzyckiej. Tempo wizyty jak dla mnie zbyt szybkie, ale biorąc pod uwage ilość
        pacjentek czekających pod gabinetem p. doktor i to, że ja byłam juz po porodzie
        i wszystko bez powikłań to jestem to w stanie zrozumieć. Pozdrawiam.
        • Gość: Monika74 dr wawrzycka IP: *.it-net.pl 04.05.06, 08:24
          Faktycznie Pani doktor jest bardzo szybka, taka jej uroda ;)...ale godna
          polecenia.
          Ponadto polecam szpital na Lubartowskiej - dobra opieka, kameralnie, miło i
          sympatycznie :)
      • agnieszka_s26 Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... 27.04.06, 20:01
        Witam! Też nie polecam poradni przy jaczewskiego, zero dyskrecji, długie
        kolejki, pozatym nawet jak się dostanie karteczkę by się zarejestrować to i tak
        z łaską.Przynajmniej ja trafiłam na niemiłą panią doktor.
        • Gość: p Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: *.resetnet.pl 28.04.06, 11:08
          Pani agnieszko nie pani pierwsza i nie ostatnia trafiła na niemiła obslugę
          pacjentów w szpitalu na jaczewskiego. Pozdrawiam.
    • Gość: AgnieszkaK.27 Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: *.pronet.lublin.pl 04.05.06, 23:27
      Ja też mam jak najlepszą opinię o przychodni i szpitalu przy
      Lubartowskiej.Kameralnie, spokojnie, po prostu wobec mnie tak jak być powinno.
      Nie ma pośpiechu, braku intymności i powiem brutalnie chamstwa, ktore kilka razy
      miałam okazję zobaczyć przy Staszica czy Jaczewskiego. Właśnie po tym co
      zobaczyłam na własne oczy, zdecydowalam się na zmianę. Kolezanka poradziła mi
      panią dr z Lubartowskiej. Chodzę do niej już od dwóch lat (państwowo i
      prywatnie) i bardzo ją cenię.I polecam w ogóle Lubartowską.
      • Gość: Gosia;-) R Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:19
        Mieszkam od niedawna w Lublinie i chciałabym korzystać bezpłatnie z ginekologa
        i nie bardzo wiem gdzie pójść, gdzie sie zapisac. Do tej pory korzystałam z
        LuXmedu było OK ale dlaczego ciągle mam płacić?:) Jaki jest adres tej
        przychodni na Lubartowskiej?? i kogo polecacie??
    • Gość: arielka Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:17
      Ja zamierzam zapisać się do przychodni przy Lubartowskiej...może ktoś poleci
      jakiegoś lekarza, który poprowadziłby ciążę...
      • opuncjafigowa Re: Przychodnie ginekologiczne przy szpitalach... 20.06.06, 12:21
        Dokładnego adresu nie znam...szpital jest na Lubartowskiej 81, przychodnia
        mieści się z tyłu szpitala, i jest to już chyba ul. Czwartek, tak mi sie wydaję.
        Natomist ja polecam dr Patyrę z całego serca, dr Rózga bardzo zachwalana przez
        kobiety w ciąży, znam też wawrzycką...szybka jak strzała, ale niezła wtym co
        robi, nie każdemu odpowiada jej styl bycia...ale dla mnie ok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka