erwk 30.04.06, 10:46 Witam, szukam dobrego reumatologa w Lublinie, zwłaszcza takiego, któryby się dobrze znał na chorobach stawów. z góry dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grote Re: Reumatolog w Lublinie IP: 87.207.90.* 30.04.06, 19:26 W Gabinecie Profesorów na Kruczej prof. Szczepański /ale wizyta ok.100zł/ i pani reumatolog /nazwiska nie pamietam / 60zł. Dobra jest też dr. Dudek z przychodni na Kompozytorów /Czechów/ za darmo ale ze skierowaniem. Ewentualnie dr.Piotrowski -Luxmed. Ale myślę, ze jeśli posiadasz jakieś badania to możesz iść do dr. Dudek. Ja leczę tu rzs od kilku lat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Reumatolog w Lublinie IP: *.szwajcarska.pl 03.05.06, 22:14 Dolegliwości "stawowe" stanowia znaczna część reumatologii. Myślę ze każdy dobry reumatolog zna się na tej części chorób stawów którą obejmuje reumatologia. Pozostałą częścią zajmuje sie ortopedia Odpowiedz Link Zgłoś
kaja775 Re: Reumatolog w Lublinie 20.05.06, 18:21 bardzo dobrym reumatologiem jest dr Ilnicka przujmuje w Medyku na Glinianej wiem bo byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Reumatolog w Lublinie IP: *.020.vip-net.pl 15.06.06, 21:05 dr Fałkowska- Ryczek Intermed ul. Junoszy Odpowiedz Link Zgłoś
meg805 Re: Reumatolog w Lublinie 18.03.07, 10:16 polecam reumatologa dr Ilnicką przyjmuje na al. Kraśnickich oraz od niedawna w ramach NFZ na Jutrzenki. chodzę do niej od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś