Dodaj do ulubionych

Śledczy prześwietlają posła PiS

06.05.06, 00:25
Panie Brzuszkiewicz! Bład, nie dwa filmy a jeden- drugi dostała firma
Woof@Fila niejakiego Szczebla. NEWSWEEK napisał to co przeczytal w aktach,
ktore przeczytalem jako pierwszy, pozniej wszystko opowiedzialem red.
Krasnowskiej. Sami na to by nie wpadli a i ochoty na zlozenie wniosku
o wglad do akt tez nie mieli.
W całą sprawe prania kasy zamieszane sa inne spolki w tym Instytut
Srodkowoeuropejski nalezacy do Waledziaka & Marcinkiewicza, spokłka
Chesterton nalezaca do Iwo Bendera. Iwo był rownniez prezesem EE w Zamościu

wiecej na www.raportnowaka.pl

PS ciekawe skąd sledczy w tak krotkim czasie mają takie mocne dowody- czyżby
jednak mieli protokół UKS z badania EE, ktorego nie było w aktach sledztwa.

Zawisza i młody Bender i kilku prawicowców z Zamościa skoncza jak Pęczak

Obserwuj wątek
    • Gość: fan Zawiszy Dzie na www.raportnowaka.pl jest o Zawiszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 03:58
      mozliwe ze slepawy jestem i czegoś nie zauwazam, ale aż do tego stopnia? Prosze
      o wskazówki, bo wyjatkowo mnie zaciekawił, ten droby cwaniaczek
    • Gość: kaziutek Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.adam.promax-ck.pl 06.05.06, 07:32
      Zawisza nie skończy jak Pęczak i pęczakopodobni, bo jako prominentny członek PiS
      nie może kraść ani popełniać jakichkolwiek przestępstw. Przecież od dawna już
      wiemy, że PiS tworzą ludzie kryształowo uczciwi, np. Edgar Gosiewski z jego
      Skokami. Oni mogą i muszą rozliczać innych, co niebawem czynić będzie poseł
      Zawisza jako szef śledczej komisji bankowej. Na tym polega odnowa moralna.
      Kryminalista wskutek sojuszu z PiS staje sie politykiem godnym szacunku i jako
      wicepremier czuwać będzie nad uczciwościa innych.
      • Gość: www.raportnowaka.p Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 09:49
        zapweniam, ze skonczy. Wieksza czesc klipotów Peczaka (bez tych od Dochnala)
        Peczak ma z mojego zawiadomienia> Mam na mysli WFOŚ i i cała ta lodzką mafie.
        To ja zlozylem w roku 2001 zawadomienie mowiace o tym, ze WFOŚ pomogł Grabkowi
        wytłudzić 10 mln zl na budowe fabryki zelatyny. Jako poseł nekalem komisje
        sejmowa, w ktorej prczak byl przewodniczacym a ja czlonkiem ( kontroli panstwa)
        o jego odwolanie. Niogdy nie bylo wiekszosci, a przy pierwszych dwoch byłem sam
        za odwolaniem. W koncu sie udało. Krola skale drąży...
        Uda się... Mam wrazenie z czesc PIS ta własciwa od Kaczynskiego pozwoli na
        spuszczenie tego strupa jakim są posłowie zwiazani z ZCHN do kanału...

udało sie z Grakiem ( to moje zawiadomienie) udało sie z Jaskiernia ( tez moja
        dzialalnosc) uda sie z Zawisza, tym bardziej, ze przestepstwa sa oczywiste. To
        sie posypie i bedzie to szybko. Na moj gust Zawisza już jest skonczony
    • Gość: cygan Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.resetnet.pl 06.05.06, 08:24
      A czym zajmował się Zawisza senior?
      • Gość: :) Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.chello.pl 06.05.06, 09:43
        cierpiał za miliony:)
      • rilian Re: Śledczy prześwietlają posła PiS 06.05.06, 09:45
        walczył pod Grunwaldem, wkrótce potem skończył marnie.
    • Gość: B.K./emeryt/ Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.chello.pl 07.05.06, 16:24

Wydaje się,że w naszym kraju nie ma miasta w którym nie działałyby,
      dobrze zorganizowane grupy cwaniaków i zwykłych przestępców,którzy
      wykorzystują każdą okazję,ażeby suto obłowić swoje kieszenie.
      To niestety,smutna,smutna rzeczywistość!
      • Gość: histo(e)ryczka Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:57
        i jednoczą się wtedy wszytkie opcje - są bardzo solidarni, a do afery dochodzi
        tylko wtedy, kiedy pojawiają się sprzeczne interesy - czyli rzadko...
    • Gość: Marek Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.centertel.pl 09.05.06, 13:28
      Wbrew opinii, że poseł nic nie może, Pan Poseł Nowak udowodnił, że jednak poseł
      może podjąć skuteczne działania... Za czasów Jacka Turczyńskiego Poczta Polska
      zawierała przedziwne kontrakty. Mam nadzieję, że Prokuratura Apelacyjna w
      Lublinie nie ograniczy się tylko do zbadania związków Turczyńskiego z Arturem
      Zawiszą.
    • Gość: frega3 Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:07
      Ponowie zawisza to bydle!!
    • Gość: frega3@wp.pl Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:10
      Panowie Zawisza to BYDLE
      • Gość: www.raportnowaka.p Re: Śledczy prześwietlają posła PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:03

zapraszam na www.raportnowaka.pl

tam jest wszystko napisane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka