Gość: zonc IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.09.04, 22:17 .... w tym mieście można świętować rok bycia z kimś... z kimś kogo się kocha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamletto Re: gdzie... 03.09.04, 22:19 Gość portalu: zonc napisał(a): > .... w tym mieście można świętować rok bycia z kimś... z kimś kogo się > kocha... ja tego nie wim niestetto-bo ja z innego utworu...;(niemniej-gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: gdzie... IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.09.04, 22:44 hehe pewnie i fajnie by bylo madziarko :) Ale ja chyba mam konserwatywne podejscie do zycia :) Popiesic przytulac sie mozna... ale bez przesady... mam nadzieje ze to będzie ta jedyna, ale po co ryzykowac... napalony nie jestem :) Poczekam jeszcze troche... a pomysłu serio nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: gdzie... 03.09.04, 22:48 Rok i tylko "Popiesic przytulac sie mozna... ale bez przesady..."??? To zakrawa na miłość platoniczną! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: gdzie... 03.09.04, 22:51 dorosniesz do spedzania rocznic w sypialni ;) zwlaszcza po 6 latach, 2 miesiacach i ....7 dniach ;) a na razie moze jakas romantyczna kolacyjka? zoo? kręgle? zycze kolejnych rocznic z ta sama dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: gdzie... 03.09.04, 22:53 Zapros Ja do filharmonii albo do Opery. Mnóstwo młodych ludzi chodzi, wcale nie w strojach wieczorowych, ale schludnie. zabijesz Ja tym. Nie musicie lubic klasyki, ale raz warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: gdzie... 03.09.04, 22:56 albo Ani Mru Mru w czwartek w Adrii - posmiejecie sie, a potem kolacja w Sphinxie Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: gdzie... 03.09.04, 23:03 madziara_pl napisała: > [...] a potem kolacja w > Sphinxie Myślę, że romantyczniej będzie w mcdonaldzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: gdzie... IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.09.04, 23:26 zinekk co mialo znaczyc to raz warto :) Bez urazy widze ze i wy bez pomysłów :P A co do "nocy w sypialni" to takich "dojrzalych" to ja znam.. co kochają po 2 tygodniach spią i się rozstają... ja bym sie zabił... eh Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: gdzie... 03.09.04, 23:29 A skad ja mam wiedziec co Wy robicie w realu? Haha, no moze wszyscy chodzicie i macie karnety. Powiedziałem tak, bo wiem ze teraz rzadzi Peja, a nie Beethoven. Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: gdzie... 03.09.04, 23:36 fajny pomysl? a skad my mamy wiedziec, co wy lubicie? mozesz banalnie dac jej banalna roze, niedzwiadka i sie ta twoja szesastka z podziwu nie wydobedzie przez najblizszy rok. a w waszym wieku faktycznie pozostaje jedynie mc donald :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: gdzie... 03.09.04, 23:37 oczywiscie mozna by zrobic sobie kolacje we dwoje na dachu jedensastopietrowca, ale taki sztywniak jak ty ech, mowilam - mcdonald Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: gdzie... IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.09.04, 23:58 no i zaczyna "luzaczka" swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: gdzie... 04.09.04, 07:28 pytasz - odpowiadamy bulwersuje cie mysl o operze, to mowimy: idz do mcdonalda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: gdzie... IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.09.04, 10:49 pytasz - odpowiadamy bulwersuje cie mysl o operze, to mowimy: idz do mcdonalda chyba masz inny słownik... nic mnie nie zbulwersowało! Jesteś tak głupia, że znaleść głupszą to chyba cud! Wiesz co to jest lojalność? Wiesz co to jest wierność?? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: gdzie... 05.09.04, 13:18 Gość portalu: zonc napisał(a): > pytasz - odpowiadamy > bulwersuje cie mysl o operze, to mowimy: idz do mcdonalda > > > chyba masz inny słownik... nic mnie nie zbulwersowało! Jesteś tak głupia, że > znaleść głupszą to chyba cud! Wiesz co to jest lojalność? Wiesz co to jest > wierność?? najpierw sie naucz ortografii a pozniej szukaj czy wiernosci ilojalnosci nie mozna swietowac wmc donaldzie? czy to przejaw antonimow tych wyrazen? idz do opery, przyda ci sie troche obycia, dziecie aaaa i jeszcze nie chce cie dobija - ale i tak ta laska w koncu cie rzuci :) tak to juz jest - to tylko gowniazerska licealna milosc, ktora sie skonczy w momecie, gdy pojdziecie na studia hihihi wiec nie masz co tego przezywac jak mrowka okres :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 08:48 Gość portalu: zonc napisał(a): > .... w tym mieście można świętować rok bycia z kimś... z kimś kogo się > kocha... tutaj pod Bydgoszczą jest park myślęciński(tak się nazywa).można dojechać dziecinną ciuchcią.niby-roczek=dziecinada.potem można zjeść posiłek w takim pałacyku(jest tam restauracja).a na koniec-(ale jeśli troszkę większe masz fundusze)nocny przejazd dwukółką(bo tam mają koniki)po okolicy.jeśli masz małe fundusze-przejazd rykszą(5zł kosztuje i jest przytulna).powrót per pedes lub taksówką za złotówkę( u nas nazywa się tram).jeśli Twoja ukochana jest piegowata (mój typ urody),to może ucieszyłaby ją żyrafa-maskotka zamiast kwiatka?miłej anniversary. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 10:59 trond napisał: > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > .... w tym mieście można świętować rok bycia z kimś... z kimś kogo się > > kocha... > tutaj pod Bydgoszczą jest park myślęciński(tak się nazywa).można dojechać > dziecinną ciuchcią.niby-roczek=dziecinada.potem można zjeść posiłek w takim > pałacyku(jest tam restauracja).a na koniec-(ale jeśli troszkę większe masz > fundusze)nocny przejazd dwukółką(bo tam mają koniki)po okolicy.jeśli masz małe > fundusze-przejazd rykszą(5zł kosztuje i jest przytulna).powrót per pedes lub > taksówką za złotówkę( u nas nazywa się tram).jeśli Twoja ukochana jest piegowat > a > (mój typ urody),to może ucieszyłaby ją żyrafa-maskotka zamiast kwiatka?miłej > anniversary. jak znajdujesz mój pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 11:00 trond napisał: > trond napisał: > > > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > > > .... w tym mieście można świętować rok bycia z kimś... z kimś kogo > się > > > kocha... > > tutaj pod Bydgoszczą jest park myślęciński(tak się nazywa).można dojechać > > > dziecinną ciuchcią.niby-roczek=dziecinada.potem można zjeść posiłek w tak > im > > pałacyku(jest tam restauracja).a na koniec-(ale jeśli troszkę większe mas > z > > fundusze)nocny przejazd dwukółką(bo tam mają koniki)po okolicy.jeśli masz > > małe > > fundusze-przejazd rykszą(5zł kosztuje i jest przytulna).powrót per pedes > lub > > taksówką za złotówkę( u nas nazywa się tram).jeśli Twoja ukochana jest > piegowat > > a > > (mój typ urody),to może ucieszyłaby ją żyrafa-maskotka zamiast kwiatka?mi > łej > > anniversary. > jak znajdujesz mój pomysł? a jeśli zdecydowałeś się na inny-czy możesz go zdradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 11:01 trond napisał: > trond napisał: > > > trond napisał: > > > > > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > > > > > .... w tym mieście można świętować rok bycia z kimś... z kimś > kogo > > się > > > > kocha... > > > tutaj pod Bydgoszczą jest park myślęciński(tak się nazywa).można do > jechać > > > > > dziecinną ciuchcią.niby-roczek=dziecinada.potem można zjeść posiłek > w tak > > im > > > pałacyku(jest tam restauracja).a na koniec-(ale jeśli troszkę więks > ze mas > > z > > > fundusze)nocny przejazd dwukółką(bo tam mają koniki)po okolicy.jeśl > i masz > > > > małe > > > fundusze-przejazd rykszą(5zł kosztuje i jest przytulna).powrót per > pedes > > lub > > > taksówką za złotówkę( u nas nazywa się tram).jeśli Twoja ukochana j > est > > piegowat > > > a > > > (mój typ urody),to może ucieszyłaby ją żyrafa-maskotka zamiast kwia > tka?mi > > łej > > > anniversary. > > jak znajdujesz mój pomysł? > a jeśli zdecydowałeś się na inny-czy możesz go zdradzić? nawet nie podziękujesz? mimo to- baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 11:01 trond napisał: > trond napisał: > > > trond napisał: > > > > > trond napisał: > > > > > > > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > > > > > > > .... w tym mieście można świętować rok bycia z kimś... > z kimś > > kogo > > > się > > > > > kocha... > > > > tutaj pod Bydgoszczą jest park myślęciński(tak się nazywa).mo > żna do > > jechać > > > > > > > dziecinną ciuchcią.niby-roczek=dziecinada.potem można zjeść p > osiłek > > w tak > > > im > > > > pałacyku(jest tam restauracja).a na koniec-(ale jeśli troszkę > więks > > ze mas > > > z > > > > fundusze)nocny przejazd dwukółką(bo tam mają koniki)po okolic > y.jeśl > > i masz > > > > > > małe > > > > fundusze-przejazd rykszą(5zł kosztuje i jest przytulna).powró > t per > > pedes > > > lub > > > > taksówką za złotówkę( u nas nazywa się tram).jeśli Twoja ukoc > hana j > > est > > > piegowat > > > > a > > > > (mój typ urody),to może ucieszyłaby ją żyrafa-maskotka zamias > t kwia > > tka?mi > > > łej > > > > anniversary. > > > jak znajdujesz mój pomysł? > > a jeśli zdecydowałeś się na inny-czy możesz go zdradzić? > nawet nie podziękujesz? > > mimo to- baw się dobrze. chociaż szczerze mówiąc-zabolało mnie z twojej strony milczenie > > Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 11:13 trond napisał: > trond napisał: > > > trond napisał: > > > > > trond napisał: > > > > > > > trond napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > > > > > > > > > .... w tym mieście można świętować rok bycia z ki > mś... > > z kimś > > > kogo > > > > się > > > > > > kocha... > > > > > tutaj pod Bydgoszczą jest park myślęciński(tak się nazy > wa).mo > > żna do > > > jechać > > > > > > > > > dziecinną ciuchcią.niby-roczek=dziecinada.potem można z > jeść p > > osiłek > > > w tak > > > > im > > > > > pałacyku(jest tam restauracja).a na koniec-(ale jeśli t > roszkę > > więks > > > ze mas > > > > z > > > > > fundusze)nocny przejazd dwukółką(bo tam mają koniki)po > okolic > > y.jeśl > > > i masz > > > > > > > > małe > > > > > fundusze-przejazd rykszą(5zł kosztuje i jest przytulna) > .powró > > t per > > > pedes > > > > lub > > > > > taksówką za złotówkę( u nas nazywa się tram).jeśli Twoj > a ukoc > > hana j > > > est > > > > piegowat > > > > > a > > > > > (mój typ urody),to może ucieszyłaby ją żyrafa-maskotka > zamias > > t kwia > > > tka?mi > > > > łej > > > > > anniversary. > > > > jak znajdujesz mój pomysł? > > > a jeśli zdecydowałeś się na inny-czy możesz go zdradzić? > > nawet nie podziękujesz? > > > > mimo to- baw się dobrze. > chociaż szczerze mówiąc-zabolało mnie z twojej strony milczenie czy zawsze tak manifestujesz miłość bliźniego i dobre wychowanie? jednak- życzę ci pięknych wrażeń.liczę mimo wszystko na odpowiedź.pozdrawiam. > > Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: gdzie... 04.09.04, 11:15 ale Ty nerwus jestes ;) moze po prostu juz jest ze swoja babeczka i świetuja Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 11:18 madziara_pl napisała: > ale Ty nerwus jestes ;) > moze po prostu juz jest ze swoja babeczka i świetuja też mam okazyją, więc nie nerwus a ciekawus okropny.chciałem wiedzieć co zdecydowali.a Ty czemu nie zgadujesz cytatów, co? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: gdzie... 04.09.04, 11:20 pracuje nad nimi pierwszy byl za prosty szreczku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 11:21 madziara_pl napisała: > pracuje nad nimi > pierwszy byl za prosty szreczku ;) buuuuuubuuuuu....ale graj,pamiętaj,MOJE ||ZYCZENIA SIE SPELNIAJA! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gdzie... 04.09.04, 11:28 trond napisał: > madziara_pl napisała: > > > ale Ty nerwus jestes ;) > > moze po prostu juz jest ze swoja babeczka i świetuja a poza tym nie jest miło być dla kogoś miętą z bubrem...nie jest to ani trochę fascynujące...no..to..pa!(też z filmu,ale serialowego).;) > też mam okazyją, więc nie nerwus a ciekawus okropny.chciałem wiedzieć co > zdecydowali.a Ty czemu nie zgadujesz cytatów, co? > > Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Romantycznie... 05.09.04, 23:08 Zonczek, przede wszystkim życze kolejnych rocznic z tą samą kobietą, jak to ładnie powiedziała bodajaże Madziara. Po drugie - romantycznie - moim zdaniem - może być: a) w winiarni Sowy b) w herbaciarni na Dworcowej Najważniejsze, byście w tym dniu byli razem ;) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Romantycznie... 05.09.04, 23:18 l_jane napisała: > Zonczek, przede wszystkim życze kolejnych rocznic z tą samą kobietą, jak to > ładnie powiedziała bodajaże Madziara. > > Po drugie - romantycznie - moim zdaniem - może być: > a) w winiarni Sowy > b) w herbaciarni na Dworcowej > > Najważniejsze, byście w tym dniu byli razem ;) > Pozdrawiam cieplutko koleżanka widzę w formie, cieszę się:) Zonku przyjedź do Torunia, tu wszedzie jest romantycznie.. pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Do I. 05.09.04, 23:30 incognitto napisał: > koleżanka widzę w formie, cieszę się:) Nie jest źle, Koleżanko, nie jest źle... chociaż "rzeź niewiniątek" w Osetii nieco (?) "nadszarpnęła" mnie psychicznie. W piątek śniły mi się np. sceny, które "zaserwowały" mi na dobranoc (zresztą na moje własne życzenie) Fakty 24. (...) Pozdrowiam zza miedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do I. IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.09.04, 08:48 dziekuje lisiu :) z winiarnią trafilas, ale to na zakonczenie dnia :P Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Do zonka 06.09.04, 17:26 Gość portalu: zonc napisał(a): > dziekuje lisiu :) z winiarnią trafilas, ale to na zakonczenie dnia :P ;) CMOK ;) Odpowiedz Link Zgłoś