ydnal 11.05.06, 20:51 Pilnie potrzebny dobry psychiatra. Jesli ktos zna takiego, niech wpisze namiary. Szczegolnie wzana umiejetnoscleczenia paranoji pieniaczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbares Re: dobry psychiatra 11.05.06, 21:00 ydnal napisał: > Pilnie potrzebny dobry psychiatra. > Jesli ktos zna takiego, niech wpisze namiary. > Szczegolnie wzana umiejetnoscleczenia paranoji pieniaczej. słuszna decyzja, trzeba dbać o własne zdrowie w trosce o otoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry psychiatra IP: *.it-net.pl 11.05.06, 22:10 Psychiatra by się znalazł, ale zasada jest taka, że nie można zmusić do badania osoby chorej wbrew jej woli.Tylko gdyby stwarzała zagrożenie dla innych, to wtedy można "siłą".(tak słyszałam, bo fachowcem nie jestem). Ty masz chyba na myśli osobę nieszkodliwą. W dodatku osoba ta sama ustalila dla siebie terapię - wylewanie żółci na forum.I niech już tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: dobry psychiatra 11.05.06, 22:52 Ty lekarzu przestan. Nikogo nie szanujecie. Najbardziej skorumpowane srodowisko. Tylko byscie nieuki kawe pili i spali na dyzurach, ktore - co prawda nie sa praca, tylko gotowoscia do jej podjecia - ale i tak powinniscie siedziec, bo skladaliscie przysiege Hipokryty czy innego Alkibiadesa. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: dobry psychiatra 12.05.06, 17:25 szkoda tylko, że jak coś szwankuje, to ludzie leca do wyklinanych nieuków doopę im zawrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: dobry psychiatra IP: *.resetnet.pl 12.05.06, 17:58 Ton pani wypowiedzi , język i styl sugeruje , że jest pani właśnie takim "nieukiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dobry psychiatra IP: *.n.net.pl 12.05.06, 18:02 Panie P - z kazdym dniem coraz bardziej żal mi pana,robi pan sobie ze wszystkich wokolo wrogów.Jest pan nieszczesliwym czlowiekiem po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry psychiatra IP: *.it-net.pl 12.05.06, 18:08 O tym samym pomyślałam. Jak jedna osoba może być tak pełna jadu ? Skąd taki brak wiary, że istnieją ludzie uczciwi? To musi być okropne żyć w świecie,gdzie wszyscy są źli . Tacy sfrustrowani ludzie są podatni na nerwice, więc temat psychiatry nie od rzeczy. Ale ja, życzliwa osoba, pani/panu "P" życzę zdrowia, także psychicznego. A może pani/pan spróbuje szukać pozytywów wokół siebie? Wtety świat wyda się od razu przyjaźniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: dobry psychiatra IP: *.resetnet.pl 12.05.06, 18:12 Dla informacji pani "ja" i pani "dorotki" podam , że nie szukam wrogów. Chcę jedynie pokazać jaka jest skorumpowana służba zdrowia. Nie mogę patrzeć na korupcję , dlatego podjąłem się tego zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dobry psychiatra IP: *.n.net.pl 12.05.06, 18:27 Dobrze radzę, niech pan sobie odpocznie,poszuka weselszych optymistyczniejszych stron,posmieje sie troszkę. Juz niedługo zacznie pracę Centralne Biuro Antykorupcyjne,to bedzie ich praca,sam pan nic nie zdziała. Bo chyba nie wierzy pan ,ze naprawi swiat tymi oskarżeniami,tym mnożeniem wątków na jeden temat. Swiat i ludzie bez wad to MRZONKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: dobry psychiatra IP: *.resetnet.pl 12.05.06, 19:24 Zapewniam , że internet przeglądam nie tylko pod kątem lubelskiej służby zdrowia. Jestem na codzień wesołym i przyjaznym człowiekiem co zapewne panią zdziwi. Nie toleruję jednak niesprawiedliwości. nie twierdze , że moja obecność na forum naprawi świat, ale będę się cieszyć jak naprawi sumienie choćby jednego lekarza lub pielęgniarki. Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: dobry psychiatra 12.05.06, 20:53 Przeciez wielokrotnie Pan twierdzil, ze oni nie maja sumienia. Troche konsekwencji. O tym, ze korupcja w srodowisku lekarskim istnieje, nie musi Pan tutaj nikogo przekonywac. Ale jej skala jest inna, niz sie Panu wydaje. A to, ze w Polsce jak lekarz ma 1 promille alkoholu na dyzurze, to zaraz rozpisuja sie ogolnopolskie dzienniki jest wyrazem skrajnej patologii tego narodu. To sie zdarza wszedzie, ale nikt tego nie naglasnia w taki sposob. Ot - po prostu dostaje kare adekwatna do przewinienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dobry psychiatra IP: *.n.net.pl 12.05.06, 21:51 Anatemka napisała:"szkoda tylko, że jak coś szwankuje, to ludzie leca do wyklinanych nieuków im zawracac doopę " Czy wesoły i przyjazny człowiek tak reaguje? Pana cyt: "Ton pani wypowiedzi , język i styl sugeruje , że jest pani właśnie takim "nieukiem". Reaguje pan zbyt agresywnie (nie znajac ludzi)abym mogła uwierzyć w prawdziwośc słow o przyjaznym nastawieniu do ludzi,Anatemka pana nie obraziła,a pan ją BARDZO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: dobry psychiatra IP: *.resetnet.pl 13.05.06, 08:03 Anatemka napisała:"szkoda tylko, że jak coś szwankuje, to ludzie leca do wyklinanych nieuków im zawracac doopę " Pani dorotko Anatemka mnie nie obrazila, bo mnie obrazić mogą jedynie ludzie na poziomie , ale uważam , że obraziła niektórych pacjentów , którzy w razie problemów zdrowotnych chodzą do lekarza. Przyzna pani , że wyrażenie "zawracac doopę" lekarzom jest sformuowaniem nie na poziomie , przynajmniej jeżeli mówimy o poziomie takim jakim powinien reprezentować sobą kulturalny człowiek. Dlatego właśnie nazwałem ta panią "nieukiem", ze względu na slang jakiego użyła. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: dobry psychiatra 13.05.06, 15:12 nie było moim celem obrażanie pacjentów którzy chodza do lekarza. Wielu z nich lekarzy i ich wiedze szanuje. Nie rozumiem tych osób, które chodza do lekarzy w ich kompetentność nie wierząc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: dobry psychiatra IP: *.szwajcarska.pl 12.05.06, 22:27 >Jestem na codzień wesołym i przyjaznym człowiekiem co zapewne panią > zdziwi. Nie tylko Pania ale też i mnie, No nie, niektórzy to maja dobre zdanie o sobie >Nie toleruję jednak niesprawiedliwości... Ale tylko tej która mnie dotyka. B ajak Kali komus ukraśc krowa tu juz jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś