lilia.z.doliny 09.08.26, 15:34 Kończy dziś 98 lat. Tak tylko wrzucam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliszka25 Re: Moja bqbcia 09.08.26, 15:51 W takim razie 200 lat w zdrowiu! 🎂 Moja jedna babcia żyła 103 lata. Moi synowie mówili na nią „stara babcia” albo „babcia praba” jak byli mali 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Moja bqbcia 09.08.26, 15:54 No, kilka osób z rodziny już wyskoczyło ze Sto lat ( no, babciu, ciociu ) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Moja bqbcia 09.08.26, 16:19 Piękny wiek! Wsztstkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Moja bqbcia 09.08.26, 16:44 W jej przypadku - piękny. Na swój sposób oczywiście. Ale nic strasznego jej nie dolega, tylko po wstawieniu endoprotezy jest odrobinę mniej mobilna. Poza tym- radosna, niejęcząca, dostrzega fajne rzeczy na co dzień. I, słuchajcie- jak dzwonie, to zawsze słyszę tekst: u mnie bardzo dobrze, kochanie. Żadne gorzkie zale, narzekania- nic Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Moja bqbcia 09.08.26, 17:27 Tylko pogratulować. Ja miałam taką ciocię, zmarła w wieku 96 lat, jako ostatnia z pokolenia moich rodziców, do końca sprawna umysłowo i pogodna, mimo odchodzących pomału możliwości. Smuciło ją tylko to że już żadna z jej rówieśniczek z rodziny i koleżanek nie żyła. Bardzo lubiłam ją odwiedzać i rozmawiać z nią i bardzo mi tych rozmów brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Moja bqbcia 09.08.26, 16:46 200 lat! Gratulacje i mnóstwo zdrowia i mocy dla Babci!: )) Odpowiedz Link Zgłoś