truskaweczki 10.06.06, 22:36 Takiego , który jest nie tylko dobry ale wręcz DOSKONAŁY!!:) No i przyjmującego pacjentów na NFZ. Chodzi o problem z tarczycą( hashimoto). Macie kogoś takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 62.233.130.* 11.06.06, 12:30 Z doswiadczen rodzinnych moge polecic dr.Pachuckiego.KIlka lat temu pracował w Instytucie Medycyny Wsi.Jutro sprawdze gdzie przyjmuje i czy prywatnie tez. Napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:04 Jeśli chodzi o endokrynologa dziecięcięgo i młodzieżowego top w Lublinie w INTERMEDZIE na Popiełuszki Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 11.06.06, 22:06 Dorota będę bardzo wdzięczna! Chodzi mi o endo dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 62.233.130.* 12.06.06, 16:33 Podjadając truskaweczki (piekne,juz po 3,50 !)wklepuje wszystko co wiem. Dr PACHUCKI ( nie pamietam imienia) Przyjmuje w : 1/INSTYTUT MEDYCYNY WSI ul Chodżki tel.081-747-80-27 Trzeba miec skierowanie od lekarza rodzinnego Wizyta kosztuje 25.00zł 2/Przychodnia przy ul.Juranda 9 tel.081-525-95-21 Trzeba rowniez miec skierow.od lek rodz. Bezpłatnie,przychodnia ma podpisany kontrakt z NFZ 3/Mam jeszcze adres i telefony prywatne,ale to juz chyba niepotrzebne. Prosze zadzwonic,podadza dni i godziny,ja nie znam. Życze,aby okazał sie doskonały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 13.06.06, 00:55 Wielkie! WIELKIE! Dzięki!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsh Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.pl 02.07.06, 21:34 endokrynolog w Lublinie: doktor Maria Kurowska, przyjmuje w Poliklinice na Chodzki lub w prywatnym gabinecie na Chodzki. Jest doskonala, wizyta w prywatnym gabinecie trwa minimum 30 minut (bardzo dokladny wywiad, dokladne badanie - min.mierzenie cisnienia, osluchanie, badanie piersi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 217.96.30.* 17.05.12, 14:51 endokrynolog dr Sawulska-Żmuda przyjmuje w Sanitasie na ul. Hempla super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza R. Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.23, 17:30 Ja niestety nie mam pozytywnych doświadczeń z tą panią doktor... mam hiperprolaktynemię- cały czas od ponad roku na poziomie powyżej 70, przez to niestety bezpłodność, bóle piersi, garściami wypadające włosy, tarczyca ok w badaniach i USG też ok, a prolaktyna nadal zbyt wysoka. Ginekolog zlecił rezonans przysadki w badaniu wyszło, że płyn jest niejednorodny i mój ginekolog polecił panią doktor, żeby to skonsultować. Na początku wizyty usłyszałam pytanie po co w ogóle do niej przyszłam, pani doktor leczy przypadki z prolaktyną 200, a nie 70. Była opryskliwa, powiedziała, że płytki z rezonansem nie zamierza otwierać bo nie ma w gabinecie sprzętu... dopiero kiedy zaczęłam odzywać się do pani doktor tak jak ona do mnie to stwierdziła, że mnie zbada... w sumie nie wiem po co. Wyszłam i nigdy nie zamierzam wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia dr Pachucki IP: 62.233.130.* 18.09.06, 09:49 niestety, dr Pachucki nie przyjmuje już na NFZ w Instytucie :( Przyjmuje tylko prywatnie, we środy- własnie w instytucie. Wizyta kosztuje 30 zł. A ja mam sporo badań do zrobienia... Muszę na NFZ i to jak najszybciej. Może mamy w Lublinie jakiegoś dobrego endo na NFZ? Czy macie doświadczenia np. z dr Matuszek z przychodzi przy PSK4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dr Pachucki IP: *.it-net.pl 18.09.06, 11:38 Dr Halina Kamińska - przyjmue na NFZ w przychodni przyszpitalnej na Lubartwskiej (jest kierownikiem tej przychodni). Zadzwoń pod nr 740-89-97 i zapytaj w rejestracji kiedy dokładnie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: dr Pachucki IP: 62.233.130.* 18.09.06, 11:44 Tylko, wiesz.... ja też szukam endokrynologa ogólnego, a nie ginekologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala777 Re: dr Pachucki IP: *.chello.pl 20.06.07, 20:04 Witam, czy ktoś z Was może wie, gdzie prywatnie przyjmuje dr Kamińska bądź posiada numer tel. do rejestracji(prywatnie)? Z góry dziękuję za wszelkie informacje, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr Pachucki IP: 193.138.110.* 25.07.07, 10:00 przyjmuje na kruczej- kamienica naprzeciwko przedszkola w poniedziałki i środy od 15.30-16.30 i nie trzeba się zapisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojza Re: dr Pachucki IP: *.centertel.pl 29.07.10, 18:48 nie idżcie do niej szkoda czasu,byłam 2 razy potraktowała mnie jak psa Odpowiedz Link Zgłoś
takaja7 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 26.07.06, 12:51 Ja choruje na hashimoto i lecze się od 3 lat. Moge wiele powiedzieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 212.182.24.* 03.11.06, 13:28 Proszę o informacje nt. leczenia hashimoto. Będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 03.11.06, 19:42 Zaglądnij sobie na forum o hashimoto i chorobach tarczycy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24776 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24712 Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 15.04.07, 23:13 Byłam u dr Pachuckiego 3 razy. Wizyta w IMW kosztuje juz 40zł. Ja już do niego nie pójdę. Stwierdziłam,że nie interesuje go samopoczucie pacjenta. Leczy na podstawie tylko samego tsh a olewa ft3 i ft4 , które sa równie ważne jak tsh. Szukam dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
tekla_skarbek Truskaweczki, 16.04.07, 14:55 spróbuj dr. Wojciecha Szydłowskiego, przyjmuje w poradni diabetologiczno-endykronologicznej przy Staszica 13. Zna się na hashi. Podobno z chorób z autoagresji robił specjalizację - niestety to nie jest sprawdzona informacja, tak słyszałam. Ja też na to choruję i jak moja doktor (Kurowska) była chora chodziłam do niego. Doktor "olewa" tylko p/ciała, twierdząc, że to tylko marker choroby i częste określanie ich poziomu wywołuje tylko niepotrzebny niepokój (ja miałam robione przy każdym badaniu hormonów). Powodzenia w znalezieniu odpowiedzialnego lekarza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Truskaweczki, 16.04.07, 20:34 Dzięki. Własciwie ma rację bo przeciwciała są potrzebne tylko po to,zeby postawić diagnozę czy to zwykła niedoczynnośc czy tez hashi. Na wizytę powinno sie robić tsh, ft3 i ft4 i na podstawie tych badań i samopoczucia pacjenta leczyc i dostosowywać dawke leków. Ja nie wiem czy mi znów psychika siada przez tarczyce czy jednak powinnam psychiatre zaliczyć bo zaczynam znów mieć stany lekowe i depresyjne jak przy dosyć wysokim tsh mimo,ze wyniki mam w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrra Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.lublin.pl 03.09.08, 22:35 a po cholere przy leczeniu hashimoto ma oznaczac t4? zeby wiedzial czy bierzesz leki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgos Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.chello.pl 27.07.06, 07:18 dr Leszek Radomyski - przyjmuje na Kase Chorych, ma super wyposazony gabinet, 0817434657 Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 17.04.07, 11:12 dr.Radomyski to ginekolog-endokrynolog i niestety badania zleca odpłatnie u siebie w ganbinecie :( Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 17.04.07, 15:22 O tak gabinet ma wyposażony-cóż z tego jak za badania trzeba płacić. A w ramach Funduszu to chyba tylko wizyta bezpłatnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
net-princesa Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 01.06.15, 13:10 Bo na NFZ to same psy przyjmują ja mam guzki po obu stronach i chodziłam do kilku lekarzy na NFZ i psa warte nikt mi leków nie dawał o dziwo a guzki sobie rosną w najlepsze z lewej jest spory z prawej mniejszy i teraz poszłam do Luxmedu na Radziwiłowskiej i powiedziano mi że powinnam wcześniej brać leki a one mogły by sobie być a tak prwdopodobnie będę musiałą się operować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 15:31 Nie,nie polecam,to jest kiepski ginekolog-endokrynolog,mało do Bozi przez niego noe poszlam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paga139 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 84.201.219.* 18.04.07, 14:41 Polecam Dr n.med. Maria Kurowska.Prywatnie przyjmuje ul. Chodzki 3 ,tel.081-740-30-66,pracuje w PSK4 przy ul. Jaczewskiego.Wczoraj u niej byłem i bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.messy Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 11.05.07, 12:00 Witam. Ja również poszukuję świetnego endokrynologa do Hashimoto. Uprzedzając ewentualne zarzuty: umiem czytać, wiem, że jest już kilka wątków na ten temat. Polecacie dr Szydłowskiego - tylko że na Staszica 13 pani poinformowała mnie, że w tej chwili oni już nie przyjmują nowych pacjentów, mogę próbować w 2008 roku..... Podobno na Jaczewskiego sytuacja jest identyczna. W Sanitasie na wizytę na fundusz do byle jakiego endo czeka się miesiąc, nie mówiac już do dr Niewiedzioła. Mogłabym ewentualnie odżałować kasę na piewszą czy drugą wizytę prywatną, ale potem już raczej nie bardzo, tym bardziej, że mam jeszcze sporo badań do zrobienia. Chyba więc jestem skazana na NFZ i przychodnie typu Weteranów, Topolowaczy Hipoteczna. Co sądzicie o endo z tych placówek? Jest tam ktoś dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.messy Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 11.05.07, 12:02 Bardzo proszę pomóżcie, bo czuję się coraz gorzej. A czy jeżeli od endo prywatnego dostanę skierowanie na usg tarczycy, to muszę za to płacić w laboratorium, które ma kontrakt z nfz? Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 15.05.07, 13:23 Ze wszystkich lekarzy u których byłam to jednak jak na razie polecam dr Marka Niewiedzioła Przyjmuje w sanitasie na NFZ.Tam tez przyjmuje odpłatnie prywatnie. Zdecydowanie nie polecam dr Sawulskiej-Żmudy za kompletne nieinteresowanie sie samopoczuciem pacjenta i niesłuchanie pacjenta. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Pozdrawiam - M.M. Odpowiedz Link Zgłoś
ankab29 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 16.05.07, 18:44 jeżeli wizyta jest prywatna a nie na NFZ to za badanie bez względu na umowę placówki będzie trzeba zapłacić. Za to ze skierowaniem na badania przy wizycie lekarskiej z NFZtu możesz je wykonać w dowolnej placówce, która ma podpisaną umowę z przychodnią, w której dostałas skierowanie. Przerabiałam to wielokrotnie. Wiem tylko, że np lubelski Sanitas nie ma podpisanej umowy z lux- medem. Szkoda, bo mają dobre laboratorium i wyniki są w ekspresowym tempie...Czego niestety nie da się powiedziec o labo w Sanitasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 212.106.18.* 18.05.07, 07:07 Zdecydowanie odradzam dr.Drozd na wetranów. Ja się tam leczę od lutego i nie miałam jeszcze gadań kontrolnych-a czuję się krótko mówiąc nie najlepiej. Też szukam dobrego lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 21.06.07, 10:56 Polecam dr Marię Filipowicz, przyjmuje na Staszica w poradni przyszpitalnej, oraz w Luxmedzie (70zł). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilbo Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 80.51.196.* 22.06.07, 21:55 Zdecydowanie nie polecam pani Filipowicz. mam złe doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.chello.pl 24.07.07, 23:11 dr. Ciuba na Jutrzenki Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 17.02.08, 12:57 Ponawiam temat-co sadzicie o endokrynolog dr Sykut-Łój? Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 19.02.08, 12:52 Niemiła, opryskliwa. Na moje pytanie o problem z tyciem kazała mi przestac jeść chleb :/ Byłam u niej raz i więcej nie pójde. Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 19.02.08, 13:13 truskaweczko mogłabyś polecić dobrego lekarza w tej dziedzinie-pilne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.chello.pl 02.08.08, 09:01 Jezeli chcesz dowiedziec sie czy Twoja niedoczynnosc spowodowana jest tzw autoimunologicznym zapaleniem tarczycy (HASIMOTO) oznacz sobie ( w dobrym labolatorium np w POLIKLINICE przy SPSK 4) przeciwciała tarczycowe, zrób usg tarczycy, oczywiście oznacz też TSH FT-3 i FT-4 ( także w dobrym labolatorium jak wyżej lub w zakladzie medycyny nuklearnej - przy szpitalu) i z tymi badaniami pójdz do dr Malickiej lub dr Kurowskiej - obie ze szpitala na Jaczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
net-princesa Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 01.06.15, 13:17 Moja mama sie kiedyś u niej leczyła i wylądowała na operacji dwukrotnej jednego dnia raz rano i raz w południe na Kraśnickich bo nie dała jej skierowania na żadą biopsję i wogóle zle ją leczyła mi osobiście odradzała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 09:49 mój tata przez dłuższy czas korzystał z tego endokrynologa marekniewiedziol.pl/ z tego co mówił to bardzo miły lekarz i ma dużo wyczucia i dobrego podejścia do pacjenta pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 80.54.46.* 31.03.10, 17:53 Gość portalu: bilbo napisał(a): > Zdecydowanie nie polecam pani Filipowicz. mam złe doświadczenia Również odradzam Marię Filipowicz. Nie wiem jakim jest endokrynologiem, bo w czasie "badania" ewidentnie wydawało jej się, że jest psychiatrą i próbowała imputować mi bodaj nerwicę lękową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzi Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 15:06 ja tez nie polecam droz - styk niekompetentna i niemiła, nie dba o pacjenta o mało nie padłam przez nia Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 19.02.08, 14:47 Podbijam do góry-pilne!!!Pomóżcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.vlan371.corcoran.lubman.net.pl 19.02.08, 16:15 Mam hashimoto, szukałam różnych lekarzy, byłam m.in. u dr Matuszek, u prof. Nowakowskiego, oststecznie prowadzi mnie dr Maria Kurowska, przyjmuje w PSK 4, ale chodzę do niej prywatnie - gabinet na ul. Chodźki 3. Gorąco polecam, wyjątkowy lekarz i człowiek, oddana pacjentom. Znam wielu ludzi, których wyprowadziła z poważnych stanów chorobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natkaa66 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.it-net.pl 19.02.08, 18:04 dzięki za to nazwisko-już sama nie wiem do kogo się udać.Byłam u dr Sykut-Łój i jestem bardzo zawiedziona..!!!!!a problem pozostał...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachna Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 80.51.196.* 20.02.08, 03:21 Polecam wspomniane już dr Kurowską i dr Ciubę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.lublin.agora.pl 29.02.08, 15:23 Czy ktoś moze napisać ile kosztuje wizyta u dr Kurowskiej? I jeszcze jedno pytanie - wybieram się do endo pierwszy raz w życiu - mam 24 lata. Idę ze względu na jakąś nadaktywność moich włosów - brzuch, trochę twarz:/ Wszystkie piszecie o tarczycy, czy na moją dolegliwość dr Kurowska też może pomóc? pozdrawiam i z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: 213.25.120.* 09.03.08, 20:32 wizyta u dr Kurowskiej kosztuje chyba 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ankagoz Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 25.08.08, 12:19 a czy robi odrazu USG?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandela0 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:12 A ja potrzebuje namiary na profesora Nowakowskiego Andrzeja może ktoś wie gdzie przyjmuje i cena wizyty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandela0 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:14 Może ktoś wie gdzie przyjmuje prof.Nowakowski Andrzej?? Odpowiedz Link Zgłoś
milutka31 Maciejko-Meresta Barbara- 11.09.08, 16:44 Ile kosztuje wizyta? Mój problem to przysadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ważne IP: *.eranet.pl 11.09.08, 19:49 Ja także poszukuje "dobrego" endokrynologa i na podstawie forum powinnam pójść do dr Kurowskiej... W związku z tym mam pytanie, czy do niej moge na pierwszą wizyte pójść ze zrobionymi 1. badaniami krwi - na podstawie skierowania od lekarza rodzinnego 2. usg tarczycy - czy któś mi je zrobi bez skierowania PRYWATNIE Bedzie to moja pierwsza wizyta i stąd moje pytania. Czekam na odpowiedż osoby zorientowanej w tym temacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmi Re: ważne IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 11:08 1. hormon TSH 2. USG np. Praxis Staszica róg Krakowskiego 5326823 Odpowiedz Link Zgłoś
julia_gz Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 12.12.08, 09:05 POLECAM P. dr STYK, przyjmuje w bio medikalu na ul. Weteranów 11. Wizyty bezpłatne jeśli ma się skierowanie, przyjmuje również prywatnie, kobieta bardzo dokładna, wypytuje o samopoczucie przy każdej wizycie, analizujue wyniki badań, i super tłumaczy i odpowiada na każde zadane pytanie.wielu lekarzy przy zadawaniu pytań odpowiada omijająco lub najzwyczajniej potrafią bagadelizowac lub nawet "wyśmiać" a ta P. dr jest super, ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mandela0 Prof.Nowakowski Andrzej -edokrynolog 21.03.09, 17:21 Moze ktoś wie gdzie przyjmuje prof.Nowakowski Andrzej potrzebuje namiary w trybie pilnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Prof.Nowakowski Andrzej -edokrynolog IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 21:04 JA TEŻ POLECAM DR sTYK UL.wETERANOW BIOMEDICAL WSPANIAŁY LEKARZ Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawka29 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 11.02.10, 10:11 ja chodzę do dr Orlicz w Luxmedzie ale tutaj jest tylko prywatnie, ale mimo to lekarka jest super, kompetentna i dobrze ustawia leki. Odpowiedz Link Zgłoś
oleczka-lena Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 16.03.10, 10:47 polecam dr Orlicz-szczęsna, mimo że ciężko się do niej dostać to warto poczekać nawet te 2tyg. bo to doskonała specjalistka, zleca konkretne badania i zawsze podporządkowuje odp. leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.noblebank.pl 17.06.10, 13:22 gdzie przyjmuje na NFZ dr. Orlicz-Szczęsna Odpowiedz Link Zgłoś
ula_pat Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 22.03.10, 09:59 polecam dr Piotrowska-Świrszcz to bardzo dobry endokrynolog, moi rodzice leczą się u niej i to leczenie mimo że jest długie zaczyna przynosić efekty:) Odpowiedz Link Zgłoś
zolzata90 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 31.03.10, 15:28 dr Piotrowska-Świrszcz- ja mogę z endokrynologów polecić napewno, to bardzo dobry lekarz z dużym doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
groteska89 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 30.06.10, 13:17 ja chodziłam do dr Stańczak i potem do dr Styk, obie Panie warte polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
bemko80 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 22.07.10, 14:35 polecam dr Orlicz-Szczęsną , leczyłam się u niej ze 3lata i nie zamieniłabym na żadnego innego lekarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Su Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 21:46 TYLKO NIE ORLICZ-SZCZĘŚNA!!!! Baba idzie na ilość w ciągu dnia potrafi przyjać 60 pacjentów. Mojej mamie przez rok nie zleciła żadnych badań, mama sama oznaczała sobie hormony. W końcu zapisałam ją do mojej pani endokrynolog dr Skoczyńskiej, która jest po prostu rewelacyjna. Jak zobaczyła wyniki mamy to złapała się za głowę, od razu wysłał mamę na badania USG tarczycy a potem biobsję, na szczęście wycinek z biobsji był ok. Ale p. Orlicz -Szczęsna nawet nie pomyślała żeby takie badania zlecić. A Skoczyńska jest rewelacyjna, leczy nas obie, aktualnie monitoruje moją tarczycę w ciązy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.centertel.pl 29.07.10, 19:01 czy doktor skoczyńska zrobi coś z moim wysokim testosteronem,ja szukam endo który się mną zajmie,byłam u jakiegoś na grażyny odesłał mnie bo stwierdził ,,nie umie mi pomóc,, Odpowiedz Link Zgłoś
lansereczka89 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 21.09.10, 14:28 z tego co słyszałam jedna z lepszych to dr Piotrowska-Świrszcz, nie wiem gdzie teraz przyjmuje ale babka podobno zna się na rzeczy i można jej się powierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka99 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 22.09.10, 05:08 ostatnio przyjmowała w Nałęczowie i w Warszawie :( Odpowiedz Link Zgłoś
pardoszka80 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 27.01.11, 15:55 polecam dr Stańczak, konkretna i daje właściwe leczenie ze sie dobrze po nim czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.opera-mini.net 23.02.11, 09:21 Szukam jakich kolwiek namiarow na dr Grazyne Mardarowicz. Jezeli ktos cos wie to prosze o pomoc i z gory bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.tktelekom.pl 06.04.11, 17:31 a jam haszimoto i duże guzy tarczycy, lekarz (...) kieruje mnie na operację a ja nie wiem co robić może mi ktoś pomoże podjąć decyzję czy muszę czy da się to wyleczyć może lekami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 20:22 mojej mamie na uzg wyszedł guzek na tarczycy - do jakiego lekarza ja wysłać? - napiszcie kogo polecacie bo ma ona jeszcze astme oraz zwężenie przełyku i nie chciałabym zeby brała niepotrzebie leki bo pan/i doktor sie pomyliła albo sama nie wie z z tym zrobic wiec przepisze leki a noz widelec sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enger Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 11:54 polecam dr Kruszyńska Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś pytający Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 11:37 Pozwólcie, że podbiję watek. Też będę musiała iśc do endokrynologa. Chciałabym do dr Kurowskiej, ale na nfz. Czy ona nadal przyjmuje w poradni na jaczewskiego? I czy zleci mi usg? mnie nie stać obecnie na prywatne badanie. U mnie może chodzić o hahshimoto, ale i o hormony płciowe więc mam nadzieję, ze i tym się ona zajmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 23.04.12, 10:13 Gość portalu: ktoś pytający napisał(a): > Pozwólcie, że podbiję watek. Też będę musiała iśc do endokrynologa. Chciałabym > do dr Kurowskiej, ale na nfz. Czy ona nadal przyjmuje w poradni na jaczewskiego > ? I czy zleci mi usg? mnie nie stać obecnie na prywatne badanie. U mnie może ch > odzić o hahshimoto, ale i o hormony płciowe więc mam nadzieję, ze i tym się ona > zajmuje... Doktor Kurowska przyjmuje na NFZ na ul.Jaczewskiego,ale strasznie trudno dostać się do niej.Poza tym ma odchodzić na emeruturę,no chyba ,że coś się zmieniło.Oczywiście zleca badanie usg i inne bez większych problemów.Myśłę,że musisz szukać innego endokrynologa. POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś poszukujący Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 11:53 dziekuję Natko za info! Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Dr.Kurowska 29.04.12, 10:22 A czy dr.Kurowska przyjmuje prywatnie w Lublinie ? MOże ktoś zna adres..telefon...bylabym bardzo wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Dr.Kurowska 02.05.12, 20:26 ancyk.62 napisała: > A czy dr.Kurowska przyjmuje prywatnie w Lublinie ? MOże ktoś zna adres..telefon > ...bylabym bardzo wdzieczna:) Przyjmowała na ul.Chodźki 3-tel.817471938,ale nie wiem czy aktualny numer.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarczycówka Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 22:59 Dobry wieczór, również jestem zainteresowana opiniami od endo. w Lublinie. Moje hormony wariują. Jestm pod "opieką" dr Kamińskiej z Lubartwoskiej, ale taki to lekarz, że pożal się (chodzi mi głównie o stosunek do pacjenta). Lekarz rodz. dał mi skierowanie do zwykłego endo. I poszukuję:) Czy ktoś słyszał o dr Chmiel-Perzyńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 11:58 dr Kurowska ma najlepsze notowania wśród moich znajomych. Prywatnie przyjmuje przy Chodźki (wizyta 90,00zł), i pewnie w przychodni przy Jaczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 12:00 zapomniałam o drugim lekarzu - dr Kołłątaj, który przyjmuje w Poniatowej (sam jest z Lbn), w przychodni, a więc bezpłatnie. Ale... ponoć czeka się w kolejce nawet 5 godzin, bo "wzięcie" ma ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
dlop Re: Endokrynologa w Lublinie szukam 11.09.12, 20:42 Polecam wizyty u pani doktor Ciuby w przychodni na Jutrzenki. Pani doktor poświęca czas każdemu pacjentowi, wyjaśnia sposób leczenia i jest po prostu miła. To samo mogę powiedzieć o pani profesor Orlicz-Szczęsnej przyjmującej w Luxmedzie. Panią profesor polecam też z tego powodu, że pomimo tytułu naukowego nie wywyższa się i ma bardzo dobry kontakt z pacjentem, a cena wizyty jak u zwykłego lek. med. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Sz Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.nplay.net.pl 20.02.13, 21:50 Ku mojemu wielkiemu szczęściu Pani dr.Maria Sawulska-Żmuda przyjmuje w Lublinie w Sanitasie polecam z czystym sumieniem!!!!Pani doktor jest pełna profesjonalizmu przy tym nie zwykle miła wręcz nie spotyka się w dzisiejszej dobie takich lekarzy tym bardziej na NFZ ,byłam na kilku wizytach i szczerze mówiąc ,aż chce sie chorować ,aby tylko się z Tą Panią doktor spotkać .Poza tym ,że jest wielkim specjalistą w swojej dziedzinie i wręcz nie spotykanie uprzejma to na dodatek ślicznej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hashi Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.klif.com.pl 05.05.14, 15:34 WOW jej uroda nie ma nic do tego jakim jest specjalistą! w mojej ocenie kiepskim niestety tak mnie leczyła, że lepiej było przed terapią u niej niż w trakcie.nie polecam karierowiczka. dla niej ważne są punkty dla NFZ-u a nie człowiek!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastyk Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.dynamic.mm.pl 06.12.17, 08:53 Albo wpis "na życzenie" albo walisz głupa. Spróbuj spotkac sie z tą zachwalaną panią doktor w gabinecie szpitala powiatowego w łęcznej w kolejce liczącej przeważnie ok.70 osób !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Endokrynologa w Lublinie szukam IP: *.play-internet.pl 17.04.13, 07:24 Witam Dr Leszek Radomyski przyjmuje przy ul Wojciechowskiej 31 w Lublinie do "doskonałości" brakuje mu tylko umowy z NFZ wizyta kosztuje 100zl w cenę wchodzi USG tarczycy, gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś