Gość: sweet Re: Ile kosztuje wynajęcie 2 pokojowego mieszkani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:38 900 zł + opłaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: africa21 Re: Ile kosztuje wynajęcie 2 pokojowego mieszkani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:07 To duzo. W Białymstoku na przyklad wynajecie takiego mieszkania kosztuje 600zl+ oplaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy to jedz do bialegostoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:46 co za ludzie... a w NYC kosztuje $2000 i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
africa21 Re: to jedz do bialegostoku 23.07.06, 12:57 to z tego ze jak sie jest studentem to jest wazne zeby bylo blisko i jak najtaniej i ciekawi mnie ile wynajecie mieszkania kosztuje akurat w Lublinie. A to ze w NYC kosztuje 2000$ to mnie szczeze ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białostoczczanin A co to jest, za przeproszeniem, to NYC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:27 Proszę o wyjaśnienie tej enigmy, to coś nie po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białostoczczanin Zrób wszystko żeby dostać się do Wawy albo Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:29 Nie warto płacić takich pieniędzy za coś tak badziewiastego jak Lublin. Co, nie dostałaś się na studia do miasta z prawdziwego zdarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Białystok 200zl , Lublin 30zl plus opłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 15:14 tyle i ani grosza wiecej , kup Anonse i nie przepłacaj , nie wynajmuj w domkach samodzielnego mieszkania tylko w bloku , bo w domku zamarzniesz zimą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Białystok 200zl , Lublin 300zl plus opłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 15:15 sory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasilia Re: Ile kosztuje wynajęcie 2 pokojowego mieszkani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:15 No to jedź do Białegostoku,jeśli tam taniej.Cenę już ci podali.Możesz negocjować.Ale myślę,że nie powinieneś mieć pretensji do forumowiczów,bo to nie oni wynamują mieszkania. Myślę,że tej będzie w Dąbrowie napolu namiotowym.Albo w schronisku dla bezdomnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Africa pyta..... IP: 62.233.130.* 23.07.06, 19:19 Africa pyta,brasilia odpowiada.... >Myślę,że tej będzie w Dąbrowie napolu namiotowym.Albo w schronisku dla >bezdomnych .... Najnormalniej w swiecie robi mi sie wstyd i przykro po takiej odpowiedzi. Nie rozumiem po co siedza tu ludzie,ktorzy nie potrafia odpowiedziec na proste pytanie.Dziewczyna zadala proste pytanie,nie masz brasilio nic konkretnego do powiedzenia,przejdz do nastepnego tematu.Po co tu sie wysilasz? Ani to smieszne,ani madre wqiec jaki sens ma szyderstwo? Niedawno chlopak zapytal kiedy sie oswiadczyc i tez musial poczytac odpowiedzi kilku wesolkow o bzykaniu zanim ktos go powaznie potraktowal. Do zartow jest osobne forum,a tutaj pozwolcie ludziom szukac pomocy. brasilii zycze,aby na wlasnej skorze przekonala sie jak milo jest czytac durna odpowiedz na normalne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białostoczczanin W tym Oxfordzie Lublin zaczęli przeginać z cenami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:25 Mieszkania w tym waszym Lublynie nie są tańsze niż w stolicy, bo wydaje się durniom że to wielki Oksford. A jak się już ma pieniądze, to trzeba być zupełnie kopniętym, żeby kupić mieszkanie w Lublinie a nie w Warszawie, przecież to pieniądze wyrzucone w błoto. W tym najobrzydliwszym, najbardziej brudnym i zaniedbanym, zarządzanym przez najgorszych durniów i kacapów mieście Polski jakim jest Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: W tym Oxfordzie Lublin zaczęli przeginać z ce IP: 62.233.130.* 23.07.06, 13:38 O prosze,MUNDROŁEK powiedzial co wiedzial :-) Czyzby na bialostockim forum wialo nuda,ze tutaj do najobrzydliwszego miasta zagladasz? Nie wiem co musialoby sie wydarzyc w Białymstoku,zebym chciala czytac o problemach obcego mi miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białostoczczanin Każdy już wie o tym że nie macie żadnego basenu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:46 Co się tak obruszyła? Że się go nie opłaca remontować, w związku z tym wasz kochany prezydent zafundował wam kupę piachu za ciężkie pieniądze, a w zimie to nawet zrobił ślizgawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Każdy już wie o tym że nie macie żadnego base IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:08 taaa,Białystok to metropolia...-dla Białorusinów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białostoczczanin Jeśli dla ciebie Białorusin to wyzwisko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:09 Lublyniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Każdy już wie o tym że nie macie żadnego base IP: 62.233.130.* 23.07.06, 18:08 A fe,podgladacz i podsłuchiwacz....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedliszcze k.Lubl Białostoczczanin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:26 Ocho prezu z Bialegostoku się ujawnił Przychodzi białostoczczanin do sklepu rybnego i zaciągając,z nieco wschodnim akcentem pyta ekspedientkę:czy jest "sledz"?Jest,odpowiada ekspedientka.No to porosze DWÓCH poprosił białostoczczanin. Zdiwiona ekspedientka odezwała się ponownie do białostoczczanina:Coś pan jakiś ruski czy co,ze takim śpiewnie zaciągającym akcentem goworisz?A białostoczczanin na to:ja mam czysto polskie nazwisko,na SKI.Nazywam się SKIBIUK. A co do białostoczczanina-troll,który chce skłócić oba miasta.Udało mu się z Rzeszowem,teraz próbuje z Białumstokiem (tak kiedyś robił walnięty prezu) Odpowiedz Link Zgłoś